Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
EKSTERMINACJA |
nie pijmy łomży kibice ŁKS popieram
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: EKSTERMINACJA |
ale żubra też nie pije bo śledziowy he moze lech jednak
|
|
Pomysł jest dziecinny i wskazuje na niezrozumienie faktycznego stanu rzeczy. Za przedłużoną agonią stowarzyszenia zwanego ŁKS, główną odpowiedzialność ponoszą nasi domorośli łomżyńscy politycy, którzy swymi konsekwentnymi wieloletnimi działaniami, uparli się z tego miasta zrobić skansen z rozszerzoną funkcją opieki paliatywnej i geriatrycznej. Jak powszechnie wiadomo, ludziom w pewnym wieku sport już tylko przeszkadza, a poza tym ileż to kłopotu z tym ciągłym udawaniem "kibica sportowego". Wszelkie pomysły dyskredytujące wsparcie jakichkolwiek "nie politycznych" sponsorów działalności ŁKS są pomysłami poronionymi i wodą na młyn nieudaczników, odpowiadających za rozgrywającą się na oczach Polski tragedię łomżyńskiego klubu. Wszystkim sponsorom, którzy w jakikolwiek sposób wspierali i wspierają ŁKS należa się tylko WIELKIE PODZIĘKOWANIA, natomiast wszystkim "pływakom' i "karierowiczom", którzy w swoim czasie uczepili się ŁKS jak "gówno kajaka" należą się słowa ZAGŁOBY - "NA POHYBEL". Jeśli w tym mieście są prawdziwi kibice ŁKS-u, to proponuję przy najbliższych wyborach samorządowych zadać każdemu "niezatapialnemu" kandydatowi do władzy samorządowej proste pytanie "A CO TY ZROBIŁEŚ DLA ŁKS", proponuję także, by stowarzyszenie kibiców ŁKS skierowało do każdego radnego imienny wniosek o rozliczenie swojej działalności jako reprezentanta "ludu" w zakresie niedopuszczenia do kompromitacji ŁOMZYŃSKIEJ PIŁKI NOŻNEJ na polskiej arenie sportowej. Dobrym początkiem byłoby przeniesienie obrad Rady Miasta na godziny popołudniowe i przekazanie przynajmniej 50% swoich diet na ręce obecnego kuratora klubu. PS logic86, lepiej zmień swój nick na nologic0, bo poziom twojej ignorancji rażąco odbiega od jego znaczenia semantycznego.
|
|
zamiast dawac na psy, kture winny byc uspione: STOWARZYSZENIE NA RZECZ DZIECI Z CHORBĄ NOWOTWOROWĄ KOLIBER FUNDACJA POMOCY DZIECIOM UZDOLNIONYM "WSZECHNICA" FUNDACJA POMOCY POSZKODOWANYM W WYPADKACH DROGOWYCH "KIEROWCY - DZIECIOM" SPOŁECZNO - OŚWIATOWE STOWARZYSZENIE POMOCY POKRZYWDZONYM I NIEPEŁNOSPRAWNYM "EDUKATOR"
|
|
pogotowie
|
|
... jak w temacie, znalazlem tylko sprasowane wodorosty ori, wiecej nic, nie licze sosu sojowego, lososia, czy inych ryb NIE MA chrzanu WASABI i IMBIRU w zalewie - ktos wie gdzie moza to dostać? W K-landzie - nie ma S-tka tez nie ma. Podawajcie propozycje badz pewne miejsca. Pozdrawiam !
|
|
hehe
|
|
sam imbir mozna samemu zrobic. w sklepach nie wiedzialem. wasabi ogulnie ciezko znalezc w polsce w czystej postaci. imbir w sieciach tesco. wasabipodobnecos w real. polecam isc do sklepuw orientalnych. na pewno nie w lomzy :}
|
|
prywatne gabinety
|
|
wodorosty w Kauflandzie - 10 szt. około 8 zł, sojowy też tam znajdziesz (tao-tao), łososia wędzonego (chociaż powinien być surowy) kupisz w Stokrotce na wagę - całkiem dobry, krewetki gotowane mrożone na wagę w blaszaku (obok sklep rybny), paluszki krabowe widziałem w kilku sklepach wasabi, imbir, ryż, ocet ryżowy i sos mirin nie dostaniesz - najbliżej w delikatesach Bomi - Alfa Białystok. Smacznego
|
|
Żaluzje co za problem zdejmujesz pod prysznic i schną rolet strasznie puszczają słońce i ciepło do środka jedynie ładnie wyglądają a żaluzje dobrze chronią od słońca,dają cień w niektórych firmach masz kolorowe nawet a i nie polecam drewnianych ładne ale mało skuteczne.
|
|
do mario697: ja zdawałam ms w bydgoszczy, wz mialam po 2 tygodniach, tz. dwa dni temu. zaliczony, ale skierowania na badania nie dali, ankiety tez wypełniać nie mam.... ponieważ ONI jeszcze nie wiedzą czy w tym roku jakiekolwiek przyjęcia będą!! najprawdopodobniej NIE! to jest jakaś farsa! ciągną kasę od państwa na testy, psychologów... a i tak przyjmowac nie chcą!
|
|
wybrane losowo ;) http://opp.ms.gov.pl
|
|
do kaami: ale ile czasu czekałaś na MS po zdanym TWO i TSF? sami zadzwonili czy Ty dzwoniłaś do komendy? jak to wyglądało? opiszesz przebieg MS i WZ? Pozdro
|
|
bluzy były zamawiane tylko dla osób we własnym zakresie i nikt postronny takich kurtek nie dostanie tyle w temacie. Ogarniecie się to będziecie mieli kurtki
|
|
dzisiaj o 18 ilość miejsc ograniczona
|
|
Mam pytanie czy znajdę w niedziele jakiś salon fryzjerski męski otwarty??
|
|
hmmm mysle może zmienie sobie z rolet na drewniane żaluzke(pod jasne meble) Teraz mam jasne rolety to strasznie światło przepuszczają ;/
|
|
Witam! Mam pytanie czy Kiosk przy Katedrze jest dzisiaj otwarty? Gdzie dzisiaj oprocz tego Kiosku moge kupic maszynke do papierosow?
|
|
Ważna jest świadomość, że można mieć wpływ na co 1% mojego podatku zostanie przekazany! Mogę o tym zadecydować i to jest ważne, że mam wybór. Dla kogo przekażę to moja sprawa, a adresy można znaleźć w internecie. Wymienione są wszystkie Organizacje Pożytku Publicznego. Dla mnie zwierzę na równi z człowiekiem zasługuje na pomoc! Warto przekazać swój 1% dla wybranej przez siebie OPP.
|
|
zobacz na sikorskiego nad sklepem jest salon fryzjerski.z tego co wiem czynny i w niedziele
|
|
W Kauflandzie na 100% otwarty, ale męskie strzyżenie 20zł :(
|
|
Masakro,uważasz,że kościół może odsunąć od wiary w Boga wierzącego człowieka?
|
|
A ktoś Tobie każe przekazywać 1% od podatku na organizację rządową?
|
|
witam jutro ide po papiery na komendtre wsprawie pracy w policij jak wyglada sprawaw w opolskim wie ktos czekam na odp
|
|
BYĆ STRUŻEM PRAWA TO JEST POMYSŁ DURNY PIERDOLMY WSZYSCY RAZEM POLICYJNE QRWY!!!
|
|
miłośc phi to wszystko pic na wode fotomontarz, milosc jest tylko na poczatku potem juz przyzwyczajenie a jak nie jestes w stalym zwiazku tylko o tak i ciagnie sie to , to pewnego dnia wszystko sie konczy i nic nie ma. A zeby byl papierek to pewnie dalej by bylo oki
|
|
Samanto,obżarstwo to chyba inna kwestia? Czy nie może być obżartuchem wegetarianin?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Podpisuję się pod spliter25
|
|
No niepoprawnie się wyraziłam, ale akurat przed oczami miałam znajomych mi obżartuchów . Prawdę mówiąc to jeszcze nie widziałam grubego wegetarianina .
|
|
Samanto,czy obżarstwo jest równoznaczne z otyłością? Jasio,czy człowiek,który uważa się za niezwierzę jest robotem,skoro jest jeszcze i wciąż człowiekiem?
|
|
Samanto,czy obżarstwo jest równoznaczne z otyłością? Jasio,czy człowiek,który uważa się za niezwierzę jest robotem,skoro jest jeszcze i wciąż człowiekiem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |