Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A gdyby wykonano "karę" śmierci.... |
Fadom rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A gdyby wykonano "karę" śmierci.... |
chmm nie lubię PO aczkolwiek zastanawia mnie jedna rzecz, jaki sukces odniósł PIS ??, chyba tylko jeden ale nie wiem czy to sukces: koalicja z LPR i Samoobroną, oraz Texas Rangers w osobie ministra Ziobro......
|
|
Hehe to jak nazwiesz wyborców PiSu? I te i te dziady co obiecali nie wiadomo co ,a jest jak jest.PiS miał swoje lata do popisu.Nie udało się im więc przyszła kolej na PO. rudy błazen z druhem
|
|
"Na przekąskę dla zmęczonego Tir'owca to i owszem, ale żeby iść i posiedziec przy kawie to chyba nie bardzo. Są przyjemniejsze miejsca." Dlatego nazywa sie BISTRO - wchodzisz, zjadasz, chwile siedzisz i wychodzisz. Osobiscie polecam - smacznie i w przystepnej cenie...
|
|
Co wy wiecie o MECHANIAKU :) Za dawnych czasu to byla szkola :) - z charakterem :), a sila argumentu zawsze byla po stronie ucznia...
|
|
kichu85: ja dokladnie jestem w takiej samej sytuacji jak ty, 2 tyg temu zlozylam ankiete i czekam za WZ.....ciekawe ile jeszcze???!!!! anilek24: odezwali sie???u mnie jak widac powyzej nie :( pozdrawiam :)
|
|
Bistro niektórym myli się z jakąś restauracją z klimatem, a tam się tylko zjada i spier... dalej.
|
|
NO PEWNIE SAMI NIEWINNI W SĄDZIE ,BIEDNI I POSZKODOWANI ,WOGULE TO NIEWIADOMO CO ONI TAM ROBIĄ .TO WSZYSTKO WINA MAŃKA ,KTÓRY Z CBŚ WSZYSKO UKARTOWAŁ. ŻYGAĆ SIĘ CHCE.DOBRE CHŁOPAKI.MOŻE CHCE KTOŚ PODYSKUTOWAĆ KTO MA POJECIE O CZYM MÓWI A WYPOWIE SIE W KONCU JAKIS GIT A NIE GITOWIEC.
|
|
jeba.... c sieniacow rozjebudny od zawsze niech sie teraz nie wychylaja i tak kazdy wie jak bylo jak jest i bedzie !!! szmaty
|
|
kazdy wie,wiedzial i co oficjalnie bylo to tyle co te pare słów Santreo
|
|
a i na dodatek to MARIUSZ SULIMA ps. MANIEK lata dalej po miescie i handluje narkotykami w Wegorzewie :)mieszka tam jego zona z burdelu:d;da jeden z lomzynskich chlopakow to pomaga mu jeszcze :D wiec uwazajcie na powiazanych z SULIMA CHLOPAKOW:D
|
|
517 049626 odezwij sie pod ten numer dobrze i niedrogo polecam
|
|
Lepiej jak już coś to ręce powyrywać ,nie będą mieli czym demolować . To jakbyś złapał to wyrwij ręce i język przy okazji ,żeby zeznań nie mógł złożyć .
|
|
CZECZENI i wszystko jasne
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja odebralem mieszkanie w łsm i tez po okrecie 6 miesiecy pojawily sie pekniecia (sciany, sufit). Jeden telefon w dwa dni wpadl kierownik budowy z kims ze spoldzielni, a nastepnego dnia fachowiec troche poskrobal i zalepil wszystko szpachloa niby elastyczna. Minelo nastepne 6 miesiecy i wszystko ok. Co do pekniec w nowych blokach to wystepuja dla tego ze budynek osiada no i w sumie lokatorzy dokladaja swoje pare ton (plytki, podlogi, meble) troche to wazy. Co do pomiaru wilgotnosci to mi robil koles ze sklepu z podlogami, wpadl z maszynka :) i pomoerzyl. Zapewne pod twoim M sa jakies piwnice wiec zejdz tez tam i zobacz jak to wyglada.
|
|
a już rozmawiam z kim sie da z rodzina z kolegami z pracy i wiem że w tej chawili to trzeba byłoby cudu żeby na niego zagłosowali i nie pomorze napredce klecony projekt sali kulturalno sportowej nie pomogą boiska ze sztuczną nawierzchnią nie będą głosować nie tylko ze względu na ŁKS ludzie widza brak pomysu na cokolwiek na miasto
|
|
www.amnesiamaxx.pl
|
|
:)) Dobra jestes Pomocna:) hehe. Dlaczego podpisujesz sie pod testami których osobiscie nie opracowałas tylko sciagnelas z forum ?? Jak jestes taka POMOCNA to przepatrz wszystkie pytania i popraw błędy, wtedy okarzesz sie pomocna. Ja swoje testy opracowałem osobiscie i wiem na 100% ze nie posiadaja błędów, nie wprowadzam ludzi w błąd w przeciwienstwie do Ciebie. Poczytaj www.policja2009.fora. rudy błazen z druhem
|
|
no a pytania są dostępne na stronie policji i każdy może sobie je ściągnąć i opracować osobiście ale odp innych nie będzie....
|
|
To mówicie,ze warto jechać?Bo zastanawiam sie czy do Bialego jechac czy do Wawy?W Wawie byl zawsze większy wybóri przede wszystkim taniej niz u nas:)Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |