piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szczury uciekają z tonącego okrętu

Na pewno znalazłoby się dużo chętnych tym bardziej że w Łomży są tylko dwa żłobki i zawsze są problemy z miejscami. Musiałaby być wykwalifikowana kadra tzn po specjalnym przygotowaniu pedagogicznym. Ja jestem za.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szczury uciekają z tonącego okrętu

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

doswiadczone mamy czemu nie ale pod warunkiem że maja przygotowanie pedagogiczne

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

do "LOLA" tak pragniesz tych wodociągów miejskich i przyłączenia do łomży ale ciekawe czy podobałoby Ci się płacić więcej za wodę ,ścieki i śmieci więcej czyli stawki miejskie

a co do mleczarni to ona nie jest taka chojna płaci co ma do zapłaty i koniec przykład droga dojazdowa do mliczarni cała połamana dziury po pół metra głebokości po kolana i co?
nic ciecie z mleczarni całą zimę sól sypali na gróbo na ulicę dziur narobili a teraz niełaska naprwić tyloo nasypali kamieni i piachu i jest dobrze a co mliczarni niestać na napraeienie 10m2 drogi nie śądze ale poco lepiej piachem zasypać

wszystkich zainteresowanych turniejem proszę o kontakt na adres e-mail adriano19892008@wp.pl mamy już dwie chętne drużyny zapraszamy... w e-mailu proszę napisać skąd jest drużyna (może być nazwa)

Jarek

ZASADY BEZPIECZENSTWA ad4). a co to będzie za profesjonalna ochrona??? bo już słychać że to chłopcy z półświatka łomżyńskiego:) no to widać że lokal idzie na profesjonalizm pełną parą:))) chyba że się mylę to przepraszam z góry;)

Tak jak wyżej koledzy napisali w zależności jaką masz baterię i jakie potrzebujesz ładowanie. Im dłużej i wolniej się ładuje to lepiej dla baterii, lecz jeśli potrzebujesz szybko doładować by odpalić no to prostownik musi trochę mieć, więc najlepiej jakby miał płynną regulację co do amper i najważniejsze by nie był nafaszerowany tą elektroniką, bo cokolwiek ci wysiądzie to już jest złom i do wyrzucenia. Nie ma jak stary typ, transformator z diodami. Mam taką samoróbę i wiem że jest nie do zajechania. Ja z niego nie korzystam, ale pożyczają wokół wszyscy znajomi.

a ilu letni ten polonez ? xantia85@wp.pl daj fotke

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org