czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W nawiązaniu do ostatnich podwyżek i nagród w ratuszu

Cwaniacy!!!, jak tak będziemy robić to Polski nie zbudujemy!!!! powinno się sprawdzać sytuację materialną poprzez wywiad środowiskowy, pomoc dla tych najbiedniejszych rodzin!!! a nie dla cwaniaków!!!trzeba reagować na takie rzeczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W nawiązaniu do ostatnich podwyżek i nagród w ratuszu

Wyslac przy dup asow na bezrobotne - w miescie jest coraz gorzej!! albo urwiesz kolo w dziurze w ulicy albo trafisz na pomarancza za krzakami co testuje nowy radar;/ tragedia

Gdzie można zrobić dobre akryle? Może wiecie czy zajmują się tym zakłady kosmetyczne na ul. Długiej 10 i na Krótkiej?

Poznawać świat nie tylko przez forum!

Hahaha . Ja tam chodze chlopie wyslij swojego syna do innego gimnazjum w 3 to masakra jest . :d kamery sa ale i tak nikt na nie niepatrzy :d od przypadku do przypadku . :d ciagle palą i wkladaja smietniki na glowy . :D HAHA ;] " niemasz znajomosci to tam nieidz " ... xd pozdrO

wyniki przychodzom listownie , czy może dzwoniom i jak długo się czeka wie ktoś może ? Z góry dziękuje za odpowiedz.

Jacy wy wszyscy dowciapni ojej!!!!!!!!

Najlepiej ugotować coś samemu! :)
Nie jadam "na mieście" ale podobno dobre jedzonko jest pod arkadami (na Starym Rynku) :)
W "Retro" (ul. Nowogrodzka) też dobre, ale nie potrafię porównać cenowo, bo - j.w.
Powodzenia, smacznego i oby bez dolegliwosci żołądkowych :)

nom właśnie możesz jeździć i lepiej od niego ale żeby zgadzały my się statystyki np było 7 osób 5 już zdało to ze dwie musi oblać to i godzinę będzie cię po mieście ciągał żebyś się na czymś wyłożył/a

Obiad , w budynku byłego Urzędu Wojewódzkiego lub Urzędzie Miejskim - ta sama firma serwuje. Niestety tylko do 16-tej. Przyzwoicie i niedrogo. Zupa . drugie , kompot - masz za dziesiątaka.

Amadeus / ul.
przykoszarowa 16

a ja czasami wpadam na stołówkę do szpitala, też nieźle można zjeść, szczególnie babkę ziemniaczaną.

hehehe:D czytalem to dwa razy:) no ale ok

że znalazla tyly pustaków ktorzy na nią zagłosowali:)

Wam to się nie dogodzi, nic nie ma to źle, jak coś robią to też niedobrze. Widać, że odzywają się osoby w dresach, które nie będą mogły wejść :D Zamiast narzekać idzcie kupić sobie normalne ubrania lub siedźcie w domu pod pierzyną, nie wychodźcie nigdzie i się nie odzywajcie. Mnie się pomysł podoba. Lepsze to niż Yama w której przejść nie można bo taka zapchana

witam mam takie pytanko jak jakies 2 tygodnie temu zlozylem ta ankiete to ile teraz bede cczekal na WZ????

******* sie. teraz to sobie mozesz;P

... & vice versa!

Do madzius dziś na zamkniętym parkingu stało dziewięć samochodów nauczycieli i na parkingu nauczycielskim były 4 wolne miejsca(przed piątą lekcją). I tak jest codziennie. Wystarczylo by że jacuś wyznaczył by kilka dodatkowych miejsc tylko dla nauczycieli.

Ryba założyła temat, a Kaz to połknął, czyli wystarczy rzucić przynętę a taki dupek ją chwyci, więc co do poglądów Kaz to obyś się nie mylił, a co mogę zrobić to ci z chęcią wyjaśnię tylko na osobności i jak będziesz po służbie, a jeśli chodzi o wiek to pewnie byś mógł być moim synem, gówniarzu, więc żałuj sobie udzielania na tym forum, bo jak jesteś w tej branży i tym za kogo się uważasz to współczuję jedynie twojej rodzinie. ,,Wielki Zambrowski czarny szeryf z Texasu". Jak nie bierzesz pieniędzy za friko i jesteś ok to udowodnij to, a jak jesteś dziadem i frajerem za pieniądze podatników to spieprzaj z tego forum.

kurde co województwo to inaczej....ja dzielnicowego i ankietę mam już "zaliczoną" przed MS.....w chujka se lecą z nami:(

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Jakby pisał, że jest dobrze to nikt by tego nie czytał.
Wzięliby chłopa za przygłupka.
A tak mamy jeszcze jeden temat do narzekania :)

Czy ktoś wie coś na temat spotkania o nauce i wyjeździe za granicę do pracy organizowanym w WSA?

Treść jest ukryta

Kodias Ja zdawałem o 8:00! Dokumenty składałem w Radomiu w Wojewódzkiej! Dzwoniłem o 9 rano w poniedziałek i mam na 14 kwietnia a ty kiedy dzwoniles sie umówic? Kolega dzwonił wczoraj i ma na 21 kwietnia a zdawal tez 22.03 tylko ze 0 11:00 a w idze ty zdawałes o 14:00 i masz jeszcze wczesniej niż my!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org