Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żart głupoty wart |
Znow ta manipulacja. Skad wiesz,czy to auta ludzi proszacych o pomoc?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żart głupoty wart |
a wszystkim dają to i ja podjadę moją 10 letnią limuzyną :)
|
|
Idz pograc w pilke. :)
|
|
polecam pg 2 nauczyciele są raczej wporządku,czego nie moge powiedziec o nauczycielach pg8.
|
|
poczytaj książkę - to fajna rozrywka, przy okazji wzbogacisz swoja wiedzę i wiele rzeczy będziesz potrafił logicznie wytłumaczyc
|
|
Dzieki Madzius. Ps.ile zostalo Wam tych dni? Non stop tyle samo? :)
|
|
|
Do Lola z pola,,, W sprawie tych ,,,ryjów,,, to jestem zdania że za często się przeglądasz w lustrze i widzisz tylko ,,,ryj,,, wyjrzyj na ulice zobaczysz normalne społeczeństwo , odstaw to lustro bo widzisz obraz skrzywiony,,, trochę ogłady by Ci się zdało. A odnośnie , uczciwego i sprawiedliwego podejścia Wójta to się równa do Łukaszenki z Białorusi. A co do poparcia w terenie to się niebawem okaże , już nie długo. Skoro taki uczciwy, to wysil się i powiedz ile by zbudowano drogi np. do takiej Motyki. Do strażaka ,,, przyznaj sam kto płaci za coś czego niema , wiemy dobrze ze brakuje pieniędzy , i dziwisz sie że szlak ludzi trafia bo nie mogą przejechac drogą , żeby nie traktory to by z wioski nie wyjechali, nic dziwnego że sie tworzy samoistnie opozycja wobec Wójta . milej nocy A Locha niech ,,,Ryj,,, umyje bo już trzoda śpi.
|
|
do kina pfff jak tam wchodze to sie normalnie zygac chce podobno w ktorejs galerii ma byc nowe czyli doczekamy sie za kolejne milion lat... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
niewiem czego tu zazdroscic ,wczesniej była tu mowa jak ci ze wsi na BLM jerzdza nie przepisowo i nie potrafia sie zachowac w ruchu drogowym ,ze jerzdza z gnojem i zasmradzaja otoczenie ,a teraz jak rolnik spełniający warunki takie co powinny byc ,by dostac te dofinansowanie spełnia i bierze kase to wam mieszczuchom kopara opada, ale w momencie gdy rolnik nie wywiąrze sie z umowy i po kontroli po upływie 5 lat nie spełnia chociaz jednego warunku co był w umowie ZWRACA +25% wiecej w skali rocznej to co wziol i to moze dac sume nawet 80 tysi , to tego nikt nie bierze pod uwage, a tacy byli co zwracają wiec nie wem o co tu kaman > jesli niewiesz o co chodzi zawsze chodzio kase
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |