Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy "Polski Szaniec" już w sprzedaży! |
witam wszystkich czy ktos mi odpowie na takie pytanie zdawalem TSF w slupsku 7 lutego wszystko poszlo tam bardzo dobrze i do tej pory KWP Gdansk sie jeszcze nie odezwalo nawet dzwonilem do nich ale mowia ze nie maja terminow na MS pozniej zadzwonilem kolejny raz i uslyszalem ze terminy juz dawno byly przydzielone i nie wiedza kiedy bedzie nastepny ??!! a co ze mna zapomnieli o mnie ???? czekam na wasze odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy "Polski Szaniec" już w sprzedaży! |
Hahaha współczuję tym co Ci podają swoją do przywitania.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja wam powiem tyle , ta impreza to bedzie, ale rozpierdolona, uwaga leworwer naładowany,,,,,,,
|
|
Treść jest ukryta
|
|
gdybym byl adminem jusz by mnei nie bylo
|
|
ja umiem ale puki co na kartkach "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
PG 3 w Łomży śmiem twierdzić, że jest jedną z lepszych szkół gimnazjalnych w Łomży (już czuję te kpiny), ale fakty same mówią same za siebie. Zaletą jest to, że klasy nie są przepełnione jak w "kombajnach" typu 1, 2 i 8. Nie są to klasy o dużym zróżnicowaniu "finansowym" jak PG 6 (gdzie uczą się wg. mnie biedne dzieci bogatych rodziców). Kadra pedagogiczna jest "wykrystalizowana", czyli wie o co chodzi w pedagogice. Sam się nie uczyłem w tej szkole, ale znam wielu fajnych absolwentów tej szkoły (którzy osiągnęli co nie co w życiu) . Miałem ten sam dylemat, co założyciel tego postu. Mogłem posłać swe dziecko do każdego gimnazjum w Łomży (a miałem takie możliwości), a posłałem do gimnazjum nr 3 zgodnie z miejscem zamieszkania i ufając, że ta kadra pedagogiczna nie da taryfy ulgowej. Moja pociecha nie była z tego zadowolona, ale uwierzcie mi, teraz spija same "profity" z tego co wyniosła z tej szkoły. Nauczycielom PG 3 życzę dalszych sukcesów w pracy i dziękuję za to, co zrobili dla mojej pociechy
|
|
jesteście najlepsi;) gwarek zapytał tylko o te gimnazjum każdy ma własną opinię o nim! ale to nie znaczy że zaraz macie skakać sobie do gardeł ha ha to jest chore...;/ a tak w ogóle to ja sama bym nie polecała PG9 patologia;p pozdro;)
|
|
ja również jestem zainteresowana redlabel@o2.pl
|
|
teraz jest jak jest ale jest...... kiedyś było jak było ale nie było.........
|
|
Czy ktoś nad tą cała sytuacją w Łomży panuje?!?!?!?! Jest kupa cwaniaków , która za cel postawiła sobie kombinowanie a to skocza do MOPS-u po jakąs zapomogę a to do Caritas-su na obiadek a to do PKPS-u po darowizny Ja nikomu biedy nie zazdroszczę ale czy wspomagani są najbardziej potrzebujący, czy w mieście odpowiedzialne słuzby maja orientację ile jest ludzi naprawdę potrzebujacych/niekoniecznie tych oblatywaczy/. Czy działa w Łomży jakiś zintegrowany system pomocy dla ludzi potrzebujących np. przy MOPS czy panuje,, wolna amerykanka,,i cwaniactwo
|
|
W Łomży są rozrywki ,ale spokojnie mogło by być ich więcej . Ale mamy takich polityków a nie innych i jest **** .
|
|
Czytam i czytam - i powoli mnie ponosi. jakim prawem wypowiada się ktoś o szkole której nawet nie "zaszczycił" swoja obecnością. Powiela plotki?? Powodzenia. Z PG 3 zwiazana jestem od kilku lat. Szkoła bezpieczna, monitorowana - piekne hole, łazienki - a teraz jeszcze szafki dla uczniów. Dobrze wyposażone pracownie (nie siedzi 2 przy jednym komputerze). No może to się uczniom nie podoba - ze budynku nie można opuszczać podczas zajęć lekcyjnych - ale bezpiecznie dzięki temu jest. Nikt niepowołany nie wejdzie do szkoły! Poza tym - nauczyciele - to pedagodzy przez duże P - zaangażowani - co jest rzadkościa w dzisiejszych czasach. Moje dziecko nigdy wcześniej nie było na tylu biwakach, wycieczkach- nie miało tak bogatych zajęć pozalekcyjnych. Mało tego - tam wszyscy mówia do ucznia po imieniu - bo... go znają!! Nie ginie w tłumie jak w wielkich molochach. Wychowaca zna ucznia na wylot. Wiem moi mili - że to nie zawsze odpowiada uczniom - lepiej być anonimowym.. ale. Czy nie lepiej być Anią, Jurkiem ... niż Kowalskim przy tablicy?? Czy nie lepiej być bezpiecznym - i czyć przyjazna dłon - niż trząść się przed zajęciami szkolnymi - a podczas przerw uciekać do kąta?? Poza tym kadra jest naprawde dobrze przygotowana - przyjdź, popatrz, sprawdź - a potem pisz co chcesz!! Powodzenia w wyborze szkoły!
|
|
biadolenie takie kto potrzebuje a kto nie. widac zazdorscicie ze zakombinowac nie potraficie he. jak panstwo chce dawac to niech daje a co tam tusk napewno nie zbiednieje
|
|
Zgadzam sie!W kazdym normalnym Panstwie Straz Miejska ma duzo wiecej obowiazkow niz u nas.Pilnuja porzadku na ulicach(psie kupy,smieci,bezdomni itd).Dbaja o wlasciwe korzystanie z miejsc parkingowych dla inwalidow.I wiele,wiele innych.Ale nikomu nie przyszlo do glowy,by kazac im stac za najblizszym weglem z radarem. Moga,oczywiscie karac kierowcow parkujacych gdzie popadnie,ale na tym koniec. Podobno beda mogli zatrzymac i ukarac kierowce za najpospolitsze zlamanie przepisow-ale tego nie jestem pewien.To zgroza!
|
|
W Max dance na Polowej 6 jest taniec towarzyski - telefon 604 057 388 http://www.maxdance.pl/lmaxdance/index.html
|
|
Bo się sprawdza właśnie głównie poprzez wywiady środowiskowe, sprawdzanie dochodów ,itp. Nikt przypadkowy sobie nie pójdzie i niedostanie co by chciał.
|
|
? rudy błazen z druhem
|
|
Na stronie podlaskie.org.pl pojawiła się dziś aktualizacja ale niestety to nic zanczącego. Napisali tylko, że informacje o realizacji projektu będa umieszczane na stronie podlaskie.org.pl w zakładce "Moja własna firma".
|
|
biedronki i hardkorowi ochroniarze buahahhaha rudy błazen z druhem
|
|
Dlaczego na 4lomza.pl nie ma zdjęć z meczu?
|
|
nie dotyczy to super pomysl:) ale nie po to produkuje sie nowsze i szybsze auta zeby jezdzic jak za czasow Gierka. Polsce sa potrzebne dobre drogi i szybka komunikacja zarowno drogowa jak i kolejowa a nie panowie z suszarkami ,ktorzy udaja ze pracuja!!
|
|
polaksredni....długo czekałeś na wyniki MS? gdzie go zdawałeś? do szkoły policyjnej gdzie się wybierasz? rudy błazen z druhem
|
|
Witam wszystkich i mam pytanie które przeczkole pod względem edukacyjnym i rozwojowym dla dziecka jest lepsze, a mianowici chodzi mi o grupe sześciolatków w przeczkolu nr. 14 i nr. 15 ? Prosze o opinie .. z góry dziekuje.
|
|
chyba przedszkole ?? anie przeczkole rudy błazen z druhem
|
|
jak zwał tak zwał ważne że wiadomo o co chodzi ...
|
|
Odpowiedz do Strażaka998,,,,, To kolego wlaśnie odkryleś swoją twarz,,,zaprezentowałeś swoją postawę obywatelską zwracając się do mnie w takiej formie zebym poilnowal swego tyłka,,, tak wlasnie postepuja zlodzieje bo dbają o swoj tyłek,,,, a co ich obchodzi dobro spoleczne NIC NUL ZERO wniosek z Twojej wypowiedzi jest taki ze Ty rownież nalezysz do tej grupy złodzieji.... Bo nie potrafie zrozumieć jak wykształcony / rzekomo / Wójt mógł zapłacić za coś co nie jest wykonane , czy Ty kiedy kolwiek zapłaciłes za gruszki na wierzbie ... Niestety niema usprawiedliwienia to po prostu szfindel , a może nie calkiem , a może gdzies indziej z drugiej strony polski jest wybudowana Hala albo cos innego bo nie wierze w to zeby być aż takim głupcem albo cwaniakiem , to moze juz prokuratura wyjaśni ,,, pożyjemy zobaczymy ,,, Poprostu niema takiej obcji zeby płacić za coś czego niema ,,, milej nocy ,,, rudy błazen z druhem
|
|
No, zależy na której minucie się obleje. Jedni wracają po 44min, inni po 20, ale są i tacy co już na placu Kościuszki odpadają.
|
|
a czasami godzine
|
|
no no no jak usłyszałem o tej amnesii to od razu pomyślałem że za 2 miesiące będzie to samo co vipy 7kier i inne meliny oblęzone przez koksów co cały parkiet napompowani obtoczą w 10 i nikomu nie dadzą przejść ale patrze właściciel ma ciekawe pomysły:)
|
|
witam może mi ktos przyslac ,pomoce do ms. i do wywiadu zorganizowanego,z gory dziekóje
|
|
Ja bardzo polecam p. Adama. Jest on jednym z prawdziwych fryzjerow z powolania. Chodze do niego od lat (jak tylko jestem w Lomzy), jak rowniez wszystkie moje znajome tam chodza. Oczywiscie, trzeba pamietac ze jak chcesz miec to co mialas od lat, to idz tam gdzie chodzilas od lat. Pan Adam jest bardzo dobry jezeli chodzi o nowe, orginalne spojzenie. Po staremu to poco w ogole szukac. Idz gdziekolwiek, i ci ta sama hauture odwala. Do pana Adama trze isc wtegy gdy sie wie ze sie chce cos nowego i fajnego. Adresik jego stronki http://www.adam-roginski.pl/ ps. Panie Adamie, Bardzo Dziekuje za super srodek do wlosow polecony! Jest SUPER! Serdeczne pozdrowienia! - Lukasz
|
|
adresik nawet wyciagnelem: Wyszynskiego 22 086-473-0939 rudy błazen z druhem
|
|
zdecydowanie retro
|
|
morzna, nie wiem rudy błazen z druhem
|
|
tylko bufet w Urzędzie wojewódzkim Urzędzie miejskim i bar łomżyczka na piłsudskeigo w budynku PKS tam jest smacznie pożywnie i niedrogo - reszta w mieście według tych kategorii odpada
|
|
a ja ih lubie rudy błazen z druhem
|
|
muj adres .betris@onet.eu
|
|
ha ha pragnę zwrocić uwagę , że dyskusja poszła nie w kierunku oceny pracy wodociągów wiejskich tylko upierniczenia wójta Piątnicy i oto piszącym na tym wątku właśnie chodzi. Nie od dziś wiadomo ,że zręczna grupa niektórych Piątnickich biznesmenów powiązanych z miejscowymi karierowiczami którzy dostali się do rady gminy od dłuższego czasu usiłuje upierniczyć wójta. A wiecie moi drodzy dlaczego - bardzo proste bo stoi im na drodze do koryta - jak to się prosto mówi . Swym uczciwym i sprawidliwym podejściem utrąca ich ambicje polityczne podszyte ich prywatnymi interesami. Dlatego od dłuzszego czasu systematycznie starają się każde najmniejsze gówniane potknięcie wójta okrzyknąć co najmniej skandalem a najlepiej barkiem gospodarskiego podejścia czy tez nepotyzmem , korupcją. Cel ich jest jeden, przejęcie władzy i wpływów w Piątnicy oraz nieograniczony dostęp do kryta . W tej chwili bardzo ich boli ,ze wótj ma poparcie ludzi z terenu tak więc juz nie raz starali się i starają podstawić w wyborach nowych ludzi którymi będa mogli sterować tak aby zabezpieczyli ich interesy. Wspomnijcie jakie to osoby wyciągnięte jak króliki z kapelusza stawały do tej pory w wyborach. Podstawianie nowych ludzi jest im niezbędne ponieważ ich ryje w gimie są dobrze znane i każdy wie ,że w ich postępowaniu jest tyle troski o dobro gminy co mniej niż zero. Ich głównym zadaniem i zajęciem jest wynajdywanie , tworzenie zmyślonych histori w celu mowiąc krótko upierniczenia wójta. Dlatego też ten post jest tego dobitnym przykładem. Cdn walki znanych ryjów Piątnickich o koryto nastapi. rudy błazen z druhem
|
|
Mam wielką prośbę do osoby ktora ma drugi sezon rancza na dc++ prosze o udostepnienie , naprawde zalezy mi na sciagnieciu tego kultowego juz serialu
|
|
Jak to ostatni nabór w tym roku?!?! Ładnie w ***** walą....to po co papiery przyjmują? i jeszcze czekasz miesiąc na jakiś ****** egzamin...z tego co tu widzę to niektórzy gdzieś w maju mają pierwsze testy!! rudy błazen z druhem
|
|
I tu się mylisz!!! Rudy102. Dobro społeczeństwa jest dla mnie ważne. Ale ciekawe co ty byś zrobił na miejscu wójta. Ja go znam osobiście a więc wiem o co chodzi. A z tymi wodociągami to pierwsze słyszę od ciebie.Słyszałem też że Mleczarnia w Piątnicy chce wybudować własną elektrownie.Energie otrzymywać najprawdopodobniej mają z gazów z odpadków poprodukcyjnych tzn. z serwatki.
|
|
Popieram cię w 100% LOLA Z POLA. Temat zaczął się wodociągach a kończy się na wójcie. Chciałbym aby więcej takich ludzi jak on było. Nie ciągną do swojego koryta tylko daje innym. Np... Dzięki niemu powstało gimnazjum, do tego zakupiono 2 kolejne gimbusy, wybudowano halę sportową, co daje kilkanaście nowych miejsc pracy, straż dostała nowy samochód... i wiele wiele różnych rzeczy zrobił... A że taka trafiła się firma że upadła to nie jego wina. Każdemu mogło się to zdażyć.
|
|
ja jezdzilam godzine i zdalam za pierwszym razem :) jest ok, najczesciej to egzamin trwa 45minut
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |