Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja mieszkaniec tego miasta... |
Czesio ja słyszałem o Wandzie co Niemca nie chciała. Ale jak Ty znasz taką co zabiła Niemca, to uważaj bo Cie zawiną i będziesz świadkiem morderstwa, albo i współudział doklepią :)))) Jeszcze nie tak dawno, to pewnie za M.S. i za Sulimę się niektórzy dawali pokroić :)))))) Wesołe, jest to forum :))))) ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja mieszkaniec tego miasta... |
filip a amedeusie to forgo jak holerea Ja bym polecał bar Alicja pks smacznie i tanio u na rynku pod schodami Restaurajca Retro (jadłem tam kolacje z dziewczyną ) zapłaciłem około 40 zł i się najadłem :) nar
|
|
ty czy Ciebie? zasadnicza ruznica. jak lubisz jak ci walo tez tesz marnie z tobo ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ja sie pytam które przedszkole jest lepsze w nauczaniu i podejsciu do dzieci ? a nie oto jaki procent użytkowników tego forum powinien isc sie edukowac wiec jak niemacie zdania na temat tych przedszkoli czyli 14 i 15 to dajcie sobie spokój z głupimi docinkami ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
ja sie pytam które przedszkole jest lepsze w nauczaniu i podejsciu do dzieci ? a nie oto jaki procent użytkowników tego forum powinien isc sie edukowac wiec jak niemacie zdania na temat tych przedszkoli czyli 14 i 15 to dajcie sobie spokój z głupimi docinkami
|
|
bo tam twoj tata pracuje analfabeto .
|
|
oj jaśku..nie strasz..nie strasz... :PP
|
|
Matka2005 czyżby nauczycielka czy przewodnicząca rady rodzicielskiej ? haha same superlatywy, az sam żałuje że sie tam nie ucze hahaha Z tego co słyszałem to tak jak Tomek mówi nie masz znajomości to tam nie idz proste :))
|
|
Witam Wszystkich! Mam kilka pytań co do ostatnich wydarzeń zaszłych w mechaniaku: 1.Czy wie ktoś może z jakiego powodu nie można parkować już pod szkoła samochodu? 2.Czy dyrektor szkoły ma prawo zakładać blokady na koła autom znajdującym się pod szkoła? 3. Dyktatura powraca ? Skandujmy hasło ARBEIT MACHT FREI!!! Proszę o wypowiedzenie się na ten temat wszystkich, gdyż w tej szkole wolność słowa może przejawić się tragicznie w konsekwencjach wypowiedzianego zdania. Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi a więc czyżby to było podważanie tego zapisu ?? Wyrażajcie swoje opinie co sądzicie o tej szkole. Pozdrawiam Sztacheta :)
|
|
hehe - polecam ten filmik, o którym pisze DxxxD. http://www.youtube.com/watch?v=0XPeTCRg5Yw Bardziej prawdziwego już dawno nie widziałem :) Należy do tego dodać brak umiejętności pisania i mówienia w języku polskim, brak podstawowej kultury i przerost ambicji u wszelkiej maści licencjatów (hehe - a co to jest?). Jaką Wy pracę chcecie dostać, skoro nawet na pomocnika murarza się nie nadajecie? Naprawdę - obejrzyjcie ten filmik i przemyślcie jeszcze raz swoje oczekiwania i aspiracje. Pozdrawiam.
|
|
Jak otwierają biedrone to inny sklep zmniejsza zatrudnienie, więc miejsc pracy raczej nie przybywa...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |