Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko stuletni dąb.... |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko stuletni dąb.... |
niesądze zeby Łomża wiedziała co ptrzebne jest Piatnicy a co nie a w łomży niema problemu ze stołkami i niema walki o koryto ?????????? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji na rok 2009 : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! Nowy Test Wiedzy Ogólnej 420 odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej (222) - Funkcjonowania Policji (84) - Bezpieczenstwa Publicznego (114) UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 !!! SŁUŻE POMOCĄ !!! 100% zadowolenia !!! EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH !!! U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW !!! !!! PRZEKONASZ SIE SAM !!! OSWIADCZAM Z PEŁNA ODPOWIEDZIALNOSCIA ZE ODPOWIEDZI DO TESTÓW OPRACOWALEM OSOBISCIE USTAWA O PRAWACH AUTORSKICH: Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 (D.U. 1994/24/83) za naruszenie praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych tresci bez zgody wlasciciela grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1). Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich !!! 100% pozytywnych opinii www.policja2009.fora.pl Takos
|
|
Szkoda jedynego porządnego sklepu w tym mieście...hm...........
|
|
ja to życzę Wam powodzenia :) bardzo fajnie, że coś się w końcu dzieje! będę śledzić losy tego klubu. pozdrawiam! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wszelkie pieniądze wpłacone na konto klubu zabrał by komornik , stąd taka , a nie inna decyzja Prezydenta. Ja od początku jestem za powołaniem klubu kontynuującego tradycje ŁKS , bo tak jak teraz jest , to długo się nie pociągnie. Długu nikt nie umorzy. Jeszcze 1,2 mecze i chłopcy się zniechęcą , a z drużynami z czuba tabeli będą drżeć im nogi. Inne drużyny miały takie sytuacje , a teraz grają nawet w I i II lidze. Ciekawe gdzie są winni tak wielkiego zadłużenia?
|
|
lorus jestem w takiej samej sytuacji i tez tak uwazam
|
|
Drogi SD nie chciałem Cię dotknąć, chciałem tylko zauważyć, że nie trzeba chodzić po trawnikach, aby wejść w stolec. Moim zdaniem sam widok psich klocków jest mało estetyczny i co najmniej niehigieniczny. Będąc obecnym na tym forum chciałem zwrócić uwagę, żeby zadbany, czysty i wykoszony trawnik był upiększeniem naszej blokowej rzeczywistości - czy pod tym się podpiszesz SD?
|
|
Sklep nie ma obowiązku w takim wypadku przyjmowania z powrotem kupionego towaru. Zostaje tobie dobra wola sprzedawcy , czy przychyli się do twojej prośby.
|
|
Czesio gej wozi klej na gumowych taczkach pije, pali,..............................
|
|
cycki
|
|
adin..... dwa..... stajesz się coraz senniejszy..... tri....cietyrie... Twoje ciało jest coraz bardziej rozluźnione.... pjać..... szest..... Twój umysł się oczyszcza.... sjem.... wosiem.... czujesz uzdrowicielską moc cyferek ;-) djewiat.... djesiat.... śpisz głęboko jak cho_lera ;-) Takos
|
|
czy ktos wie jakie atrakcje beda w ŁOMŻY na majówke
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |