Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zanim wybuchnie jazgot MEDIALNEGO STANU WOJENNEGO |
Na Nwogrodzkiej kolo hurtowni wedlin nie pamietam nr tlumacz wielu jezykow.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zanim wybuchnie jazgot MEDIALNEGO STANU WOJENNEGO |
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :) ..... i ch.u.j. Ale kiedys kiedys dawno temu ...... pies walil jeza
|
|
Brzeczyszczykiewicz napisał: "Nieważne czyje są grunty i jaką uchwałą zostały przekazane ważną czy nie ważną. Zadaniem policji jest chronić innych w momencie ZAGROŻENIA, więc nie ma tu największego znaczenia sytuacja o której piszesz LoLu" :))))))))) Nie ważne czyj jest komp w twoim mieszkaniu, przychodzi bandzior i Ci go zabiera, a jak będziesz fikał, to wezwie policję.:))))))))) A policja ma mu pomóc :)))))))))))))))))))))))))) Brzeczyszczykiewicz nie ośmieszaj się chłopie. Policja została wmanewrowana w bezprawne działania. Jaka policja, takie działania. Scalenie gruntów było bezprawne, ratusz chciał ten szwindel przyklepać wpisując w księgi wieczyste i w szybkim tempie zmieniając teren, aby nie można było zwrócić ziemi. Metodą faktów dokonanych chciano zalegalizować bezprawie i to jest cały pic tego zagadnienia. Ratusz dalej udaje, ze wszystko jest ok. Ratusz i jego podstawieni ludzie powinni siedzieć za kratami. A tak, na marginesie. CO TO ZA INWESTYCJA W TYM MIEJSCU???? BARAK ??? Pomijając nawet fakt szwindel, nie szwindel Architekt który podpisał na to zgodę, w najlepszym wypadku publiczne baty, a prezydenci razem z nim.
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :) ..... i ch.u.j. Ale kiedys kiedys dawno temu ...... pies walil jeza strasznie go bolalo ale byl dzielny i zlał mu się na ryja
|
|
wstydzili by się tak na dziadku trenować, karateki, pałą przez łeb wiadomo kto tak zarabia na chleb
|
|
wyruchaj ją w końcu
|
|
Tak PKS zbiera kasę , rozkład wycieczek znajdziesz na 4lomza pod zakładką komunikacja wycieczkowiczu .
|
|
Jakby nie patrzył SD masz rację :). Uśmiałem się. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Ja bym się cieszył z kraty piwa i jakiejś butli . Praktyczny prezent i nie drogo wyjdzie 50-60zł
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :) ..... i ch.u.j. Ale kiedys kiedys dawno temu ...... pies walil jeza strasznie go bolalo ale byl dzielny i zlał mu się na ryja... a wszystko to widział gajowy Marucha.Zatem jeża też wyrucha,
|
|
Myślę jak byś miał grupę wycieczka by była możliwa najlepiej podejdź do biura podroży - wbrew pozorom wcale nie ma się z czego śmiać zwiedzanie Warszawy możne być tak samo ekscytujące jak Rzymu jest wiele ciekawych wartych odwiedzenia miejsc! A do cwaniaków dajcie spokój nie każdy chce i potrafi sam sobie zorganizować taki wypad .
|
|
To POŚREDNIK !!!! bierze twoje tłumaczenie i wysyła do warszawy czy poznania i dolicza prowizje za usługę wiec PO CO ? Masz internet i kilka zapytań w Google i skan lub wysyłasz dokument jak chcesz mieć poświadczone i odsyłają kurierem przetłumaczone bez łaski i taniej ;> pozdrawiam
|
|
Czesio - a ty sobie patelnią w ten głupi łeb pierdo..j idioto jak nie cenisz życia swego doceń innych bo może twoje jest bezwartościowe ?
|
|
bierz Cebre ;) hehe ale ja bym wolał poszukać jakiejś 636 !!! to dopiero fajnie lata
|
|
... a ja muszę iść do pracy... :( "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
R1 odpuść sobie. To już bardzo wymagające moto. Trzeba mieć już pojęcie o jeździe i potrafić to opanować. Moc potężna, do niewykorzystania na drodze. Moto dzikie i zaskakujące. R6 (jaki rocznik??) Najmocniejsze moto klasy 600. Najlepsze heble, zawieszenie i silnik. Ładnie składające się w winklach. Pozycja sportowa, niewygodna na długie trasy. Typowo sportowy, bezkompromisowy motocykl. 600RR najlepsza propozycja. Moto lekkie, z dobrym rozkładem mas. Mocowo cebra jest najsłabsza w całej stawce. Dół obrotów słabiutki, także niczym nie zaskoczy. Zabawa zaczyna się powyżej 10tys.obr. choć są tacy którzy twierdza że moto nie jedzie. Prowadzenie za to bajka. Bardzo stabilne i poręczne. W złożeniu dokładnie wiesz co dzieje się w departamencie nawierzchni i opon. Jeździłem, posiadam/posiadałem wszystkie te motocykle, dlatego myślę że 600RR będzie w sam raz na początek, o ile zachowasz oczywiście zdrowy rozsądek i jasność umysłu :) Co wybierzesz zależy tylko od Ciebie. To samo tyczy się Twojego stylu jazdy. Czy poczujesz o co w tym chodzi, czy będziesz kolejnym mistrzem prostej.
|
|
Malachit haaha uśmiałem się "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wczoraj widzialam jak turysci zwiedziali lomze z przewodnikiem ;p a tak wogule moze pttk?
|
|
Nie wiecie został przenesiony czy całkowicie zlikwidowany??
|
|
Poszukuję dobrego fachowca od centralnych zamków i podzespołów w nim się znajdujących. Czy znacie kogoś takiego ?
|
|
Spróbuj FOX AUDIO koło dworca „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jestem zainteresowana :) czy bedzie jakas grupa dla poczatkujących?
|
|
Tak jest organizowana grupa dla poczatkujących... Szczegołowe informacje-tel.79271153.Organizowane są dwie grupy cwiczących.Jednak ze względu na powierzchnię sali przeznaczonej do zajęc -liczba osób bedzie ograniczona.sprytka napisał(a): > jestem zainteresowana :) czy bedzie jakas grupa dla > poczatkujących?
|
|
hehe wczoraj to się śmiełem... kilka dni wcześniej na 4lomza czytałem o wzmożonych patrolach policji że będzie zielono na ulicach ,faktycznie, jade wczoraj przez rondo siedzą we dwóch na przystanku papieroska palą hehe tak po 21
|
|
wiadomo że kościół na to nie pozwala, nasze prawo też, ja osobiście też nie jestem za ale ostatnio usłyszałem argument że gdyby to było legalne zmniejszyła by się liczba samobójstw nastolenich dziewczyn nie przygotowanych na dziecko liczba samotnie wychowujących matek itd... zastanawiające...
|
|
ja dałem w palnik wczoraj i dzisiaj srogi kac
|
|
organizatorzy znudzili się i zwinęli wystawę 2 godziny wcześniej ! Mają was gdzieś Łomżyniacy.
|
|
Nie było wzmianki, że to jego pierwsze moto, tylko pierwszy ścig. Jeśli chce plastika, to 600RR jest najrozsądniejsza i "najsłabsza" ze wszystkich sprzętów - co nie znaczy, że nie przytrzyma się i nie sponiewiera motocykli klasy 1000 :D
|
|
być może i to miał na myśli......:) a chodziło mi oczywiście o zakuty :).... przepraszam za pomyłkę p.s. w końcu idą święta to zakupy w głowie :)) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Napisz co dokładnie się popsuło może pomogę. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Super. Relaks.
|
|
nudy...
|
|
I niestety nie mam modemu - mam kartę sieciową (połączenie typu ethernet).
|
|
...chistryjke znają ,wiec głowa do poduchy wykonując dłonią szybkie ruchy...
|
|
Heh ja znam leprzy sposob zadzwonic do firmy i zapytac u źródła jak maja awarie to powiedza jak nie to przyjada i naprawia :)
|
|
SD- jesteś zwykłym gówniarzem i tyle. To wszystko na Twój temat. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=sQKFWZSj6F8 Przechodzą to co my za drugiej wojny światowej.Zachód kopie ich tak samo w dupę jak i nas. My się dalej pchamy po irakach i afganistanach z czego dają nam jakieś emerytowane odrzutowce z czego 90% nadaje się na złom.
|
|
Głupia polityka głupich posłów :)) a czeczeni wiadomo już nawet słów brakuje więc bez sensu zakładanie tematów najprostsze rozwiązanie ? nakopać jednemu drugiemu na klatce lub pod blokiem i powiedzieć '' nie pojamat kur** mać '' i iść swoją drogą bo kto jest gospodarzem a kto gościem ? trzeba bronić kraju nasi przodkowie bronili nawet jak na koniach startowali do czołgów i samolotów szwabów a teraz technika nie jest zacofana nawet w naszym kraju więc DO BOJU POLSKO .
|
|
Witam. Ja zakończyłem swój etap rekrutacji i teraz "niby" szczęśliwie czekam, czy się zakwalifikuje z listy rankingowej. Czekam od połowy lutego, wszystko załatwiam w Radomiu. Niestety KRYZYS!!! W Komendzie jeszcze nie wiedzą czy będą jakieś przyjęcia, a może nie być w ogóle. Na stronie policji czytamy: "Komendant Główny Policji, w oparciu o bieżącą analizę aktualnego stanu wakatów w jednostkach organizacyjnych Policji, może dokonać zmiany terminów jak również limitów przyjęć do służby w Policji planowanych w 2009 roku." no i jest fajnie mówiąc, że nie zajebiście! Dodam, że nie pracuję i czekam jak na zbawienie, a tu "masz ci". Może ktoś ma jakieś informacje na ten temat lub wie trochę więcej to proszę dać znać! Jeśli macie jakieś pytania co do procesu rekrutacji to pomogę. Pozdrawiam przyszłych policjantów
|
|
A co to za problem gotowy zestaw zamątowac? zapamiętajcie serwis jest dla ludzi z kasą tam się płaci za to zeby ktoś za nas to zrobił i prawda jest taka ze za darmo nikt nie zrobi.
|
|
...chistryjke znają ,wiec głowa do poduchy wykonując dłonią szybkie ruchy ,a to wszystko sie kręci i obraca jak u wuja ignaca.
|
|
ja nie przeczę że tu nie ma mojej winy tylko z tego co mi wiadomo to nikt do mnie nie dzwonil a ktoś u mnie cały czas jest w domu a i jak by facet był w porządku to by wcześniej oddawał sprawę do windykacji a nie po trzech latach albo i dłużej także myślę że ten typ na tym zarabia
|
|
Witaj KRYSZTOFER ja czekam juz od miesiaca na badania na Wolowskiej moze wiesz cos wiecej ja tez Radom ile masz punktów ja 142 moje gg 5807697 pozdrawiam
|
|
zastanawia mnie szum medialny i skala uroczystości związanych z rocznicą śmierci Papieża. Dlaczego czwarta rocznica jest lepsza od trzeciej, czy drugiej. Zapewne bym się nie zastanawiał jakby to piąta była. A może jest niezbędny katalizator, który przyśpieszy przyjęcie JPII w grono świętych. Ciekawe tylko, czy ten silny akcent Watykan sobie weźmie do serca. Jeśli nie, zanosi się na potężną wojnę, wszak apetyt mocno rozbudzony.
|
|
taki polski system zarzadzania drog niestety mamy. Litwa juz ma autostrade do granicy z Polska a w PL za duzo mord do wykarmienia za duzo rak siega po panstwowe pieniadze i lepiej sie nachapac niz cos normalnego zrobic dla dobra wszystkich- drogi do d..py, system zdrowotny do d..py , reforma emerytalna do kitu:( za co sie nie wezma to spiernicza moze lepiej jak drogi sa jakie sa bo jak ma powstac znowu rondo typu malego to lepiej jezdzic po odkrytym bruku. ekipa rzadzaca umie tylko dawac sobie premie , czy zasluzone ,chyba kazdy z nas wie..... pozdro ![]() rudy błazen z druhem
|
|
nie długo wybory !!!!!!!! to pewnie będą zmiany .... oby na lepsze ;)
|
|
ale z tego co mi wiadomo po 3latach jest przedawnienie? rebus dobrze przeczytaj kto co pisze!
|
|
moj e-mail:) kuba_x20@wp.pl
|
|
skarbulenka jestem z Płocka i tu się staram o przyjęcie
|
|
syf,syf i jeszcze raz syf,a maluchy jak sie wyglebią to w syf
|
|
W porównaniu co było kiedyś, teraz jest super :) Nie ma co szukać dziury w całym !
|
|
Magdalenko - zastanów się!!! Taka osoba jak Poseł Kołakowski 300 zł by Ci nie oddał. Jeśli w ogóle jest Ci winien to może po prostu zapomniał . Lepiej już było iść do biura poselskiego i przypomnieć niz wypisywać na forum głupoty. Chyba, że Twoim zamiarem było oczernienie osoby.
|
|
SD co Ty możesz o mnie wiedzieć?Forum jest forum, a życie-życiem. Brooklynka -sama będziesz opeikunką?To jaka to kolonia? 15 -osobowa? :P
|
|
Ja ci udzielę ślubu za pół darmo,w obrządku pogańskim. Ale gwarantuje wiele atrakcji i miłą atmosferę.
|
|
najlepiej się nie wpieprzać w nie swoje sprawy i już, był wypadek, stało się i się nie odstanie, wiadomo, szkoda każdego życia, i tyle
|
|
Nie no to prosze bardzo przytocz xD tylko tak piszesz bo i tak na pewno nic takiego nie ma. a autoreklamą się nie martw. nie potrzebują jej.!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |