Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kompromitacja rady miasta |
Piwko bez-alkoholowe jest zdrowe w umiarze. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kompromitacja rady miasta |
u no chlopie. to normalne ze w polonezie bendo tszeszczec, nie robiles z seryjnych gwizkuw?
|
|
Ja bym ci radzil kupic zmacniacz bo na pioniera 50W x 4 (2 glosniki po 200W) to jak to ma byc czysty dzwiek?. U mnie glosniki byly dobrze podlaczone (gwizdki 2x120W glosniki przednie 2x250W tylnie 2x250 i tuba 450W ale przy zamknietych tdzwiach zdeczka trzeszczyly, pozniej okazalo sie ze przewody w dzwiach byly zdeczka naruszone i robilo sie delikatne zwarcie, zmienilem na powazniejsze przewody i wszystko gralo i oczywiscie WZMACNIACZ. Podjedz do FoxMusic na Al. Legionow i tam to nie kosztuje duzo wymiana przewodow. Dodatkowo kupisz sobie wzmacniacz. Polecam ich gdyz sam nie raz mialem problem. Wiec podjechalem do nich i wymienilem caly zestaw audio i gralo idealnie i konkretnie. Nie bede pisal ile zaplacilem gdyz moze cenny sie teraz zmienily. Ale naprawde polecam, a jesli myslisz ze zaplacisz tam 400zl to sie myslisz bo raczej duzo mnie :). Pozdrawiam
|
|
haha ta amnesia maxx to bedzie 'maxx porazka' ;D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
MAGIA_2- Masz racje, ważne jest kiedy książeczka była założona. Pozdrawiam
|
|
Tomek to się chyba wstydzi te dowody przedstawić. Już od dawna słyszymy, że takowe zna, ale nam powiedzieć nie chce. rudy błazen z druhem
|
|
A co za wątpliwości masz i czemu nie brzmi zachęcająco? wyżej jedna z forumowiczek opisała wszystko i bardzo poleca,a jedyną wadą jaką sie doszukałem jest wysoki koszt zabiegu.
|
|
Gdzie w Łomży można wykonać test wysiłkowy i jaki specjalista wykonuje badanie dopplerowskie tętnic szyjnych??
|
|
jest kilka metod i każda podejrzewam inaczej przebiega z różnymi "dolegliwościami". Najtańsza Lasek, ale są i droższe Lasik - zależy kto ile funduszy posiada. Tez myślę o korekcji. Narazie zbieram kasę:)
|
|
Tu masz tylko jedną wypowiedż osoby po zabiegu, tam jest dużo osób, które to przeszły. Problem w tym , że lekarze prawdy nie mówią. Wynika z tych wypowiedzi, że istnieje ryzyko ,chyba 25 %. Niektórzy mają teraz gorszy problem ze wzrokiem, niż przed zabiegiem. Trudno streścić wszystkie wypowiedzi, więc sama zajrzyj na forum i poczytaj sobie.
|
|
Bardzo proszę o kontakt z dobrym fachowcem od cyklinowania podłóg.Może ktoś cyklinował wcześniej i może mi polecić.Z góry dziękuje rudy błazen z druhem
|
|
Ale beznadzieja i żenada va czepiają się do ludzi którzy zakładają post który się powtarza n-ty raz.
|
|
509281054 to jest nr to naprawdę dobrego fachowca.Ja i znajomi którym polecałem są bardzo zadowoleni z usług.Może być tylko zawalony robotą. Nie polecam korzystać z ogłoszeń
|
|
do Latika - mi nie chodzi o Amnesie, ktora juz jest w Lomzy, ale o ta, ktora bedzie :) nie wiem nawet, gdzie miesci sie tamten klub. Takze spoko ;] von chrupka
|
|
0508403403 profesjonalizm.polecam
|
|
A może ktoś orientuje się, która klinika specjalizująca się w tego typu zabiegach w Warszawie albo Trójmieście jest godna polecenia?
|
|
bardzo ładne zdjęcie hotel biedni czeczeni a w kadrze Wisniowe BMW :) NIE CHCEMY WAS TU !!!
|
|
ja mam ale pewnie mnie nie bęndzie ;p
|
|
Dzieki
|
|
hehee to powodzenia, że znajdziesz kogoś na forum. Lepiej idź do jakiegoś lombardu i postaw telewizor na stole.
|
|
drugi ;)) podaj swojego @ to podam ci szczeguły
|
|
emilka17buziaczek@wp.pl
|
|
to że ja tak się zapytam niesmiało niema jakiejś instytucji w tym kraju która mogła by zrobić porządek z tym pie........rdolnikiem przeciesz jak by niebyło żyjemy w praworządnym kraju??? a ciekawe czy drugi nowy wójt nie będzie taki sam a jak będzie nowy to morze być gorszy bo będzie chciał się odrazu nachapać polska rzeczywistość ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |