Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szczury uciekają z tonącego okrętu |
Na pewno znalazłoby się dużo chętnych tym bardziej że w Łomży są tylko dwa żłobki i zawsze są problemy z miejscami. Musiałaby być wykwalifikowana kadra tzn po specjalnym przygotowaniu pedagogicznym. Ja jestem za.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szczury uciekają z tonącego okrętu |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
doswiadczone mamy czemu nie ale pod warunkiem że maja przygotowanie pedagogiczne "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
do "LOLA" tak pragniesz tych wodociągów miejskich i przyłączenia do łomży ale ciekawe czy podobałoby Ci się płacić więcej za wodę ,ścieki i śmieci więcej czyli stawki miejskie a co do mleczarni to ona nie jest taka chojna płaci co ma do zapłaty i koniec przykład droga dojazdowa do mliczarni cała połamana dziury po pół metra głebokości po kolana i co? nic ciecie z mleczarni całą zimę sól sypali na gróbo na ulicę dziur narobili a teraz niełaska naprwić tyloo nasypali kamieni i piachu i jest dobrze a co mliczarni niestać na napraeienie 10m2 drogi nie śądze ale poco lepiej piachem zasypać
|
|
wszystkich zainteresowanych turniejem proszę o kontakt na adres e-mail adriano19892008@wp.pl mamy już dwie chętne drużyny zapraszamy... w e-mailu proszę napisać skąd jest drużyna (może być nazwa) Jarek
|
|
ZASADY BEZPIECZENSTWA ad4). a co to będzie za profesjonalna ochrona??? bo już słychać że to chłopcy z półświatka łomżyńskiego:) no to widać że lokal idzie na profesjonalizm pełną parą:))) chyba że się mylę to przepraszam z góry;)
|
|
Tak jak wyżej koledzy napisali w zależności jaką masz baterię i jakie potrzebujesz ładowanie. Im dłużej i wolniej się ładuje to lepiej dla baterii, lecz jeśli potrzebujesz szybko doładować by odpalić no to prostownik musi trochę mieć, więc najlepiej jakby miał płynną regulację co do amper i najważniejsze by nie był nafaszerowany tą elektroniką, bo cokolwiek ci wysiądzie to już jest złom i do wyrzucenia. Nie ma jak stary typ, transformator z diodami. Mam taką samoróbę i wiem że jest nie do zajechania. Ja z niego nie korzystam, ale pożyczają wokół wszyscy znajomi.
|
|
a ilu letni ten polonez ? xantia85@wp.pl daj fotke
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |