czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Manifestacje potępiające stan wojenny i oświadczenie LOS.

wyładowują się na drzwiach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Manifestacje potępiające stan wojenny i oświadczenie LOS.

Co jakiś czas na tej stacji dzieją się takie rzeczy. Jak sprawa staje się głośna, to na jakiś czas wszystko wraca do normy. Jak przycichnie, to znów nasze baki powoli "zwiększają" swoją objętość. Czy to zależy od faz księżyca, czy od plam na słońcu, tego nie wiem. Pewnie wie właściciel tego interesu. Zapytaj go następnym razem.

z tego co słyszałem to go dojeżdżali ostro w szkole i teraz on chce być najlepszy... ***** Dyrektor nie jest tylko od tego żeby wyjebac kogos ale tez chyba zeby pomóc a jak narazie to przeważa to pierwsze.Niech on sie ogarnie bo nie mozna wytrzymac w tej szkole.A blokady na koła to jemu można załozyć i tyle... Tez odradzam isc do tej szkoly ze wzgledu na dyrektora jak sie zmieni to damy znac hehe i drzwi otwarte szeroko ... To tyle.

Do autora ,,,adi,,, ja myślę ,że tak naprawdę to nas nie obchodzi czyjaś prywatna firma , nas jako mieszkańców Gminy Piątnica interesuje ile mamy płacić za wodę i ścieki a kto obsługuje wodociągi gminne to niema zanaczenia.

Proszę Państwa,,, jest coś takiego w strukturach demokratycznym jak wotum zaufania , należy bezzwłocznie ogłosić przetarg publiczny na obsługę Wodociagów Gminnych w Gminie Piątnica i to wszystko,,, zgłoszą się firmy , należy Panie Wójcie wspólnie z Radą Gminy przejrzeć oferty pisemne oraz i myślę że to będzie bardziej ważne stan faktyczny posiadania tej firmy , która będzie wybrana, żeby już więcej nie było niespodzianek , żeby już więcej nie było żadnych dotacji, i jeszcze żeby coś z tego zostało na modernizację lub chodżby dla przedszkola,,, Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych ,,,

Takos

Przepraszam ale ja znajomości nie miałam :) W mojej klasie uczy się tylko jedna osoba z mojej byłej klasy. Nauczyciele w 3 są bardzo fajni i mili o ile uczniowie doceniają jego pracę. Sama nie raz przekonałam się że przez gadanie można wiele stracić bo nauczyciele przestrzegają pewnego rygoru. Nie zaprzeczę że są osoby zakłócające prace w klasie czy ogólny ład w szkole, ale jeżeli ktoś się stara nauka jest bardzo przyjemna i nie sprawia większej trudności. Tomku, kamery działają cały czas ktoś zawsze to kontroluje... Znajomych sobie wybierasz sam więc jego zachowania tłumaczyć nie musisz. A co do palenia nie sądzę żeby tylko w 3 palili. W każdej innej szkole jest ten sam problem.
Są plusy i i minusy tego gimnazjum, ale wyboru każdy sam musi dokonać. Ja osobiście miałam wybrać się do 1, w ostatniej chwili zaniosłam papiery do 3. I nawet tego nie żałuję. Teraz sytuacja w 3 jest dziwna po tym jak połączyła się z "drzewną" i nie wyobrażam sobie tego jak będzie wyglądała w przyszłym roku szkolnym ta szkoła.
Trafionego wyboru szkoły! :)

stan na poboczu odrec korek z misy olejowe spusc zakrac spowrotem załuz nowy filt ,masz wtedy tanio i gratis
<jesli niewiesz o co chodzi zawsze chodzi o kase

Wielkie dzięki wszystkim za wypowiedź
Myślę ,że ta 5 nie będzie taka zła .

Santreo

a może chcesz kupić ? mam akurat do sprzedania ...

jak dla mnie najlepszy kebab w mieście chociaż ostatnio mi podpadłeś better bo 2 razy z rzędu bułek nie było !! ale wczoraj w końcu trafiliśmy z mężem i mogliśmy zjeść pysznego kebaba mniam :D tylko faktycznie mało fety w greckim było ale cebulka prażona wynagrodziła to hehe Pozdro ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org