Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
doszliśmy do ściany !!! |
Tylko sie napić!:P I to najlepiej od poniedziałku:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: doszliśmy do ściany !!! |
kto jest bogatszy: 1. ten kto ma dostęp do wiedzy 2. władzy 3. pieniędzy ? odp:ten który potrafi korzystać z tego co ma we właściwy sposób. Nie ma czasów lepszych i gorszych tak samo jak pogoda jest zawsze ale nie wszystkim się podoba. Czesio: to że młodzieży nie można oderwać od kompa to nie dlatego że komputery zagościły na dobre w naszej rzeczywistości ale dlatego że nikt nie pokazał młodzieży ani nie nauczył jak z kompa korzystać i że można inaczej spędzać czas. Wychowanie dziecka zaczyna się 20 lat wcześniej od wychowania rodzica. Nie wiem czy jesteś młodzieżą czy dorosłym ale jak często TY wychodzisz z dzieckiem (ze znajomymi, ze swoimi rówieśnikami) pograć w piłkę? Jak często siedzisz przed kompem zamiast porozmawiać z żoną, matką, przyjacielem? to co robisz nie zostaje bez echa. Chcesz żeby świat wyglądał inaczej - zacznij o siebie:) Santreo
|
|
a wie ktoś kiedy są w PG1?
|
|
Ja zdawałem MS 12.03 w Gdańsku. Pani psycholog poinformowała mnie tuż przed testami,że jak zdane to dzwonią,a jak nie to przysyłają list. Do szkoły to jeszcze się nie wybieram bo przecież jeszcze WZ i potem WKL. TSF i TWO zdawałem w Słupsku,ale podobno niema reguły gdzie potem wysyłają. Najpierw WZ potem WKL i dopiero wtedy będe myślał o szkółce.Jeżeli w ogóle będzie nabór.
|
|
w biedronce
|
|
Alicja Szosa Zambrowska polecam
|
|
Sznowni wyborcy co my mamy rozważać działalność i funkcjonowanie Firmy Pana ,,B" my nie jestesmy od naprawiania czyjejs prywatnej Firmy,,, poprostu sie nie sprawdzila ponieważ wykonywala fuszerkie czego przykladem moze byc przpompownia w Czrnocinie nie zchownie sztuki budowlanej, i wiele wiele jeszcze innych przykladow by mozna podać...
|
|
w caritasie
|
|
mrtomi ruszy amnesia ruszy już buce 2mx2m z widłami tylko zacierają ręce że jest nowy klub będzie dużo małolatów będzie gdzie się naćpać i kogo napierdalać. jak dresów nie wpuszczą to będzie ok ja jak w łomży chce się rozerwać to sdobie ze znajomymi organizujemy domówkę i impreza przebiega tak jak ja tego chce i nie muszę się oglądać czy zaraz ja albo moja dziewczyna nie dostaniemy szklanką łeb, jest przede wszystkim bezpiecznie
|
|
z Tym Kubusiem to różnie mówią ja w astrze zakładałem i już 2 rok nie narzekam ale niektórzy znajomi narzekają nie wiem od cxzego to zależy
|
|
nie mam jeszcze dzieci :) ale pracuje po 8 godz. a w weekendy to ja się nie nudzę, wcale się nie nudzę he i komp to chodzi prawie 24h, ale stać pod klatką to ja nie bede ! NIE BEDE ! i w piłkę nie lubię grać, mam inne rozrywki
|
|
Konsul2 napisał: Jak mi się trafią to nie pożałuję funduszy, dopnę swego i zniszczę chama w czarnym mundurze. Rozbawiłeś mnie robaczku:) Co ty im możesz zrobić? Rozwala mnie takie głupie pisanie. Weź ty się lepiej do czytania lektury szkolnej a nie srasz na forum.
|
|
To już coś. Przynajmniej dali znak że żyją.... Santreo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |