Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wojewoda mierny ale wierny - z PiS |
OOOOOOO DJ-ej Powrucił :( ale długo se posiedziałem na tym forum :( hehe a co do BARTEZA to On jeszcze tu JEst ? stanisław
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wojewoda mierny ale wierny - z PiS |
poza tym że jest to teren prywatny to ma tam być wypożyczalnia sprzętu pływającego - kajaki itp
|
|
Taa... Nasza policja niema nic innego do roboty !!!! tylko "kiszenie się po krzakach" polując na kierowców, którzy jadąc (zdaje im się poza obszarem zabudowanym to jest od "bawełny" w stronę Ostrołęki a niestety nietutejsi o tym niewiedzą że koniec zabudowanego jest dopiero za janowską górą) mają nie lada orzech do zgryzienia jak jakiś "misiek" w białej czapce zza drzewa w okolicy cpn-Orlen machnie CI PRZED OCZAMI LIZAKIEM I CIESZY że zarobi !!! A głupawy uśmiech nie schodzi mu z twarzy do końca pisania mandatu!!! ONI muszą się WYKAZAĆ ile "UPOLOWALI" przed końcem każdego miesiąca "niewinnych duszyczek" bo taki mają "PRIKAZ" od komendanta !!! co mnie zabolało??? Tłumaczę miśkowi że zarabiam 780 zyli i mam rodzinę a on swoje że prędkość przekroczyłem o 6 km\h i mandat mi się należy !!! I ma mnie w "głebokim poważaniu" i twardo pisze ten blankiet!!! SS-MAN JEDEN!!! jechałem około 5 nad ranem RUCHU ZERO zadnego pojazdu !!! Pozdrawiam Łomżyńską POLICJĘ 8-(
|
|
hehe...to podobno wzbogaca paletę doznań przy fellatio ;-) Pozdro!
|
|
van kenobi masz na fure masz na mandaty i dziada z siebie nie rób. SG 1 wielkomiastowy wracaj i szybko do Gdańska a najlepiej do swego rodzinnego Kolna bo ci słoma z butów wyrażnie wystaje. To sobie tam w Kolnie pojeżdzisz razem z twoja Policją tym radiowozem co go wystawili na wyjeżdzie na Pisz. I razem pokażecie swoja klase.
|
|
Tu niema co gadać.... tu trzeba lać!!! Przecież ta szosa zambrowska to po mojemu jest jeden wielki BUBEL!!! nie dość że mniesza to jeszcze nawierzchnia pozostawia dużo do życzenia... jakaś firma (wykonawca)"krzak " nieżle sobie zarobiła unijnych pieniążków!!! A my dalej będziemy jeżdzić po jakiejś lipie !! Poczekajcie jak pojedzie tamtędy ciężki transport zza wschodniej granicy to dopiero będą jaja jak za pół roku będą koleiny na pół metra he he he ... Daj Boże zebysmy przetrzymali ze dwa lata do następnego remontu nawierzchni!!! Trzymajmy się ramy to sie nie posr***!!!
|
|
Szkice są w porzadku! około 20 lat temu tam gdzie jest zaznaczony PKS mieściła się stara zajezdnia autobusowa! Którą potem przeniesiono do nowo wybudowanej bazy przy ulicy Gwardii Ludowej którą obecnie nazywamy Piłsudskiego (na przeciw Gaspolu)!
|
|
Jeśli chodzi o te tunele pod Łomżą to ja mam pewien trop . wiem z wiarygodnego żródła że na rogu Dwornej i Któtkiej (koło SATYRA)jest jakiś tunel który kieruje się w stronę hotelu Polonez Dokładnie pod chodnikiem na ulicy krółtkiej! Wiem to od naocznego świadka który pod koniec lat 50- tych brał udział w pracach ziemnych na ulicy dwornej i krótkiej !! Tunel ten jest w stanie pomieścić dorosłego człowieka! Ówczesne służby bezpieczeństwa kazały to zasypać bez penetracji !! Wiem tylko ze strasznie z niego śmierdziało jak go odkopali! Co tam jest trudno wyczuć?? może KIEDYŚ SIĘ DOWIEMY! pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tym tematem!!
|
|
w Łomzy tego nie ma kiedys moj ojciec szukal tego i nic nie znalazl a moze jakis fotograf Ci cos podpowie choc z nimi tez roznie bywa :D Dyrb
|
|
Chociaz ten temat stadionu ja tez juz dosc dawno poruszalem na tym forum, to widze ze jednak nadal nic w tym kierunku sie nie dzieje. A szkoda. Ogladajac te zdjecia z ostatniego meczu naszej druzyny to az taka mala zazdrosc ogarnia na widok tego pieknego obiektu w (gdzie?) .... Kozienicach?! A tak na marginesie, duze dzieki za sprawozdania z meczow i wlasnie te zdjecia, ktore musze przyznac przybieraja na jakosci z meczu na mecz i sa niezastapionym zrodlem informacji i uciechy szczegolnie dla kibicow takich jak ja, czyli tych z oddali. Pozdrawiam, wychu
|
|
Hmm... ja tę informację rozumiem deczko inaczej. Pewnie ktoś jej doniósł, ze mężuś się ostro zabawiał 50 lat temu i nerwy jej puściły... :D I to są kobiety. Nigdy nie wiesz czego możesz się spodziewać. Jeśli 74-letnia staruszka potrafi spuścić lanie swemu ślubnemu... kobieta z charakterrrkiem ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |