środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
doszliśmy do ściany !!!

Tylko sie napić!:P I to najlepiej od poniedziałku:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: doszliśmy do ściany !!!

kto jest bogatszy:
1. ten kto ma dostęp do wiedzy
2. władzy
3. pieniędzy ?

odp:ten który potrafi korzystać z tego co ma we właściwy sposób.

Nie ma czasów lepszych i gorszych tak samo jak pogoda jest zawsze ale nie wszystkim się podoba.

Czesio: to że młodzieży nie można oderwać od kompa to nie dlatego że komputery zagościły na dobre w naszej rzeczywistości ale dlatego że nikt nie pokazał młodzieży ani nie nauczył jak z kompa korzystać i że można inaczej spędzać czas.
Wychowanie dziecka zaczyna się 20 lat wcześniej od wychowania rodzica.
Nie wiem czy jesteś młodzieżą czy dorosłym ale jak często TY wychodzisz z dzieckiem (ze znajomymi, ze swoimi rówieśnikami) pograć w piłkę?
Jak często siedzisz przed kompem zamiast porozmawiać z żoną, matką, przyjacielem? to co robisz nie zostaje bez echa.
Chcesz żeby świat wyglądał inaczej - zacznij o siebie:)

Santreo

a wie ktoś kiedy są w PG1?

Ja zdawałem MS 12.03 w Gdańsku.
Pani psycholog poinformowała mnie tuż przed testami,że jak zdane to dzwonią,a jak nie to przysyłają list.
Do szkoły to jeszcze się nie wybieram bo przecież jeszcze WZ i potem WKL.
TSF i TWO zdawałem w Słupsku,ale podobno niema reguły gdzie potem wysyłają.
Najpierw WZ potem WKL i dopiero wtedy będe myślał o szkółce.Jeżeli w ogóle będzie nabór.

w biedronce

Alicja Szosa Zambrowska polecam

Sznowni wyborcy co my mamy rozważać działalność i funkcjonowanie Firmy Pana ,,B" my nie jestesmy od naprawiania czyjejs prywatnej Firmy,,, poprostu sie nie sprawdzila ponieważ wykonywala fuszerkie czego przykladem moze byc przpompownia w Czrnocinie nie zchownie sztuki budowlanej, i wiele wiele jeszcze innych przykladow by mozna podać...

w caritasie

mrtomi ruszy amnesia ruszy już buce 2mx2m z widłami tylko zacierają ręce że jest nowy klub będzie dużo małolatów będzie gdzie się naćpać i kogo napierdalać. jak dresów nie wpuszczą to będzie ok ja jak w łomży chce się rozerwać to sdobie ze znajomymi organizujemy domówkę i impreza przebiega tak jak ja tego chce i nie muszę się oglądać czy zaraz ja albo moja dziewczyna nie dostaniemy szklanką łeb, jest przede wszystkim bezpiecznie

z Tym Kubusiem to różnie mówią ja w astrze zakładałem i już 2 rok nie narzekam ale niektórzy znajomi narzekają nie wiem od cxzego to zależy

nie mam jeszcze dzieci :) ale pracuje po 8 godz. a w weekendy to ja się nie nudzę, wcale się nie nudzę he i komp to chodzi prawie 24h, ale stać pod klatką to ja nie bede ! NIE BEDE ! i w piłkę nie lubię grać, mam inne rozrywki

Konsul2 napisał: Jak mi się trafią to nie pożałuję funduszy, dopnę swego i zniszczę chama w czarnym mundurze.

Rozbawiłeś mnie robaczku:) Co ty im możesz zrobić? Rozwala mnie takie głupie pisanie. Weź ty się lepiej do czytania lektury szkolnej a nie srasz na forum.

To już coś. Przynajmniej dali znak że żyją....

Santreo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org