Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GUS twierdzi, że stać nas na więcej? |
Dawno, dawno tamu była sobie... "H"istoryjka ;-) A tu patrz ile osób zainteresowanych tematem:
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GUS twierdzi, że stać nas na więcej? |
Dawno, dawno tamu była sobie... "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej
|
|
Łomża to jednak wieś i same wieśniaki patrze tu mieszkaja szkoda typka nie przejmuj sie a Ty FIN jestes od disiaj pierwszy wiesniak z Łomży :)
|
|
Na stadionie ŁKS jest hotspot przynajmniej byl kiedys :)
|
|
spliter25 nie zadawaj mu pytań retorycznych bo będzie próbował na nie odpowiadać.
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację.... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
był niedopracowany bo wystarczyło dać "odświerz"... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
wiem, ale chciałem odwrócić kota ogonem ;-)
|
|
...licznik odwiedzin był naprawdę duży, więc kot odwrócił się ogonem by nie patrzeć jak ShReK napisał "Chistoryjka" przez CeHa... ShReK się poprawił i od tej pory... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Ktoś tu napisał że "żenada" a Ty piłeś z kimś takim ?! Że o ciotce nie wspomnę.
|
|
tak można złapać ja czasami łapałem z da drasso a także w wielu innych miejscach zależy gdzie sie znajdujesz czasami same wi fi jest za słabe i ptotszebna jest antenka do tego wzmacniająca zasieg Malachit napisał(a): > Oto nasza łomżyńska rzeczywistość: > > Ktoś (SzukaM) zadaje pytanie (bo nie wie, bo się nie zna, bo > może po prostu nie chce się szukać skoro tyle tu expertów) i > wtedy upust swym frustracjom dają Ci co "wiedzą lepiej" albo są > "cool" a może co innego. > Jedyna Ich odpowiedź to "Żal mi Ciebie". > A potem z wielką butą krzyczą że Łomża to dziura, ciemnogród i > dadupie Świata. > > SzukaM - kiedyś taki hotspot był w punkcie TP SA na starym > rondzie, nie mam pojęcia czy jeszcze jest. Na 100% jest w > 'Polonezie' i chyba w '4 pory...' no i na Żeromskiego czasem > jest sygnał. >
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |