Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niema lepszego premiera od premiera tuska łubu dubu łubu dubu |
P.Bielicki w gab.kosmetycznyn dermedic na Ks. Anny koszt masażu 40zł prezentuje się dobrze i miejsce przyjemne :)Polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niema lepszego premiera od premiera tuska łubu dubu łubu dubu |
NOOO
|
|
to lec myc gary do angli, pokaz im kim jest polak Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jasiu ale z ciebie pustak nie rozumiesz przeslania za grosz.
|
|
lipiec, moze sierpien
|
|
I tak się wszyscy spotkamy po drugiej stronie ... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mexico tak do siebie mowia, przed probo pszekroczenia granicy :} adamosox dla mnie to morzesz myslec o czymkolwiek. mi to powiewa Jarek
|
|
banda zjebów !!
|
|
jasiu-smietana , co cie tak naprawde swedzi ??? debil jestes czy wiocha ??? ty chyba tylko troszeczke po polsku ???????????? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie porozmawiam z wami na ten temat bo znam tylko kalifornijskie i troche francuzkich, wloskich ale w PL ich nie widzialem. Za to te z usa ktore widzialem to generalnie kiepski wybor. Ciezko jest znalesc dobre wino ponizej $10, tym bardziej jezeli musialo ono dotrzec juz do Europy.. Gruzinskie wina chcialbym poznac, tyle wiem.
|
|
probowac nie musicie by bylo widac poziom znajomosci jezyka- ale to nic. bawic sie mozna. just passing by.
|
|
Wtedy jezdzilo by sie na wyprawy krzyzowe albo bylo misjonarzem krzewiacym jedynie prawdziwa wiare wsrod dzikich. Dla swego i ich zbawienia, oczywiscie. Przypomina mi to rysunek z polskiej prasy: stoi dwoch opaslych i lysawych mnichow a w tle rozina murzynska- ona cyce do pasa, on fiuta na bacznosc w szpiczastej muszelce przywiazany sznurkiem do pasa, maly bekart u nog. Jeden mnich mowi do drugiego: nie wiem jak im wytlumaczyc ze "in vitro" jest niedopuszczalne... Tak wlasnie wyglada paranoja robienia z innych "dobrych" na sile...
|
|
Zamowilem na dowóz Shoarmę i tortillę. Hm... Shoarma taka sobie. Jak na jedzenie za 15zł to dośc mało konkretne - pieczywo to jedna większa bułka własnej roboty, ciut surówki, nieco frytek, trochę ketchupu no i kurczak... Spodziewałem się "kebabowego" kurczaka, ale niestety dostalem dośc zwyczajnego w smaku, takiego zbyt domowego :P. Nic specjalnego. Chyba tak dobrego kurczaka jak daja do pizzy w 4PorachRoku, to nigdzie w Łomży nie znajdę :/ Tortillę Chick zaś jak najbardziej polecam. Spora, sycąca i niedroga :) Dowóz szybki, powyżej 20zł za free.
|
|
hmmm... myślałam, że będzie to się cieszyć większym powodzeniem, ale niestety jak widzę jednak NIE. Mam nadzieje, że wypowie się więcej ludzi! CZEKAM NA WASZE OPINIE! VERGISS MICH
|
|
Do Człowieka 1 : mam zajebiste kontakty z 666 , wiec wpadniesz jutro urządzamy czarna msze , będziemy drzeć koty a i w planie jest jeszcze czytanie"szatana z siódmej Klasy" nie mam ochoty więcej brać udziału w tym temacie nie chce napisać parę slow za dużo ,
|
|
Przecież nigdzie nie napisałem że przyjmowali mnie na kase chorych, byłem na leczeniu za własne pieniądze. Więc w jakim celu pytali mnie o mój pesel? O to właśnie chodzi, czy teraz mogą wziąć dodatkowe pieniądze z NFZtu znajac moje dane i pesel? Dwa razy za ta samą robote...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |