środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samorząd pozwala na brykanie

strukture mózgu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samorząd pozwala na brykanie

Za moich czasów nie było takich przypadków Panu dyrektorowi się w głowie poprzewracało wiadomo komu nie będę rzucał nazwiskiem czy ksywą hehe najpierw skrócił parking a teraz wcale zablokował jeszcze w Pana policjanta się bawi blokady kazał konserwatorom zrobić na koła jak ktoś wjedzie już nie wyjedzie Patrząc z drugiej strony być może to i wina uczniów za dużo odpier... ają chlewnie na parkingu no ale nasz dyrektor popisał się szkoła słyna z najbardziej zmotoryzowanych dojeżdżających do niej uczniów nawet z daleko odolejających od Łomży miejscowości a jedyna na całe miasto nie ma pożądanego parkingu parę płytek betonowych i połamanych kawałków starego chodnika wziętych z przed głównego wejścia na teren szkoły a reszta tego co można jeszcze nazwać parkingiem to same błoto ale oczywiście nauczyciele mają elegancki parking brukiem wyłożony nic ując nic dodać

Taka mentalność.

Tak ale tymi gadkami nikt tu nikomu nie pomoze a tylko zaszkodzi .kazdy kazdego obraza bo jest anonimowy , i dlatego padaja takie teksty ...........ludzie szastają ksywkami i tych i tamtych swoich nie podając.................. i te forum nie jest wesołe jest raczej przykre ...............................a co do REWOLWERA myśl sobie co chesz ale nie obrażaj nikogo a szczegolnie uczuc innych osob i to na dodatek kobiet nawet jesliby mąż rebe zrobił coś złego a uwierz mi (znam ta dziewczyne i jej męża) sie grubo W TYM PRZYPADKU MYLISZ (szczerze) to wiesz ze ona go kocha i jemu wierzy..........ciekawe jak ty bys sie czul jakby komus z twojej rodziny postawili zarzuty a autentycznie autentycznie mówię byłaby niewinna i Ty bys to wiedział a czytałbys i slyszal jaka jest nagonka na tą osobę .......sam mam wyrobione zdanie na temat wielu tych ksyw ktore tu padły , i to jest żałosne i śmieszne i beznadziejne dramat i komedia jednoczesnie ale nie pisze tego na forum bo to jest oznaka tchorzostwa zaslanianie sie pod kurtyna anonimowosci ................................szkodzenie innym broniąc siebie wydłubywanie *** wie jakich bzdur pisanie na ten temat na forum co rowniez moze pomimo tego ze jest bzdurą zostac potraktowane przez jakis inteligentnych panów jak DOWOD chodzi mi tu o jakies bójki jakies długi ...........co to wogóle jest pokój zwierzen albo wieczorynka .............jeden mądrzejszy od drugiego nie obrażając normalnych ludzi.................niech każdy ma odczucia na ten temat jakie ma ja rozumiem wszystkich , wiem jak to boli jak w domu jest bieda i nie ma nic wiem sam po sobie.............jak sie patrzy jak ojciec wstaje o 5tej rano do roboty codziennie i nic z tego nie ma a ktos ma zycie jak w sielance ....................ale trzeba pamiętać jednoooo nie można mierzyc wszystkich jedną miarą !!!!!!!! i oceniać wszystkich według co poniektorych , śmiejcie sie i nabijajcie z tych co sie odwrócili kiedy przyszło zapłacić za własne grzeszki a resztę do wyroku zostawcie w spokoju bo naprawde niewszyscy co tam są powinni tam być i to jest ***** dramat dopiero tych osób!!!!!! ich dzieci!!!!!!!!! ich Źon !!!!!!!!!!! ich rodzin!!!!!!!!!ICH rodziców!!!!!!!!!!!!!! i tak jest uwierzcie mi ......................sam wiem co to jest męczyć sie i starać sie udowodnic ze sie jest nie winnym bo ktoś nagadał i to nie wiadomo dlaczego..............takie sytuacje sie zdazają są to wyjątki ale pamietajcie i wyjątki się zdarzają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Homo homini lupus est(Człowiek człowiekowi wilkiem)

Najlepiej szukać pracy w Warszawie. Tam zawsze jest więcej ofert.

Można poczytać, że sami psycholodzy stwierdzili, że testy nie sprawdzają się.
Żadnym problemem jest nauczenie się odpowiedzi, wyćwiczenie umiejętności.
Ktoś, kto rozwiąże kilka testów na inteligencję może lepiej wypaść niż ten, kto pierwszy raz styka się z testem.

"a jedyna na całe miasto nie ma pożądanego parkingu"

tak na marginesie , to ktora szkoła srednia w Lomzy ma parking?

Czasem naprawdę biedny wstydzi się prosić o pomoc. A są spryciarze, którzy kombinują.

Czemu zakładane są tak głupie posty czy warto tam zajrzeć, przecież Cie nikt nie wygoni a 5 zł na zupę chyba masz , wejdź sama lub poproś kogoś żeby cie zaprosił tam , i będziesz wiedziała czy warto tam przyjeżdżać na obiad czy tez na śniadanie, pozdrawiam

Dzięki 'bascet' za stronkę.

Dzieciaki idące do gimnazjum myslą ze sa już dorosle bo nie sa w podstawówce a tak naprawde to jeszcze dzieciaki
Gimnazjum nie wychowuje nie uczy jedynie demoralizuje

4 pory roku

Mam pytanie czy ktoś ma termin na MS 23.04.09 na Złotej Karczmie w Gdańsku ?? dajcie znać

to juz wiem skad tyle samochodow przy jednostce.ludzie z pobliskich blokow tez juz sie wkurzaja bo nie moga zaparkowac.chyba ze po 15.moim zdaniem w mechaniaku jest duzo miejsca zeby zrobic parking.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org