czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak jest z tymi zobowiązaniami?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak jest z tymi zobowiązaniami?

Treść jest ukryta

madzius, tekst o tobie a ty tak 2ma slowami, pokasz ze na cos cie stac, nie bondz jak twuj stary

Treść jest ukryta

A Wy jak zawsze narzekacie. Nie ma klubu to źle jest klub to jeszcze gorzej. Puki co nie ma co prorokować.. zobaczymy za kilka miesięcy czy sie utrzyma. Wg mnie jest to dobry pomysł. Jeśli właściciel dotrzyma wszystkich obietnic to będzie to strzał w 10.. wiadomo na początku zawsze jest pod górkę.

Jeśli o mnie chodzi to klub Amnesia jest fajnym miejscem na spędzenie czasu. Owszem w piątki przypomina Milano ale tylko pod względem muzyki. W żaden inny sposób nie jest podobne do wiejskiej potupaji. Po za tym jest tam zawsze kulturalnie, w razie jakiś problemów ochrona reaguje od razu. Gdy wszystkie miejsca siedzące są zajęte to nie wpuszczają już gości i to jest wielki plus, nikt sie na Ciebie nie pcha i nie ma wielkiego tłoku, że ciężko do łazienki lub baru się dostać. Mi się tam podoba.

Pozdrawiam
Latika

DiDi

typ ma problem nie do zdarcia, pomuzcie mu, biedny daltonista. elektrykiem nie jest, a chlopaka nie stac by isc do serwisu.

Dobranoc Magdziuś. Dobranoc Jaśko. Dobranoc Wszystkim.

Jerzy "proszę państwa" Brzeziński się wku... ze nie nagrali go jak łopatą machał...

Kiedy według Was będzie wiosna?

Jutro?

Czy jeszcze później?

SD, trzeba wspierać lokalnych polityków co? CSK ;)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Widać że właściciel pręży się i robi reklamę tu na forum same uchy i achy a jak będzie to zobaczymy to samo było w przypadku amnesi na sienkiewicza miały być gwiazdy koncerty a jak jest to każdy wie niemiła obsługa i ochrona no jedyną gwiazdą która tam występowała był Stanisław Wiszowaty:)))) no ale czas pokaże tak jak w przypadku pierwszej amnesi z dużej chmury mały deszcz.

Ma malutki problem? Ja Cię rozumiem. :-D

A traktorem byśta nie chcieli?
Jak cię nie stać na porządny samochód to czego krytykujesz ceny wynajmu?
Weź BMW- czyli burakowóz lub AŁDIKA Beczke i wiśta wio.
Żałosne te wypowiedzi o zbyt wysokich cenach.

Dobra, ide mućkę polerować bo wesele jutro.

cyt. "pewnie dużo słyszałeś plotek(janusz kos) i je teraz powielasz zapraszam do nas to się przekonasz jeśli chodzi o ochronę i obsługę"
- nie wiem straszysz czy jakiś pokaz Panowie zademonstrują i zapraszasz.

koleżanko (a może kolego) pokaż nam w którym miejscu w powyższym zdaniu
niby straszymy ???
ciekawe......

Amnesia Maxx Team

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org