Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybitny antypatriota |
czy wiecie gdzie są jakies gokardy były w łomży ale juz niem a w piątnicy są jakies gokardy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybitny antypatriota |
w biedronce
|
|
wwo-myslę,że ty i większość tym podobnych(Norbert 57) mają kompleks KAWACA,SIERADZA,OLIWY.wypisujesz niestworzone rzeczy o nich.a sam siedzisz jak mysz pod miotło.poruszasz jakieś tematy.jakiś "generałów"jakiś"T" .Czas podać swoją prawdziwą ksywe SZCZURZY TCHóRZU.Ciekawe dlaczego nie powiesz (kawacowi,oliwie,sieradzowi)tego co myślisz o nich prosto w oczy?Kłamstwo i przede wszystkim STRACH cię blokuje-ty POMPOWANY SZCZURZY TcHórzliwy TWARDZIELU. ty pewnie dzieki swojemu byłemu koledze Sulimie i twarzyszom z miasta sam jestes gdzies na banicji-SULIMSZCZAKU!!!! "KRĘCILI LODY"-powiedział: wwo. >odpowiedz-UKRĘCILI KONFIDENTÓW !( LIŻCIE TO)!
|
|
w dupie
|
|
prawidlowo
|
|
Oliwa nie dobieraj sobie do głowy tej bandy pseudo bandziorków .Jak wiadomo tata sprzedaje od 30lat syneczkowie kiedy jest okazja a wnuczek jak tylko go zatrzymają i oto cały obraz samarów.
|
|
W Max Dance na Polowej mają taniec towarzyski. Pozdrawiam Latika
|
|
Ja tu patrze, ze coraz wiecej burakow sie rejestruje. Ktos prosi o pomoc, a tu takie odpowiedzi. Masakra! Nie wiesz - nie odzywaj sie!
|
|
do asiuniusia22 Mam pytanie czy byłaś na omówieniu tego testu z Panią Psycholog? Jak tak to co Tobie mówiła, czy to dużo pomogło Ci wyjaśnić dlaczego nie zaliczyłaś, co nie tak powiedziałaś lub coś przy zadaniach na kompie czy w rozmowie? Bardzo będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
Jest taka sprawa musze na dniach zakupic nowy akumulator do swojego auta, ogolnie rzecz biorac to interesuje mnie tylko i wylacznie Centra ktora wg mnie ma najlepsze akumulatory gdzie najlepiej sie udac po zakup i nie chodzi mi o to gdzie najtaniej (roznica w cenie 20-30zl jest dla mnie bez znaczenia) tylko gdzie maja sprawdzone dobre i swieze akumulatory a nie jakies wylezakowane, ledwo zyjace, wyjete zza lady z ktorym bede sie motal w przyszla zime
|
|
no o zachowaniach wprowadza jak w lomzy nic nie ma prezydnet nawet nie pokusi sie o normalny koncert czy na muszli czy gdziekolwiek jakis festyn nic nie ma w tym roku co byl to dno ... kiedys wiecej bylo takich akcji a c otu w zime robic sie grzeje w domu du*sko nie ma stworzonych miejsc przez lomze zeby cokolwiek zrobic gdzie kolwiek pojsc w to zime jakies sztuczne slizgawki zawody nie otworzyli lodowisko za ktore jeszcze trzeba placic lyzwy tepe zajechane ... smierdzace na odwal lodowiska skrawek a podpisuja tylko umowy gdzie nowy market potawic
|
|
D D****Z18 Musisz byc strasznie zgorzknialy, skoro swoje frustracje wylewasz na innych wyzywajac ich od przymulonych dzieci internetu itp. Czyli z gory zakładasz ze wszyscy którzy tutaj napisali sa ofiarami losu.Nie wiem ja ich nie znam ale i nie osądzam, bo sam szukalem pracy i wiem co to znaczy. To nie ich wina ze w naszym pieknym kraju jest jak jest. Nie wiem kim jestes ale skoro tak bardzo cie kłuje inteligencja to byc moze ta frustracja wynika z trybu twej pracy(moze od wdychania jakichs czynnikowszkodliwych na budowie, w jakims zakladzie lub przy budowie autostrad na Euro 2012). Ale skoro umiesz pisac i wysylac posty ( jak, cytuje :" ta inteligencja co sie boi łopaty")to zakladam ze nie jestes ograniczonym fizolem po podstawowce wiec wyobraz sobie, ze wielu ludzi nie tylko siedzi na d... i wysyla meile lub czyta ogloszenia, ale stara sie zrobic wszystko by znalezc godna prace by zapewnic sobie i rodzinie nalezyty byt. A byc moze jestes swietnie prosperujacym przedsiebiorcą (skoro wspominasz o wlasnej dzialalności), który chcialby zeby wszyscy harowali dla tzw. prywaciarzy (na ich domy,samochody i ich rodziny), za marne psie pieniądze ktore nie wystarczyłyby na wegetację a co dopiero na godne zycie, i nie mam tu na mysli jakichs zbednych przepychow. I na koniec mam dla Ciebie dobrą radę. Na przyszlosc nie bądz taki prędki w wystawianiu osądow, bo poki co w naszym kraju nikt nie moze byc pewny o to ze utrzyma sie w pracy do emerytury. Więc jak posiedzisz z roczek na bezrobociu, będziesz inaczej śpiewał P.S. Zebys nie pomyslal ze ten tekst napisal jakis inteligencik zza biurka co tylko kartki wyrywa z kalendarza, to dla twojej wiadomości pracuje dziennie po 10 godzin w kamieniarstwie.
|
|
ehheeh bez sensu oni są a policja to co nie straż to niech sie zdecyduja albo polica albo straz miejska i ci i ci to samo robia i 2 rozne grupy moze jeszcze zrobia straz osiedlowa bedo jezdzic po oskach i mandaty wypisywac za kopanie pilki o blok ... jaja w tej lomzy dostali peugota nowego czy cos tam i sie woza i woza i woza i tak samo policja stoja na postoju maka szamaja i na obrotach stoja nawet silnika nei wylaczaja a za kogo to kase leci z czycich podatkow .... ? sa artykuly odnosnie postoju policji iz podczas postoju silnik ma byc zgaszony a nieraz widzialem jak stoja po 10 20 min sobie obesrwuja dzieci ze szkoly do domu podwoza i odwoza ..... czas na nowo kandydature
|
|
Moim zdaniem w PG3 podobnie jak wszędzie można spotkać patologię, zróżnicowanie społeczne, jakieś 'nieciekawe towarzystwo' jak zarówno dobrą kadrę nauczycieli, uzyskać odpowiednią wiedzę czy jakieś inne osiągnięcia-wszystko jest zależne od naszej pociechy w jakie towarzystwo popadnie, jeśli ma skłonności do marginesu społecznego to wszędzie znajdzie kompanów a jesli nie to nawet w najgorszej szkole wyjdzie na ludzi. W PG3 nauczyciele poświecają uwagę ucznoim, wymagają od nich wiedzy jednak nie przytłaczają nią aż tak-to fakt, jeśli dziecko jest skore do nauki to nawet po tym gimanzujum jest w stanie dostać się do dobrej szkoły średniej, bo na pewno program dydaktyczny niczym nie odbiega od pozostałych gimnazjów. A tak btw. bardziej budujące dla dziecka są chyba dobre wyniki w nauce w przeciętnym gimnazjum niż ledwe przedostawanie się z klasy do klasy w tym 'bardziej prestiżowym'-sugerujmy się tu dobrem potomka, który niekoniecznie ma odpowiednie predyspozycje do szybkiego przyswajania wiedzy nad własną /często niespełnioną/ ambicją.
|
|
Kazdy z dowodow sw.Tomasza z Akwinu na istnienie Boga jest autonomiczny i moze byc brany pod uwage niezaleznie od pozostalych. I zaznaczam,ze sa to dowody. A wiec nie moga byc alogiczne,nieracjonalne. Sa nie do podwazenia i istnieja juz ponad 700 lat.tj.od czasow w ktorych zyl sw.Tomasz z Akwinu. Sa malo znane,bo ludzie nie interesuja sie na powaznie religia i Bogiem. I jescze jedno. Dowod racjonalny to nie dowod wizualny. Wielu ludzi mowi: jak nie zobacze,to nie uwierze.
|
|
rozrywka to te forum hehe nic innego nie ma
|
|
Nie rozumiem tego postu....
|
|
Prawda, gimnazjum uważa się za takie liceum (chodzi o podejście ucznia) w gimnazjum już wolno pić palić ... poprostu jak taki pewny idol nastolatek z gimazjum śpiewa ''Sex,Dragi,Rap...'' to się pozniej w głowie przewraca ;) a w podstawówce to wiadomo ... Takos
|
|
szkola jest po prostu bardzo zdyscyplinowana, nie ktorym to nie pasuje "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Witam i szczerze odradzam Markdecor to chyba najgorszy paprak w łomży!!! Przejdz się do sklepu obok prymy tam ci kogos polecą połowa fachowców sie tam zaopatruje!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |