wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"kaczyński zupełnie stracił kontakt z rzeczywistością" Potwierdzają to znani pol

to ja poleca, sama bede koszystala z uslug tej pani, na rozmowie powiedziala mi ze szyje tez z projektow http://www.ewa-suknieslubne.pl/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "kaczyński zupełnie stracił kontakt z rzeczywistością" Potwierdzają to znani pol

a co mnie niby ma spotkac innego?

czeka mnei potempienie tylko za swoje podejscie? ja w tego boga nie wierze i guwno mi morze zrobic. czy Twuj bog wysyla do piekla muzulmana za kilka zon? czy moze Allah tez chrzescijan karze za jedzenie miesa? to kturego mam sie sluchac? i dlaczego to twuj bug jest tym warzniejszym.

Re: "kaczyński zupełnie stracił kontakt z rzeczywistością" Potwierdzają to znani pol

haha i teraz pojedzie gdzieś indziej i znów ustanie i będzie czekać na okazje i nastepny łoś da się w konia zrobić i da kase a ona będzie cieszyć bułe .

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Skad sie biora takie zakompleksione barany? Wsiadzie w auto i na 5 minut moze sie poczuc panem i wladca... Zaklac na kogos pod nosem, ze sie wlecze to jedno, ale rozjezdzac komus psa z premedytacja, to juz debilizm, takim powinni zabierac prawo jazdy, bo moze nastepnym razem naprawde go dziecko rozdrazni...

Sprawa jest prosta i po co tyle emocji. Jeżeli cofałaś, to znaczy, że na pewno wyjeżdżałaś z jakiegoś miejsca parkingowego. Włączałaś się do ruchu i należało ustąpić pierwszeństwa dla samochodu już jadącego z tyłu. Dobrze zrobiłaś, bo skończyłoby się na mandacie oraz zapewne szkoda zostałaby pokryta z Twojego OC. Myślę, że rzeczoznawca (warsztat naprawczy) wyceniłby wartość naprawy na jakieś 500 zeta i tyle. Pozostali mądralińscy niech zaryzykują podczas takiej stłuczki wersję obalenia na głowę funkcjonariusza. Zobaczymy czym to się skończy!

Takos

Trochę wyrozumiałości, wiadomo każdemu zdarza się zdenerwować na jakąś eLKę, ale jak wielu zauważyło każdy kiedyś przez to przechodził i trzeba zrozumieć.

Ciekawe drogi maturzysto jak Ty jeździłeś eLKą, pewnie nie lepiej od tych na których teraz chcesz trąbić.

zdecydowanie jakaś kawiarnia, miejsce gdzie można wyjść ze znajomymi i pogadać bez nadmiernego hałasu i dymu papierosowego

bo ja to np jadac samochodem wiadomo ze gdzies zmierzam i niemialbym czasu podąząc za jakims pijakiem

Takos

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

k0ksi ,ładne wierszyki piszesz. Bez urazy, ale może stworzysz jakiegoś hiciora dla akcentu czy boysów, bo talentu ci nie brakuje. Na temat wiary Polaków jednak się nie wypowiadaj. Oprócz kościoła katolickiego, który skupia największa ilość osób wierzących w naszym kraju, mamy także wyznawców innych wiar oraz ateistów. Nie uogólniaj więc i narzucaj swojego Boga czy Światowida innym. I nie mysl sobie, że bronię Czeczenów.Dla mnie to taka sama kupa pierwiastków jak każda inna nacja. Ale kolego trochę więcej tolerancji religijnej.
A wracając do tematu- to co z tym mieszkaniem mistrzu418 ? Jeszcze wolne?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

504139307 to jest nr do niego on tez przyjmuje na kase chorych w szpitalu na zapisy ale trzeba dlugo czekac ok 3-4 miesiecy pozdrawiam

juz tak jej namieszaliscie w glowie -------------- ze :))))) na bank!!! nie zda!!!!!!!!

Takos

Komis żyje z tego że kupi taniej i sprzeda drożej i tak powinno być, natomiast każde oszukiwanie czy kombinowanie z fakturą jest niedozwolone i powinno być napiętnowane w każdy możliwy sposób.
Ja kiedyś chciałem kupić auto w tym komisie, znalazłem wtedy VW i postanowiłem go zakupić ale wychodząc z komisu, ktoś do dzisiaj nie wiem kto to był ( jakiś klient tego komisu) powiedział mi w bramie " abym dał sobie z nimi spokuj" i tylko tyle. Dało mi to do myslenia, i zacząłem rozpytywać na temat tego komisu wśród znajomych i to czego się dowiedziałem spowodowało , że komis ten dla mnie nie istnieje

ktos_wielki jeżeli masz wady ukryte w samochodzie to w ciągu tyg bodajże możesz zwrócić do komisu, odzyskując pieniądze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org