Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Tusk okrada emerytów i mówi że to sprawiedliwe. |
A co z reggae ? Składy takie jak East West Rockers w Łomży jest mnóstwo (!) słuchaczy tego gatunku i jestem pewien że podczas takiego koncertu wszystkie miejsca byłyby zajęte ! Przykładem może być ostatni koncert EWR w Białymstoku i liczna publika która przybyła, a co do samej imprezy była " kozacka " i konkretny klimat. Pozdrawiam i uważam że " szefostwo " powinno rozważyć taką opcję. Santreo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Tusk okrada emerytów i mówi że to sprawiedliwe. |
A soreczki bardzo otwarza 1 kwietnia a nie czerwca pytalem sie wf-istow dzisiaj
|
|
No właśnie w tym problem że skoro z podlasia to nie z Łomży. Także strzeliłeś sam sobie w nogę ;)
|
|
Krucza 41 tel. 509 950 277
|
|
Gdzie wedlug was najlatwiej sie zdaje testy do policji? Czy test multiselect tez zdaje sie w jednym z pieciu miast czy mozna go zdawac w miescie w ktorym sie mieszka?
|
|
po pierwsze to nie jestem idiotką, a po drugie nie znalazłam żadnego tematu o nauce gry na gitarze, a poza tym nie jestem z łomży i chciałam sie czegos dowiedzieć, już nie moja wina że tutaj na forum tacy pomocni ludzie
|
|
Jade samochodem do Olsztyna w sobote 4.04.2009 ok. 5-6 rano zabiorę do 3 osob za drobne wsparcie finansowe. Wracam w niedziele pod wieczor 5.04.2009 zabiore rowniez do 3 osob. (Godziny mozna dopasowac). Jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt ;) anu_sia@o2.pl nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
tylko tam nic konkretnego nie ma jest powiedziane tylko o gitarze ale elektrycznej jakbyś przeczytał dokładnie mój post to byś zauwarzył że chodzi mi o nauczyciela do gitary basowej jest podane tylko jedno nazwisko nic poza tym
|
|
Chcialbym sie was zapytać czy z ta siatka to jescze aktualne jakby co to ja bym chetenie porał bo szukam jakiegoś klubu ale jak do tej pory w łomzy nie znalazłem Ja mam akuryłalnie 15 lat ale grałem juz w podobnej druzynie zagranica podczas wakacjii Mam 185 zm wzroztu wiec i potrafie serwowac w wyskoku,wiec prosze odpisać czy to jest jescze aktualne.Pozdrawiam!!
|
|
zgadza sie sa to Ampery pradu ladowania a z tego co wiem do ladowania roznego rodzaju akumulatorow najlepszy jest taki co ma 1/10 pojemnosci akumulatora czyli jesli masz akumulator np. 60Ah to najlepszy bedzie 12V-6A oczywiscie mozna zakupic troche mniejszy np. dla aku 60Ah- 4A- rowniez naladujesz ale dluzej zejdzie, badz 8A troche szybciej i bedzie dobry rowniez do troche wiekszych aku
|
|
Witam!!! Chciałbym sie zapytać wszystkich w temacie siatkówki ,czy istnieje jakiś klub do siaty meskiej w lomzy,jesli tak to jaki?,Raz czytałem na forum ze zbierała sie grupka ludzi ,która chciala zrobic druzyne bardzo chcialbym sie do nich przyłączyć mam dopiero 15 lat ale juz mam 185 cm wzrostu i grałem juz ze ludzmi po 28 lat i nieodstawałem poziomem.jesli ktos ma info o jakimś klubie czy czymś innym, to rosze pisać na forum lub na moje gg 13618302.Pozdrawiam!!!
|
|
Ale po co kupywać towar stary i zleżały jak jest tyle serwisów w mieście i ceny konkurencyjne nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
tez sie zgadzam z kolega im mniej bajerow tym lepszy ja mam taki stary powojenny Made in ZSRR, raptem 2 guziki, 1 lampka i wskaznik i rewelacja jeden z najlepszych w mojej okolicy ale tak jak napisalem najlepszy 1/10 pojemnosci szybko i bezpiecznie dla danego akumulatora
|
|
szerokiej drogi!
|
|
AK - 47 !!!
|
|
tak wiec zakaz parkowania samochodow wszedl jakis rok moze 2 lata temu, z prostej przyczyny Szanowny Pan dyr. Kocoń wprowadził dyktature, pamietam jeszcze czasy baginskiej. Porownujac te dwie osoby to bylo niebo, a ziemia... Pamietam, ze wprowadzil nam chyba w 2 klasie LO noszenie identyfikatorow, jak ktos nie mial to zostawal spisany *brak 3x identyfikatora i sprzatanie wokol szkoly... ale najgorsze co nam zrobil to na studniowce pozwolil tylko na 1 kamerzyste, potem rodzice uprosili, zeby bylo kilku, skonczylo sie na tym, ze bylo kilku, ale tylko kamerowali do godziny 24... 2. Pan Kocon niE ma prawa zakladac blokady na kola, jedynie moze zadzwonic po policje, bo tej jest teren szkoly... 3. Dyktatura powrocila jak tylko dostal sie do wladzy... Ten czlowiek ma tylko swoje zdanie i Bron Boze nie podwazaj tego zdania bo wylatujesz ze szkoly ;p Mam pytanko pani Kęsik to jeszcze uczy?;-) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=B2vo24D1bUQ
|
|
"jeżeli chcesz pokoju, gotuj się do wojny"
|
|
Heja.Myślę ze otrzymaliście ode-mnie Testy multiselect.Pozdrawiam oraz dziękuje Osobie która mi je przesłała na e-mile:):):)
|
|
|
|
pierwszy
|
|
poszedł siłownik master wymiana coś koło 50 zł z robocizną.
|
|
czy w łomży znajde dobrego gastrologa?
|
|
siemka wyślijcie mi materiały z MS to mój adres - dada12@op.pl z góry dzięki w piątek mam egzamin w Opolu ;)
|
|
Czesio nie dam sie tobie sprowokować,napisze tylko że widac po twoim słownictwie że nie umiesz szanowac kobiet..i to jest temat o miłości..he..co Ty człowieku mozesz o niej wiedzieć,mogę się założyć ze żadna nie chce się dać tobie podu.czyć..he..no ale cóż swój do swego leci haha to moze jakaś się znajdzie pokroju podobna do ciebie..powodzenia,widac że jesteś z pokroju tych ze jak nie da du.y to nie jest warta..twego zainteresowania a po co miłość..czyż nie tak uważasz?Aj szkoda słów na takiego człowieka.
|
|
Słusznie jeśli klient ma obiekcje powinni zamiast się pienić wyjaśnić co i jak z tą oponą ewentualnie odstąpić od transakcji.
|
|
Benny Podlasie to miedzy innymi ŁOMŻA. NNNNNNNNNNNNNAAAAAAJJJJJJJŁADNIEJSZE DZIEWCZYNY MIESZKAJA W ŁOMŻY(:
|
|
Ja jestem za! Dobry pomysł ale faktycznie wszystko zależałoby od tego jakie wrażenie zrobiłaby na mnie opiekunka, właśnie ostatnio bardzo czesto myślę o tym żeby mojego synka posłac do takiej grupy gdzie dzieciaczki są w podobnym wieku, żeby nauczył się kontaktu z dziećmi, to jest dobre przygotowanie przed przedszkolem!
|
|
LECH- Fakt ze tylko takie moge tutaj kupic jesli chodzi o polskie piwko, ale z checią napiłabym się naszego łomżynskiego piwka...
|
|
i to takie ło ło...
|
|
:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyjeżdżam.Oddam poloneza(gaz) w dobrym stanie.Podaj e-maila wyślę fotkę.Odbiór jutro po południu.
|
|
1 kwietnia - prima aprillis myślę że to żart:)
|
|
do skuri--masz juz wyznaczony termin ms?bo mi mowią ze dopiero w maju a testy two mialem 15 marca!!
|
|
cześć wszystkim mam pytanie kto ma MS 23 kwietnia w gdańsku dajcie znać
|
|
Pewnie zrobią jakąś okolicznościową mszę, zbierze się cała Łomżyńska "świta" i będą dupę lizać biskupowi. pozdrawiam
|
|
Już nieważne, znalazłem:) Sorry za zaśmiecanie forum... Santreo
|
|
a ty napisales swoja? ile nowych opon w swoim zyciu kupiles? jak narazie to tu sie spinasz, zluzuj warkocz! ja zjezdzilem juz 2 komplety lezakow i nic anic sie z nimi nie dzialo, nowe to nowe, nieuzywane! taka jets prawda i nikt tego nie zmieni! wszytsko zalezy od sposobu przechowywania co tez nie zmienia faktu ze opona jest nowa!
|
|
haha weź umowe i se zobacz za utracenie lub zniszczenie sprzętu są spore koszty tam jest wszytsko wypisane :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |