Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny leków rosną o kilkaset procent |
a u nas juz trzecia grupa i nikt nic nie wie kazali czekac na telefon z komendy wojewodzkiej w rzeszowie, moze ktos zdawal PZP w rzeszowie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny leków rosną o kilkaset procent |
W hyundaiu lantrze z 1993 roku wywaliło panewkę wałka balansującego. Nie wiadomo, dlaczego. Co gorsza, takiej części nie ma w żadnym sklepie, żadnej hurtowni. Może ma ktoś części do tego auta? Lub wie, gdzie można nieszczęsną panewkę kupić? O serwisie hyundaia sama wiem, ale na część stamtąd trzeba czekać około 2 tygodnie.
|
|
Omg co wy pierdolicie? Najwiekszy Poldki server to HG, 2.5k on-line. On sie pyta skad wziasc gotowiec Trinti by samemu stworzyc server. TO NIE JEST WATEK DO REKLAMOWANIA SWOICH SERVEROW!
|
|
obiło mi sie cos, ze załoga ma coraz mniejsze kieszenie i dobrze to nie wrózy ......
|
|
Można w Łomży gdzieś wyprostować chemicznie włosy? Jak tak to gdzie i jaka jest cena tej usługi?
|
|
asiuniusia22 odezwij się do mnie jak będziesz miała czas bomin.grzes@interia.pl
|
|
witam wszystkich motocyklistów ,mam takie pytanko czym moze się skączyc zlapania przez policje motocyklisty który jest nie peŁnoletni i nie posiada prawajazdy i w dodatku zostal zlapany przy ucieczce ? dzieki:) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |