Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nareszcie cos konkretnego o oczekiwanego |
czy w dobie nawigacji, zdaje sie egzamin ze znajomości topografii, czy obsługi obsługi urządzenia nawigacyjnego? Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nareszcie cos konkretnego o oczekiwanego |
zeneksaper gadasz tak a jak by przyszło do czego to bys laksy dostał
|
|
genia co ty taka pewna jesteś tego co piszesz nie oliwa zeznaje na własnego brata,tylko brat oliwy zeznaje na rodzinę T!w tej sprawie,a czy cała rodzina S jest świadkiem w tej sprawie?czy tylko M.S "samara"bo ja widziałem papiery tylko że on się rozjeb_ał z tej rodziny,a ty oczerniasz wszystkich.Czemu nikt nie pisze o "SULIMIE"przecież to on dał wszystkich,a nad sprawą spod "RELAXA"LICZĄ SIĘ PIERWSZE ZEZNANIA!!!A ŻE POTEM ODWOŁAŁ TO INNA SPRAWA!!! KOLA NIKT SIĘ NIE WYBIELA TU TYLKO TRZEBA BYĆ OBIEKTYWNYM I PISAĆ TAK JAK JEST RZECZYWIŚCIE!!!
|
|
Liberał z UPR ulżył ciążącemu poglądowi, miał do tego pełne prawo. Powodzenia w dalszych teoriach. Warto jednak zaznaczyć, że ocenianie człowieka w rozumieniu jednostki jest bardzo krzywdzące i niedozwolone dla moralnych osobników. To zachowanie i czyny możemy poddać wątpliwościom, jednak na pewno nie człowieka. Pozdrawiam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wwo slyszalem o sprawie spod relaxu i tez nie jestes obiektywny. czemu nie napisales ze to przed tym zajsciem jedni ci z chlopakow ktorzy tam wpadli najpierw zglosili sie na policje i oskarzyli oliwe i innych(notabene ci inni tez teraz zasiadaja na lawie oskarzonych) a dopiero pozniej jak zglosili sie na policje to robili odwet. z tego co wiem to oni mieli sprawy w sadzie za płaskich co nie powiedzieli ci? a co do rodziny corleone:) to wiadomo ze tatus i grubas odpowiadaja z wolnej stopy i dlaczego tak jest a i najmlodszy wnuczek tez nie lepszy niech sobie przypomni sprawe ze slejzim i dlaczego tez tak szybko wyszedl z takiej ciezkiej sprawy a slejzi siedzial dluzej. ot i cala prawda i tyle.
|
|
Moim zdaniem najlepsze w Łomży gimnazja to 8 i 6. Biorę pod uwagę wszystkie czynniki nie tylko wyniki uczniów. Takos
|
|
Tylu ludzi,a nikt nie wie o dowodach na istnienie Boga?
|
|
każde jest dobre jeśli chce się uczyć:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |