Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cóż takiego popycha Zachód do kolejnej awantury wojennej na Bliskim Wschodzie? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cóż takiego popycha Zachód do kolejnej awantury wojennej na Bliskim Wschodzie? |
ja mam 4,0-próbowałam ściągnąc tę wersję,którą mi podałaś i niestety...instaluje sie 4,0--TRAGEDIA -pozdrawiam:D
|
|
Re: Cóż takiego popycha Zachód do kolejnej awantury wojennej na Bliskim Wschodzie? |
"Dzieci: jeszcze nie wiem" to pewnie w znaczeniu: "Czekam na wynik testu" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"mojemu koledze(jak byl maly) bracia dawali robaczki i mowili mu, ze to sa cukierki a on je jadl:P" To jest najlepsze :) Ubaw po pachy. WEST ile ty masz lat, że śmieszą Cię takie głupoty i starasz zainteresować tym innych?
|
|
pytam sie o co ktos wie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |