niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najmniej Polaków ufa kaczyńsiemu. W sumie to oczywiste. Oby nigdy więcej PiS!

Witam Mam pytanko czy w Łomży ktoś wgrywa mapy do urządzeń nawigacji?
Mam nawigację TOM TOM ONE v3 z angielską mapą jest to urządzenie bez gniazda karty trzeba bezpośrednio wgrać mapę. Proszę o pomoc i ewntualny kontakt do osoby która by się tym zajęła.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najmniej Polaków ufa kaczyńsiemu. W sumie to oczywiste. Oby nigdy więcej PiS!

Miłość to chyba to co Najlepsze w życiu do przeżycia?

Re: Najmniej Polaków ufa kaczyńsiemu. W sumie to oczywiste. Oby nigdy więcej PiS!

Informacja z ostatniej chwili dla tych co nienawidzą psów:
W roku 2008 schronisko dla psów uzyskało z 1% ponad 26 tys. zł. I właśnie tyle kosztowało zbudowanie 20 nowych boksów wraz z wybiegami.
W tym roku schronisko spodziewa się otrzymać więcej wpłat, ponieważ więcej osób deklaruje się.

A teraz się wkurzajcie miłośnicy eutanazji !!

Oj Samanto.. :-) Jeśli ktoś kocha,to będzie nienawidził? Chyba nie ma takiej opcji? Czyż na wojnie nie TRZEBA zabijać? czy jest od tego zwolnienie? Czy uważasz,że to nieetyczne?

Jahwe- w małżeństwie jest inaczej macie wspólne dzieci, obowiżzki , macie dla kogo się poświęcić no i ten papierek co może dużo nie daje ale jakoś cementuje ludzi, w wolnym zwiazku właśnie czegoś tu brak

Prawdziwa miłość jest tylko w Filmach, żeczywistość jest już inna.

Samanto,czy obżarstwo jest równoznaczne z otyłością?
Jasio,czy człowiek,który uważa się za niezwierzę jest robotem,skoro jest jeszcze i wciąż człowiekiem?

Samanto,czy obżarstwo jest równoznaczne z otyłością?
Jasio,czy człowiek,który uważa się za niezwierzę jest robotem,skoro jest jeszcze i wciąż człowiekiem?

fajne tommeknet masz ogloszenie na bilbordah. mogles bardziej postarac sie z grafo. dla mnie nic nie wypromujesz

a ja szukam zabytkowego samochodu, jakis ciadilac czy cos w tym stylu

Głos Rozsądku

Hmm..no właśnie i chyba ku HP bym się skłaniał...
A powiedzcie mi lapka z jaką kartą grafiki wybrać w tym przedziale cenowym żeby gry jakoś śmigały?

Może i nie oszczędza, ale to lekkie szaleństwo dać za kilkanaście minut w takim samochodzie 1500 zł, bo resztę czasu to on tylko stoi, jak nie przed domem państwa młodych, to przed kościołem czy salą.
A te 600 zł to cena podana od właściciela takich samochodów, więc chyba by nie ubarwiał. Wystarczy poszukać i łatwo można znaleźć. Nie będę wprost mówił, bo jeszcze wyjdzie, że reklamuję. A za dojazd oczywiście biorą (1 zł za km).

miles85 idealnie to ujoles :D powieram w 100000000000000000000% :D pozdrawiam

White Honor, White Praid

Czasami się zastanawiam dlaczego nie zamknęli jeszcze tego lokalu. Kto był to widział ile tam małolatów przychodzi

A jak to się. Co to jest modyfikator bo nie kumam

No co.... wszyscy mnie kochają ;-P

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

słodka23
http://www.e-kulturystyka.info/

Paweł87 i jak było po WZ ??? bo mam jutro w Białym i nie wiem czy się martwić czy nie ;)

Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...

Treść jest ukryta

Mam jeszcze jedno pytanie ??????

Czy jak nie zdałem multiselektu , to muszę powtarzac cała rekrutacji łącznie z TWO i TSF , czy tylko multiselekt ????

Józef Piłsudski

Do Sienka: jak ja widziałem tych typów na sprawnościówce to obraz nędzy i rozpaczy, nie o to chodzi że ja jestem jakiś zaje....y i super ekstra tylko o to że jeżeli ktoś myśli o służbie w Policji a wygląda jak szczur z zapadniętą klatką albo w drugą strone - fałdy tłuszczu zasłaniają męskość :) to o czym wogóle mowa... (za samo podejście już bym oblewał) Ale to ich sprawa. A co do tego 1% to Ci wierze na słowo :D :D pewnie fajna babka jesteś ;D;D ale mnie się bardziej rozchodziło z tą "słabością fizyczną" :D:D u kobiet, odnośnie interwencji i o działanie przeciwko np.: 100kg kolesia pod wpływem fety, który myśli że jest Bogiem. Ale nie chce mi się już pisać na ten konketny temat bo to nie ma sensu, mam nadzieję że się nigdy nie przekonasz że mam rację ale lepiej żebyś to sobie teraz uświadomiła niż w przyszłości, bo na ulicy nie ma żadnych zasad...a co do sprytu ;D;D no przecież do Policji się starasz :););) ŻART

Do Karol89: Powiem Ci że u mnie też wzbudziłeś ciekawość Swoim pytaniem o MS dla "elity";D;D ale chyba każdy w duchu zna odpowiedz ;D;D

i rzeby nawet nicka nie zmjenic ... to dopieru checa !!!

anna_sexi ja bym siem nie odwarzyl fstawic tó tego linkó .to jusz jest chfyt ponirzej pasa :)))

tucząca :)))

Józef Piłsudski

bez kitu jasiu, zebym widział cie na zdjeciu na nk.pl przed usinieciem go to ***** gdybym cie na miescie spotkal bym cie tak okopal ze ***, juz mnie szlak trafia jak czytam te twoje posty, nie na temat i wogole z kosmosu wziete... a o bledach specjalnie/badz tez nie robionych to juz wogole... a co tego tematu o randce magdy co ty tam robiles? tez tam jestes i szukasz chlopaka?? bo mi nawet do glowy by nie przyszlo wchodzenie na tak debilne strony... no way!

czy moze ktoś wie gdzie jest teraz doner kebab

MiYu a jakie ty masz wykształcenie skoro tak cie razie srednie wykształcenie u ochroniarzy. Tak wogole to gdybyś umiał(a) czytac ze zrozumieniem to byś wywnioskował(a) pierwszego wpisu w tym temacie ze ochroniarz nie był z biedronki tylko z " firmy Purzeczko". Wiec myśląc logicznie winnym tej całej stytuacji jest firma ochroniarska a nie sklep

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org