Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WLADCY ŁOMŻY-krolewięta!!! |
Kochajmy sie! Predko! Tak szybko odchodzimy..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WLADCY ŁOMŻY-krolewięta!!! |
podobno 1 marca miało wejść w życie rozporządzenie dotyczące skrócenia długości egzaminu. Egzamin miał trwać minimum 25 minut. W TVP 3 Białystok wypowiadali się instruktorzy i egzaminatorzy z WORDU w Suwałkach, którzy twierdzili, że 40 minut to nawet dla doświadczonego kierowcy za dużo czasu.
|
|
majka3: a skad jesteś bo ja Wlkp. (słyszałem że co region to obyczaj) i tak naprawde nie wiadomo co tu bedzie bo jak narazie to nawet przydzialy nie sa rozdysponowane na kwiecień co mnie troszke dziwi :( Ale miejmy nadzieje ze sie wszystkim uda pozdrawiam :)))
|
|
hehe ja zapamietalem artykul pt.,, Pożar na wierzy w Piątnicy,, hehe pseudoredaktorzyna:) ale studia ma niczego sobie:d tylko za bardzo tam sie chyba chlopina nie przykladal i sa takie kwiatki:d albo po prostu ktos zalatwil fuche a teraz sobie nie radzi
|
|
kichu85: ja tez wlkp. :) a Tobie powiedziano ze pierwszy bedzie WZ ??? bo mi babka mowila ze jeszcze niewiadomo co 1 czy WZ czy KL..... to czekanie najgorsze....jak bedziesz cos wiedzial daj znac :) milego dzionka :)
|
|
Ja nawet jak by mi mieli płacić 100 tyś zł to bym sie nie zdecydował być rolnikiem. Co taki rolnik użyje ??? Co z tego ze bieże 30 tyś na miesiąc za mleko jak całe życie spedni z krowami. NA wakacje nie pojedzie bo bydło trzeba nakarmić. Odkłada tą kasę i guzik ma z życia.
|
|
dobre he
|
|
pomocna jesteś ok. matik chce 35pln za testy antares
|