Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KK ma przywilej jak służby specjalne |
W sobote czy w niedziele widzialem na przystanku przy rondzie dzieci(10-14lat) z duzym kamieniem ktory rzucali,faktu samego bicia szyb nie widzialem,wygladali mi na dzieci z domu dziecka(bo jaki normalny rodzic pusci dziecko o godz.21 w deszcze na miasto).Myslalem nawet zeby zadzwonic na policje,ale nie chce miec ciagania i boje sie zeby mi czegos nie zdemolowali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KK ma przywilej jak służby specjalne |
music & tunig fox , czy jakoś tak - na legionów
|
|
pożałowania godny redaktorzyna, po pierwsze to niewybaczalne są takie błędy, a po drugie to jeżeli jakiś tekst jest publikowany to powinno się go przeczytać!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Polecam dr.Jakubczyk, Eskulap -Białystok u;. Nowy Świat 11C, tel.: 85 7421168. Wizyta kosztuję 75 zł, rejestracja telefoniczna. Przyjmuje w poniedziałek,wtorek i czwartek.
|
|
Kodias. No fakt to dopiero początek wiec jeszcze duzo przed nami także życze powodzenia wszystkim na tym forum i oby to szybciej szło!
|
|
Tak przyglądam się rozmowie i powiem szczerze, że naprawdę nie wiem czym kierują się Ci "czarnowidze".... Zazdrością? Lękiem przed zmianami? Nie mam zielonego pojęcia i wogóle ich nie rozumiem... To Wam(do Was "czarnowidze" mówię ;-) ) powinno zależeć, żeby Łomża się rozwijała. Ja się bardzo cieszę, że w Łomży powstaje nowy klub i z całego serca życzę temu klubowi, żeby wypalił i miał się dobrze pomimo, że tak rzadko bywam w naszym kochanym mieście. 12 kwietnia na 100% idę na Libera i do tego czasu wstrzymam się z wszelkimi komentarzami. Chociaż z pewnością nie mam na co narzekać, bo dziś w Amnesii odebrałem dwie świeżutkie wejściówki na Libera... a alko dla mnie i towarzyszki dostanę na imprezie ;-) Swoją drogą wszystko za 0zł, więc już z czystym sumieniem stawiam duuuuuży PLUS dla Amnesii :-) Bilety - takie paski w czerwono-bordowych kolorach z numerami..... Pytanie dlaczego nie dostałem nr 1 i nr 2 ;-P Nie było cen na biletach, ale chyba 20-coś złotych... Myślę, że skoro już mają wejściówki itd to można zadzwonić tam i się zapytać jak ktoś chce - strona widzę jeszcze nie działa, ale mówili, że dziś w nocy ma ruszyć wersja "testowo-informacyjna" i że jakieś konkursy itd. ale puki co tylko telefonicznie chyba można się dowiedzieć. Pewnie, gdyby nie otwierali nowego klubu, to bym szedł do Amnesi tej obecnej lub jak by się nie udało dostać to bym pchał się do Yamy, albo do 54. Jednak trochę mnie męczy w Yamie to, że ludzie jak śledzie się cisną w klubie, a o tańczeniu w wielu przypadkach nie ma tam mowy. No a w Święta będę chciał rozruszać kolana w towarzystwie znajomych ;-) Jedna sprawa, której się nie dowiedziałem... bo zapomniałem... :/ Ile będzie trwał sam koncert Libera... bo później będzie grał normalny dj i typowo klubowa impreza. Anvil666 - Co do wystroju nowej Amnesii... hmmmm pokazali mi jakieś zdjęcia, ale jeszcze remont jakiś a i nie bardzo pamiętam jak było w Atomie wcześniej, więc ciężko mi powiedzieć. No i gratuluję takich wspomnień :-)
|
|
Po pierwsze: objętość to objętość. Jeżeli jednostką miary sprzedawanego gazu jest litr, to dlaczego litr litrowi nierówny. Dlaczego nie ma takiego problemu np. z mlekiem, wodą czy innym płynem? Jeśli flaszka ma pojemność 0,5 litra to jakim cudem raz zmieści się w niej 0,3l a raz 0,7l? Po drugie: dlaczego ZAWSZE więcej?
|
|
jeśli chodzi o kebaba to nie porównujcie mojego kebabu z kebabem na dworcu (wieprzowym) bo to są 2 różne światy kebab wołowy jest typowo tłusty i ktoś kto lubi tłuste produkty to wiadomo że nie posmakuje mu mięso z piersi kurczaka. jeśli chodzi o kurczaka to u nas płaci się za jakość nigdzie nie kupicie kebaba z piersi kurczaka bo płaci się za niego prawie 2x drożej niż za standardowego kebaba z kurczaka (gdzie filet to 40% a udko z skórką to 60%)... różnica: 0 chrząstek 0 skórki i bardziej delikatny smak... i dlatego mój lokal powoli pnie się do przodu pomimo tak dużej konkurencji i tak słabej miejscówki co do hamburgerów to może i mamy dobre ale nie ocenie tego bo nie jestem smakoszem hamburgerów :) wole hamburgera z mięsem kebabowym do tego pomidorek i sos koperkowo ziołowy (możliwe że wejdą takie hamburgery) jeszcze jedna zmiana ;D nie kapie wkońcu z kebabów ;D he nawet klienci stali to zauważyli :))
|
|
wwo i ty pajacu posluchajcie to ze lizaliscie dupska tym frajerom debilom (bez podstawowek) trzewikom nie upowaznia was w zaden sposob do pisania bzdur na niektore osoby wasze z nimi kolezenstwo polegalo na pozyczaniu od nich pieniedzy i placeniu im procentow moze teraz wyplaty dostajecie od nich za wypisywanie tych bzdur mysle ze tylko to mozecie robic po sp nr 8 pewnie to komus podyktowaliscie bo tak jak oni pisac nie umiecie do szkoly debile albo do pracy noooooooooo chyba ze jak szefowie wasi wyjda to was ozloca za wasza lojalnosc jedno wam obu chce powiedziec DAMSKIE I K............SKIE SIE NIE LICZY Takos
|
|
Ciekłym,sorka za bład...
|
|
"gaz nie ma zawsze takiej samej objetosci wiec moze wejsc wiecej i moze wejsc mniej" - lol "GAZ NIE JEST PŁYNEM" - jeszcze wieksze lol debil na maxa. litr gazu (kostka 1dmx1dmx1dm) ma zawsze te sama objetosc, moze miec rozna mase; potocznie nazywany gazem, paliwo to ma postac plynna. lepiej rolniku idz do obory
|
|
I jest liczony w litrach??Wez sie cweluchu nie osmieszaj.
|
|
znasz ty hociaz pojecie litr? zajrzyj no pusty hlopie do encyklopedii, bo od tyh kruw to jusz ci sie muzg zlasowal, litr to jeden decymetr szescienny
|
|
Witam w najbliższym czasie moja córka wybiera się do szkoły ,jest zapisana do 7-ki ,jednak do 5-ki miała by bliżej .Proszę o poradę bo słyszałem że są podzielone tematy . Bardziej zależało by mi na wypowiedziach rodziców z 5-ki czy mają jakieś właśnie te "przeciw"
|
|
widac jak ciebie wyuczyli
|
|
nie nie jedyna,pani Szymańska uczy bardzo dobrze
|
|
Dzieki zobacz na tej makowej
|
|
gdzie w łomzy jest dobry elektryk samochodowy? - chodzi mi o naprawe zamka centralnego
|
|
heja!!!!!!! Czy ktoś z was posiada- 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami :):):)był bym bardzo wdzięczny!!!!!!!!!!!! Ci co tak się oferują za kase sprzedać zadania to niech sobie zatrzymają i się cieszą z nich. Ja mogę wysłać za darmo gotowe testy z wiedzy ogólnej które sam za darmo otrzymałem i na których zaliczyłem egzamin w Szczytnie:):):) Serdecznie będę wdzięczny za udostępnienie mi tych zadań.Z góry dziękuje wszystkim.
|
|
Mnie ciekawi ile kosztuje 1 km drogi o szerokosci , np. 5,5 m,
|
|
heja!!!!!!! Czy ktoś z was posiada- 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami :):):)był bym bardzo wdzięczny!!!!!!!!!!!! Ci co tak się oferują za kase sprzedać zadania to niech sobie zatrzymają i się cieszą z nich. Ja mogę wysłać za darmo gotowe testy z wiedzy ogólnej które sam za darmo otrzymałem i na których zaliczyłem egzamin w Szczytnie:):):) Serdecznie będę wdzięczny za udostępnienie mi tych zadań.Z góry dziękuje wszystkim.
|
|
heja ja też zdawałem 28 marca w szczytnie egzamin - a co chodzi o MS to sami się z Tobą skontaktują:)::):)
|
|
a co dokładnie się z nim dzieje?? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
- to dlaczego pozwalacie typowi robic sieke na lekcji? - wypieprzcie typa z kibla - a moze codzien ktos parkowal nieprawidlowo? czyli - przeszkadzacie nauczycielom w pracy - lamiecie jakis regulamin szkolny - nieprzestrzegacie przepisow ruchu drogowego troszke chyba przesadacie z tym terrorem - to sie nazywa porzadek
|
|
chyba za dużo pancernych
|
|
U mnie też są problemy z połączeniem z firmy "technik" i niedługo chyba zmieniam na orange stacjonarne.
|
|
Wie ktos gdzie moge to tutaj znalesc w lomzy
|
|
sandis czytaj ze zrozumieniem... JP cytował wpisy z youtube
|