środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybitny antypatriota

czy wiecie gdzie są jakies gokardy były w łomży ale juz niem a w piątnicy są jakies gokardy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybitny antypatriota

w biedronce

wwo-myslę,że ty i większość tym podobnych(Norbert 57) mają kompleks
KAWACA,SIERADZA,OLIWY.wypisujesz niestworzone rzeczy o nich.a sam siedzisz jak mysz pod miotło.poruszasz jakieś tematy.jakiś "generałów"jakiś"T" .Czas podać swoją prawdziwą ksywe SZCZURZY TCHóRZU.Ciekawe dlaczego nie powiesz (kawacowi,oliwie,sieradzowi)tego co myślisz o nich prosto w oczy?Kłamstwo i przede wszystkim STRACH cię blokuje-ty POMPOWANY SZCZURZY TcHórzliwy TWARDZIELU. ty pewnie dzieki swojemu byłemu koledze Sulimie i twarzyszom z miasta sam jestes gdzies na banicji-SULIMSZCZAKU!!!!

"KRĘCILI LODY"-powiedział: wwo.
>odpowiedz-UKRĘCILI KONFIDENTÓW !( LIŻCIE TO)!

w dupie

prawidlowo

Oliwa nie dobieraj sobie do głowy tej bandy pseudo bandziorków .Jak wiadomo tata sprzedaje od 30lat syneczkowie kiedy jest okazja a wnuczek jak tylko go zatrzymają i oto cały obraz samarów.

W Max Dance na Polowej mają taniec towarzyski.

Pozdrawiam
Latika

Ja tu patrze, ze coraz wiecej burakow sie rejestruje. Ktos prosi o pomoc, a tu takie odpowiedzi. Masakra! Nie wiesz - nie odzywaj sie!

do asiuniusia22
Mam pytanie czy byłaś na omówieniu tego testu z Panią Psycholog? Jak tak to co Tobie mówiła, czy to dużo pomogło Ci wyjaśnić dlaczego nie zaliczyłaś, co nie tak powiedziałaś lub coś przy zadaniach na kompie czy w rozmowie?
Bardzo będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam

Jest taka sprawa musze na dniach zakupic nowy akumulator do swojego auta, ogolnie rzecz biorac to interesuje mnie tylko i wylacznie Centra ktora wg mnie ma najlepsze akumulatory
gdzie najlepiej sie udac po zakup i nie chodzi mi o to gdzie najtaniej (roznica w cenie 20-30zl jest dla mnie bez znaczenia) tylko gdzie maja sprawdzone dobre i swieze akumulatory a nie jakies wylezakowane, ledwo zyjace, wyjete zza lady z ktorym bede sie motal w przyszla zime

no o zachowaniach wprowadza jak w lomzy nic nie ma prezydnet nawet nie pokusi sie o normalny koncert czy na muszli czy gdziekolwiek jakis festyn nic nie ma w tym roku co byl to dno ... kiedys wiecej bylo takich akcji a c otu w zime robic sie grzeje w domu du*sko nie ma stworzonych miejsc przez lomze zeby cokolwiek zrobic gdzie kolwiek pojsc w to zime jakies sztuczne slizgawki zawody nie otworzyli lodowisko za ktore jeszcze trzeba placic lyzwy tepe zajechane ... smierdzace na odwal lodowiska skrawek a podpisuja tylko umowy gdzie nowy market potawic

D D****Z18
Musisz byc strasznie zgorzknialy, skoro swoje frustracje wylewasz na innych wyzywajac ich od przymulonych dzieci internetu itp.
Czyli z gory zakładasz ze wszyscy którzy tutaj napisali sa ofiarami losu.Nie wiem ja ich nie znam ale i nie osądzam, bo sam szukalem pracy i wiem co to znaczy.
To nie ich wina ze w naszym pieknym kraju jest jak jest.
Nie wiem kim jestes ale skoro tak bardzo cie kłuje inteligencja to byc moze ta frustracja wynika z trybu twej pracy(moze od wdychania jakichs czynnikowszkodliwych na budowie, w jakims zakladzie lub przy budowie autostrad na Euro 2012).

Ale skoro umiesz pisac i wysylac posty ( jak, cytuje :" ta inteligencja co sie boi łopaty")to zakladam ze nie jestes ograniczonym fizolem po podstawowce wiec wyobraz sobie, ze wielu ludzi nie tylko siedzi na d... i wysyla meile lub czyta ogloszenia, ale stara sie zrobic wszystko by znalezc godna prace by zapewnic sobie i rodzinie nalezyty byt.

A byc moze jestes swietnie prosperujacym przedsiebiorcą (skoro wspominasz o wlasnej dzialalności), który chcialby zeby wszyscy harowali dla tzw. prywaciarzy (na ich domy,samochody i ich rodziny), za marne psie pieniądze ktore nie wystarczyłyby na wegetację a co dopiero na godne zycie, i nie mam tu na mysli jakichs zbednych przepychow.

I na koniec mam dla Ciebie dobrą radę. Na przyszlosc nie bądz taki prędki w wystawianiu osądow, bo poki co w naszym kraju nikt nie moze byc pewny o to ze utrzyma sie w pracy do emerytury. Więc jak posiedzisz z roczek na bezrobociu, będziesz inaczej śpiewał

P.S. Zebys nie pomyslal ze ten tekst napisal jakis inteligencik zza biurka co tylko kartki wyrywa z kalendarza, to dla twojej wiadomości pracuje dziennie po 10 godzin w kamieniarstwie.

ehheeh bez sensu oni są a policja to co nie straż to niech sie zdecyduja albo polica albo straz miejska i ci i ci to samo robia i 2 rozne grupy moze jeszcze zrobia straz osiedlowa bedo jezdzic po oskach i mandaty wypisywac za kopanie pilki o blok ... jaja w tej lomzy dostali peugota nowego czy cos tam i sie woza i woza i woza i tak samo policja stoja na postoju maka szamaja i na obrotach stoja nawet silnika nei wylaczaja a za kogo to kase leci z czycich podatkow .... ? sa artykuly odnosnie postoju policji iz podczas postoju silnik ma byc zgaszony a nieraz widzialem jak stoja po 10 20 min sobie obesrwuja dzieci ze szkoly do domu podwoza i odwoza ..... czas na nowo kandydature

Moim zdaniem w PG3 podobnie jak wszędzie można spotkać patologię, zróżnicowanie społeczne, jakieś 'nieciekawe towarzystwo' jak zarówno dobrą kadrę nauczycieli, uzyskać odpowiednią wiedzę czy jakieś inne osiągnięcia-wszystko jest zależne od naszej pociechy w jakie towarzystwo popadnie, jeśli ma skłonności do marginesu społecznego to wszędzie znajdzie kompanów a jesli nie to nawet w najgorszej szkole wyjdzie na ludzi. W PG3 nauczyciele poświecają uwagę ucznoim, wymagają od nich wiedzy jednak nie przytłaczają nią aż tak-to fakt, jeśli dziecko jest skore do nauki to nawet po tym gimanzujum jest w stanie dostać się do dobrej szkoły średniej, bo na pewno program dydaktyczny niczym nie odbiega od pozostałych gimnazjów.
A tak btw. bardziej budujące dla dziecka są chyba dobre wyniki w nauce w przeciętnym gimnazjum niż ledwe przedostawanie się z klasy do klasy w tym 'bardziej prestiżowym'-sugerujmy się tu dobrem potomka, który niekoniecznie ma odpowiednie predyspozycje do szybkiego przyswajania wiedzy nad własną /często niespełnioną/ ambicją.

Kazdy z dowodow sw.Tomasza z Akwinu na istnienie Boga jest autonomiczny i moze byc brany pod uwage niezaleznie od pozostalych. I zaznaczam,ze sa to dowody. A wiec nie moga byc alogiczne,nieracjonalne. Sa nie do podwazenia i istnieja juz ponad 700 lat.tj.od czasow w ktorych zyl sw.Tomasz z Akwinu. Sa malo znane,bo ludzie nie interesuja sie na powaznie religia i Bogiem. I jescze jedno. Dowod racjonalny to nie dowod wizualny. Wielu ludzi mowi: jak nie zobacze,to nie uwierze.

rozrywka to te forum hehe nic innego nie ma

Nie rozumiem tego postu....

Prawda, gimnazjum uważa się za takie liceum (chodzi o podejście ucznia) w gimnazjum już wolno pić palić ... poprostu jak taki pewny idol nastolatek z gimazjum śpiewa ''Sex,Dragi,Rap...'' to się pozniej w głowie przewraca ;) a w podstawówce to wiadomo ...

Takos

szkola jest po prostu bardzo zdyscyplinowana, nie ktorym to nie pasuje

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Witam i szczerze odradzam Markdecor to chyba najgorszy paprak w łomży!!!
Przejdz się do sklepu obok prymy tam ci kogos polecą połowa fachowców sie tam zaopatruje!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org