środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żart głupoty wart

Znow ta manipulacja. Skad wiesz,czy to auta ludzi proszacych o pomoc?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żart głupoty wart

a wszystkim dają to i ja podjadę moją 10 letnią limuzyną :)

Idz pograc w pilke. :)

polecam pg 2 nauczyciele są raczej wporządku,czego nie moge powiedziec o nauczycielach pg8.

poczytaj książkę - to fajna rozrywka, przy okazji wzbogacisz swoja wiedzę i wiele rzeczy będziesz potrafił logicznie wytłumaczyc

Dzieki Madzius. Ps.ile zostalo Wam tych dni? Non stop tyle samo? :)

ejj no nie wygłupiajcie się...kto jedzie 1 kwiatnie w prima aprilis ze mną do szczecina na MS na 11 no weźcie no....nie chcę jechać sama:)

Do Lola z pola,,, W sprawie tych ,,,ryjów,,, to jestem zdania że za często się przeglądasz w lustrze i widzisz tylko ,,,ryj,,, wyjrzyj na ulice zobaczysz normalne społeczeństwo , odstaw to lustro bo widzisz obraz skrzywiony,,,
trochę ogłady by Ci się zdało. A odnośnie , uczciwego i sprawiedliwego podejścia Wójta to się równa do Łukaszenki z Białorusi. A co do poparcia w terenie to się niebawem okaże , już nie długo. Skoro taki uczciwy, to wysil się i powiedz ile by zbudowano drogi np. do takiej Motyki.
Do strażaka ,,, przyznaj sam kto płaci za coś czego niema , wiemy dobrze ze brakuje pieniędzy , i dziwisz sie że szlak ludzi trafia bo nie mogą przejechac drogą , żeby nie traktory to by z wioski nie wyjechali, nic dziwnego że sie tworzy samoistnie opozycja wobec Wójta .
milej nocy
A Locha niech ,,,Ryj,,, umyje bo już trzoda śpi.

do kina pfff jak tam wchodze to sie normalnie zygac chce podobno w ktorejs galerii ma byc nowe czyli doczekamy sie za kolejne milion lat...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

niewiem czego tu zazdroscic ,wczesniej była tu mowa jak ci ze wsi na BLM jerzdza nie przepisowo i nie potrafia sie zachowac w ruchu drogowym ,ze jerzdza z gnojem i zasmradzaja otoczenie ,a teraz jak rolnik spełniający warunki takie co powinny byc ,by dostac te dofinansowanie spełnia i bierze kase to wam mieszczuchom kopara opada, ale w momencie gdy rolnik nie wywiąrze sie z umowy i po kontroli po upływie 5 lat nie spełnia chociaz jednego warunku co był w umowie ZWRACA +25% wiecej w skali rocznej to co wziol i to moze dac sume nawet 80 tysi , to tego nikt nie bierze pod uwage, a tacy byli co zwracają wiec nie wem o co tu kaman

> jesli niewiesz o co chodzi zawsze chodzio kase

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org