Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zepsuliśmy sobie Polskę... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zepsuliśmy sobie Polskę... |
Jak mniemam "daj dupy dzieweczko" było skierowane do mnie. Żenada. Totalna porażka. Morał z tego taki - Z gówniarstwem najlepiej nie wchodzić w żaden temat. I tego się będę trzymać. Pozdrawiam pozostałych Ps. Adminie - zlituj się nad nami i kasuj te wypociny piętnastoletniego inteligenta. Ma zowsze Łomża
|
|
czyli co? ja mam ograniczyć płacenie na ZUS, skoro NFZ nie jest w stanie płacić za potrzeby zdrowotne mojej rodziny. Dla mnie to paranoja. Każą mi płacić, a leczyć sie prywatnie. Pierniczę taki układ. Zlikwidujmy to pożeractwo pieniędzy, a wprowadźmy ubezpieczenia, jak samochodów. Mniej użędników, mniej polityki, skuteczniejsze zarządzanie pieniędzmi. Teraz co kobieta ma jechać do Białego, może Wawy? A najlepiej jakby w karetce urodziła. Wszysctkie reformy zmierzają do jednego zachowania stanu, zmieniają elewacje. Jak był Łapiński ministrem, jaki był wspaniały, teraz okazuje się łapownik. Po co dawać okazję. Polityk w powszechnym mniemaniu to osoba nieznajaca sie na niczym, po co więc mu dawać władzę, rozwali wszystko. Zresztą widać efekty. Poniosło mnie.
|
|
Co jest najwazniejsze...? Wiem co jest wazne, a to co jest wazne mozna znalesc niedaleko - ogranicze sie tylko do tego forum. Jedna kropla z tematu "rzeki". Rzecz blacha jakby sie zdawalo - odrobina SZACUNKU w relacjach czlowiek - czlowiek. Dlaczego "nie umiemy" polemizowac, wymieniac swojego zdania, argumentowac swoich pogladow w sposob uczciwy, bez inwektyw w stosunku do kogos, kto ma inny poglad na sprawe niz nasz wlasny? Dlaczego staramy sie na sile komus "dokopac" tylko dlatego, ze nie podoba sie nam jego stanowisko w danej sprawie... Zyczylabym niektorym odrobiny krytycyzmu i zadumy nad wlasnym, a pozostalym nad czyims (ponoc skutecznie uczymy sie na bledach) postepowaniem - to co piszemy, jest przeciez przelozeniem naszych mysli, a mysli jak wiemy juz nie tu, ale w tzw. REALU - powoduja takie czy inne nasze dzialania... Mozna smialo zaryzykowac, ze nasze zachowanie TU - jest niejako odbiciem naszego "ja" TAM. Czy wiec TAM tez tacy jestesmy? Jesli nie to dlaczego TU...? A Jesli tak to dlaczego w ogole...? Po co utrudniac sobie zycie, sztucznie "tworzyc" sobie wrogow, gdy wystarczy odrobina zrozumienia i szacunku dla pogladow i punktu widzenia innych... Zbych
|
|
Umnie to grazdają i psują klatki :( Ma zowsze Łomża
|
|
Jeśli bezrobocie oscyluje wokół 20% a drugie tyle lub znacznie więcej zarabia tylko aby cienko przeżyć i nie ujmują ich statystyki bezrobocia to te cyfry powinny pozwolić Ci wyobrazić sobie tą przesadę z głodnymi dziećmi. --- PGG
|
|
Ziomek vel Bartez :D :D :D Racja, nie warto poświęcać czasu na odpowiadanie takim kretynom, masz rację J26. Szkoda go, chłopak siedzi w necie zamiast z ludźmi normalnymi pogadać i wymyśla coraz to większe bzdury. Jego ziomale tacy sami jak on, niedouczeni, gówniarscy... ehh, szkoda gadać. No i trzeba ignorować, chociaż od 'krytynów' wyzywają. (hehehe słowo miesiąca, bije nawet te wszystkie 'bendo', 'zrobio', skej part' i te inne). Adminie, zrób coś. Kasia
|
|
Do normalności to tobie, nastolatku, tak daleko jak z Łomży do psychiatryka w Choroszczy
|
|
MniE terz Się czepiacie ? nie ładnie fu fu a co to znaczy Ziomek vel Bartez :D :D :D ????????????????????????????????????????????????
|
|
no prosze... niektorzy ciesza sie jak na ich temat przez tydzien odpowie 10-15 osob... a tutaj w kilka godzin juz tyle wypowiedzi?? heheh pozdrawiam!!
|
|
Na szczęście... :-) |
Powinien zmienić nick na nienormalny(=niedorozwnięty), bo to wynika z jego postów... hehe
|
|
To, co w życiu najważniejsze... Profesor filozofii stanął przed swoimi studentami i położył przed sobą kilka przedmiotów. Kiedy zaczęły się zajęcia wziął spory słoik i wypełnił go po brzegi dużymi kamieniami. Potem zapytał studentów, czy ich zdaniem słój jest pełny, oni zaś potwierdzili. Wtedy profesor wziął pudełko żwiru, wsypał do słoika i lekko potrząsnął. Żwir oczywiście stoczył się w wolną przestrzeń między kamieniami. Profesor ponownie zapytał studentów, czy słoik jest pełny, a oni ze śmiechem przytaknęli. Profesor wziął pudełko piasku i wsypał go, potrząsając słojem. W ten sposób piasek wypełnił pozostałą jeszcze wolną przestrzeń. Profesor powiedział: - chciałbym, byście wiedzieli, że ten słój jest jak wasze życie. Kamienie - to ważne rzeczy w życiu: wasza rodzina, wasz partner, wasze dzieci, wasze zdrowie. Gdyby nie było wszystkiego innego, Wasze życie i tak byłoby wypełnione. Żwir - to inne, mniej ważne rzeczy: wasze mieszkanie, wasz dom, albo wasze auto. Piasek symbolizuje całkiem drobne rzeczy w życiu, w tym waszą ciężką pracę. Jeżeli najpierw napełnicie słój piaskiem, nie będzie już miejsca na żwir, a tym bardziej na kamienie. Tak jest też w życiu. Jeśli poświęcicie całą waszą energię na drobne rzeczy, nie będziecie jej mieli na rzeczy istotne. Dlatego dbajcie o rzeczy istotne - poświęcajcie czas waszym dzieciom i waszemu partnerowi, dbajcie o zdrowie. Zostanie wam jeszcze dość czasu na pracę, dom, zabawę. Zważajcie przede wszystkim na duże kamienie - one są tym, co się naprawdę liczy. Reszta to piasek. Anegdota zaczerpnięta z sieci. Popieram ją w całości :)
|
|
Przed zarejestrowaniem na forum powinien być obowiazkowy test na IQ. W tenże sposób można ograniczyć ilość takich niedorozwiniętych mastodontów;P
|
|
Re phObia: ...hehehe stary!,jak se chcesz szeryfa obejrzeć,to zejdz na dół do mnie,to ci włącze,a nie głomba palisz na forum hehe :-) ...zara zara...a czy aj ci już tego filmu nie pokazywałem? P.S. ...jeśli chodzi o te całowanie... no lubie cie stary,ale...wiesz... wolę dziewczyny... hehe :-) Zbych
|
|
"Skoro zdarza się to Tobie często,to czy nie przyszło Ci do głowy omijać pewne miejsca szerokim łukiem?" Musiałbym wracać do domu helikopterem... Wiadomo, że staram się je omijać, ale takich miejsc jest w moeje okolicy poprostu za dużo, żebym mógł sobie wybrać jakąś naprawdę bezpieczną ścieżkę. Zresztą ja naprawdę mam chyba tego pecha...
|
|
Zacna anegdotka. Taki właśnie mam pogląd na życie. Najważniejsza jest rodzina, reszta jakoś się ułoży. Nie wiem co musiałoby się stać, żebym w pogoni za pieniędzmi pozwoliła na to, żeby moje dziecko mówiło 'mama' do opiekunki. Mam nadzieję, ze sytuacja nigdy mnie do tego nie zmusi. Póki co, niczego mi nie brakuje. To nie kwestia niskich wymagań, Adamus, ale umiejętność doceniania tego co mamy. Żadka, ale bardzo potrzebna. Oby tak dalej. :) Pozdr. Kasia
|
|
Nie ma nic gorszego od samotności. Jeśli jesteś samotna/samotny, reszta praktycznie się nie liczy. Pozdrawiam kaschie i reszte ;) Zbych
|
|
Chyba się trochę nie zrozumieliśmy... Wyolbrzymiasz. Po pierwsze to ja się nie trzęsę ze strachu, po drugie, nic Ci nie próbuję wmówić, tylko mówię jak ja to widzę. Nie wiem jakim cudem doszedłeś do wniosku że się Ciebie uczepiłem, ale jak tak to odbierasz, to trudno. Chyba lepiej będzie, jak w tym momencie się wycofam. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
^PoJeB@nY^15LaTkU^ trzymaj się od tego forum z daleka. W Twoim wypadku polecam lekturę Elementarza.
|
|
I chwała ci za to......
|
|
Oj, jaka szkoda...
|
|
co nie sama prodokuje ! Zbych
|
|
Surfując po 4lomza.pl natknąłem się na zdjęcia drzewa żubra które miałobyć posadzone w Łomzy. Tylko porównując drzewo, które pokazywano na festynie z tym posadzonym to dwa różne drzewa. Polecieli sobie w bambuko z nami. Zresztą tamto do tego czasu pewnie uschło. Reklamę zobie robili, a szczegóły olali. Jeśli oni obiecują że za rogiem jest żóbr to po takiej akcji za rogiem spodziewam się krowy a nie żóbra...
|
|
"To,że się do mnie uczepiłeś wywnioskowałem z tego,iż cytowałeś moje słowa i komentowałeś zawsze to co napisałem.(tworząc tym samym,jakby odrębny wątek względem innych postów)" yyy... ja zwykle tak robie, ale tylko dlatego, żeby nie było wątpliwości, o co mi w tej chwili chodzi --- PGG
|
|
"Można tu też zauważyć że piszący zwracają uwagę komuś żeby czegoś tam nie pisali tylko po to aby post ukazał się w jakiejś gazetce - to jest chore - chyba ten co zwraca uwagę ma takie aspiracje." Fakt, nie da się ukryć. "Około dziesięciu lat temu w internecie obowiązywała netykieta taka, żeby nie zwracać uwagi na ortografy (może nadal obowiązuje, kto ma chęci niech poszuka) bo to każdemu się zdarza (mi też bo nie wiedze sensu pisania postu w jakimś programie co sprawdza pisownie a potem wklejanie tego - to jest chore - tak postępują ludzie pedantyczni)" Kurde, no to logiczne jest, że nie ma co robić wielkiego halo, jak ktoś się gdzieśtam pomyli, ale jeżeli jest 40 błędów na 30 słów, to chyba przesada... "(...)bo atmosfera naprawdę jest tu kiepska." To też zależy, w którym temacie. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Re:Graboś Wiesz co Grabuś, przytoczyłeś genialny post. Ja jak go czytałam to wymiękłam - lałam ze śmiechu. Lecz było to rozbawienie połączone z uzmysłowieniem sobie tragizmu tej wypowiedzi (i to tragizmu w wielu aspektach). No i tak w ogóle to zgadzam się z Tobą w 100%. Pozdróweczka :))) Zbych
|
|
Wracając do tematu dziś o 14.10 na cmentarzu na którym było sporo ludzi jak to przed zaduszkami kilku gówniarzy wyrwało kobiecie torebke. Na szczęscie pani ta zachowała sie bardzo przytomnie i zaczeła krzyczeć ile mogła dzięki temu kilka osób pobiegło za typami i odzyskali torebke.
|
|
Wszytkie posty po moim bardzo mi się podobają :) oczywiście niektóre moje stwierdzenia powyżej przejaskrwaiłem celowo... ale jak narazie wszyscy krytycy poluzowali krawaty - pięknie. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
McPeter skomentowałbym ten temat, ale jeszcze powiesz że nic nie robie tylko krytykuje wiec tylko pozdrawiam :)
|
|
No nie powiedziałbym, że tak wcale musi być. Jest wiele stacji radiowych, które grają ROCK and ROLL`a ale nie w Łomży. Dlatego też w tym momencie Radio BAB wyróżnia się wśród łomżyńskich stacji inną muzyką. Każdy powinien mieć swoją ulubioną stację radiową, która będzie grała coś innego. Dotychczas mieliśmy wszystkie radia w Łomży, które tylko skupiały się na muzyce współczesnej Dlaczego? A właśnie ktoś powie, że to jest modne! Guzik prawda. Odwróćmy sytuację jeżeli Radio Nadzieja grałoby więcej muzyki katolickiej to również miałoby o wiele więcej słuchaczy niż dotychczas bo obecnie się niczym nie wyróżnia. A miało być tak pięknie (miało to być cudowne radio z katolicką muzyką) Ale jak odszedł Krzysztof o ile dobrze pamiętam to wszystko runęło w tym radiu. Każdy z DJ`ów ma własny styl i nic to się nie wiąże z działaniem radia. Dlatego wracając do punktu wyjścia naprawdę cieszmy się, że mamy takie radio, gdzie grają mużykę przyjemną, takiej której chce się słuchać.
|
|
i jest nowa szata graficzna a takze filmy w dziale download!
|
|
A co tyz policji jesteś??? albo masz poważnie sryto psyche pucując sie o takie rzeczy a i jest jedna opcja:przypuszczam ze szukasz kogoś kto ci zaciśnie pasek na wicie.Nic niewiem,nic niesłyszałem,nic niewidziałem. ŁKS Łomża. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
może być :D Zbych
|
|
Prawie język połamałem czytając to! :) Pozdrawiam.
|
|
Kat - pobił wszystkich
|
|
Idz sie powies.
|
|
Wigilia świąt Bożego Narodzenia.Rodzina w komplecie.Panuje miła i serdeczna atmosfera,a po kolacji nadszedł czas obdarowywania się prezentami.Dziecko gospodarzy otwierając swoją paczkę,ze zdumieniem i nieopisaną radością spogląda na wystającą z kartonowego pudełka główkę małej psiny.Cóż za śliczny,ciepły widok.Między nimi-dzieckiem i malutkim pieskiem-rodzi się silna więz i uczucie.Uczucie,które nie wygaśnie...dopóki piesek nie zacznie wyrastać na psa,co już nie będzie pociągać wciąż małego i nierozumiejącego wielu rzeczy dziecka.No cóż...piesek-a właściwie nieprzypominający już ślicznej zabawki pies-ku ogromnemu zdziwieniu i rozczarowaniu,kończy swoją przygodę z człowiekiem,gdzieś przy leśnej drodze.Miał nawet szczęście-a może było to jego przekleństwem-że wraz z "wolnością" darowane mu było i życie(chociaż z drugiej strony,niektórych jego pobratymców znajdywano w lesie ledwo żywych,z łapą przywiązaną do drzewa!!!).Ale ludzie zapomnieli,że ten "piesek" jest tak samo jak oni z krwi i kości zbudowany.Tak samo jak oni czuje zarówno radość,jak i ból.Wciąż pamięta wszystko to,co go w życiu spotkało.To dlatego tak wyje i skamle wisząc łapami na siatce swojego kojca,w schronisku,jakby chciał powiedzieć:"dlaczego mi to zrobiliście?...zabierzcie mnie stąd!".Ale nawet jeśli hycel swoją robotę zawalił.Nawet jeśli owy piesek wciąz "cieszy się" wolnością,to i tak zarówno on,jak i jego niewyłapane do "przytułka"potomstwo,stołujące się na okolicznych śmietnikach,do końca swoich szarych dni nosić będzie znamie "miłości " człowieka do zwierząt. Za rok na gwiazdkę dziecko znów dostanie jakieś milutkie zwierzątko.Będzie zadowolone z prezentu.Będzie się z nim bawiło,a co najważniejsze,znów nie będzie już płakać przez brak zaiteresowania ze strony zaabsorbowanych robieniem kariery,nowobogackich rodziców. "Człowiek!...to brzmi dumnie!"
|
|
Zgaszam się z powyższym. Nie przeciwstawiam jednak głodnych zwierząt i głodnych dzieci-to są istoty zywe i nalezy się in wszystkim elementarny szacunek, a z tym w naszym prymitywnym narodku jest coraz gorzej. Nie chcę juz pisać o wstrzasajacych i licznych przypadkach okrucieństwa wobec dzieci, zwierząt i bliźnich. Takich "zdarzeń" jest w Polsce coraz wiecej. Też mam wrażenie, że nasz naród wpada w jakiś amok i gubi wszelkie wartości, wrażliwość dla ludzi i zwierząt czy zwykłą przyzwoitość. Ale przecież "ryba gnije od głowy" - to napewno u nas widać gołym okiem! Zbych
|
|
Spróbuję przetłumaczyć: ____________________ Siemka! Mam maly dylemat - tyle tych firm ze sprzętem i nie wiem co wybrać! Co byście polecili? A następny jest taki: ogladając jedną stronkę ze sprzętem, napotkałem się na odtwarzacze cd z gramofonem w komplecie. Mozna robić miksy cd, a nie winyli. Czy to daje taki sam efekt jak mix winylami. Odpisze niech ktoś doświadczony, a nie jakiś cieć 14 letni. ____________________ Mam nadzieję, że o to chodziło? Uważam, że żaden 14 letni cieć nie odpisze. Jeśli dobrze kojarzę, to zatrudnianie małoletnich poniżej 14 roku życia jest niedozwolone. --- PGG
|
|
Podsumowując : Hahahahahahahhaahh WIERSZYK POWAŻNY [IMG]http://djkaras.cal.pl/images/avatars/15216865864125c42930d6a.gif [/IMG]
|
|
Najlepszy dentysta? Bogdan Dmochowski, na ul. Dwornej (obok Biedronki).
|
|
ryskago: powiedziałbym raczej, że obywatelski obowiązek...
|
|
wydalo sie jaki dorosly jest MrS :D ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Nie polecam blacharza na lipowej. Delikatnie mówiąć robi lipną fuszerke ;D
|
|
Utrzymujący się w okresie startowym poziom wody umożliwiał na start dwóch łodzi jednocześnie. Meta najczęściej lokalizowana była na przystani. Pomiar czasu startujących rozpoczynano na sygnał podany chorągiewką ze startu. Sygnału tego wypatrywano z przystani. Brzegi Narwi nie były wówczas mocno zarośnięte wikliną, co umożliwiało obserwowanie startera. Odbywały się również regaty, których start i meta mieściły się na przystani. Po starcie wiosłowano do oznaczonego w połowie trasy miejsca, dokonywano tam nawrotu i powracano na przystań. W pobliżu miejsca nawrotu znajdowało się stanowisko kontrolera, który sprawdzał, czy załogi we właściwym miejscu wykonują nawrót. Taka organizacja zawodów zwiększała ich widowiskowość. Odbywały się regaty w których od startu do mety wiosłowano pod prąd Narwi, a także wyścigi z biegiem rzeki. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
...........:::::: I REKLAMY :::::................. (........)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
autochot;cie drogi ciekawa jestem jak pachnie prowokacja..:P
|
|
autochomie skod ty wiesz ze ja tu a nie tam??? a musze jeszce napisac ze sa ludzi ktorzy pomagaja przetrwac w wielkiem miasteczku. uha zorek muchomorek
|
|
A JA CHCE SI PODZIELIC BARDZO ZYMS WAZNYM ACZ KLWIK NIE NAJWAZNIEJSZYM. JA NIE MAM ZADNEJ <CHYBA>PRZEGLADARECZKI ... COS TAM COS TAM A TAK MA MIGRESIE ODPISZ MNIE SKAD WIESZ ZE JAK TU A NIE TAM:p BUZKA (........)
|
|
Dobry elektryk samochodowy jest na ul. Marynarskiej ( za Zalomem).
|
|
Ja jestem w IST po tzw drugiej stronie..Mazowieckiej...Jestem zadowolonyz uslug,atym co tylko narzekaja proponuje zerwac umowe i zalozyc sobie neostrade...wtedy beda mieli pretensje ale wylacznie do siebie w przypadku awarii kompa lub tez do TPSA gdzie co jak co to IST rowniez korzysta z ich uslug. (........)
|
|
PKS prywatna firma. Właściciel obecny zarządca E.O udziałowca Z.P członek R N. i wielu prominętnych SLD-wskich notabli Zbych
|
|
Umnie dziś też petardy było słychać ale to takie porządne kurde ja myślałem ze juz sylwek i chciałem iść po szampana ale to sie okazało że jakiś bachor z innego osiedla se strzela i wżyca petardy to śmietników i do klatek schodowych :(((((((
|
|
Hehhh, ja nie wiem, ale na miejscu członkóóóóóów SLD (notabli) nie kupowałbym niczego (nawet pomidorów w sklepie). Jest to tak szkodliwa dla RP ferajna, że bałbym się, że kiedyś ktoś się zapyta (a mam nadzieję, że niedługo to nastąpi) skąd to mam (np. udziały w PeKaeS). Po aferze z akcjami Polisy (bodajże), która zresztą niedługo będzie rozliczona :) schowałbym sie gdzieś na Kurpiowszczyźnie i uprawiał tytoń :) Pozdrawiam - także tych, którzy w moim wieku będąc, patrząc w lustro widzą czerwonego prosiaka...
|
|
a ja uważam ,ze pan prezydent proponuje słuszną podwyżkę. Po pierwsze mam dośc srających piesków po trawnikach dookoła mojego bloku. I ich zasranych włascicieli. Po drugie kto ma nieruchomości niech płaci - stać włascicieli na płacenie gigantycznych kwot za działki , stac ich żadac po 60 000 zl za działki 10 arowe to i stac bedzie zapłacic podatek. (........)
|
|
Pasja :) pan prezydent też spox :) A co z kotami i chomikami? Niech pan prezydent coś z tym wreszcie zrobi. Ja mam dosyć ludzi mieszkających w blokach, gdzie są trawniki :) Moje podatki - ulubione źródło dochodów większości Polaków. Pozdrawiam pracujących na czarno oraz tych, co nie płacą podatków od piesków, a także tych, których pieski "nie srają" (jak to ładnie napisał Pasja) i ich "zasranych właścicieli" - czyli siebie także :)
|
|
Posłuchajcie mnie raz jeszcze... |
Również niemam zastrzeżeń co do IST...
|
|
evaa: Szef tez czlowiek, trzeba tylko umiec go podejsc. W pochmurne, ciemne, pluchowate miesiace mozna doladowac sie sztucznie energia "sloneczna" w solarium. Udowodnione i sama sprawdzilam. Na jesienna depreche pomaga. Raz czy dwa w listopadzie i w grudniu nie zaszkodzi. A nadchodzaca zima ? Ja juz nie moge doczekac sie wyjazdu na narty i bardzo mnie martwia prognozy mowiace, ze w styczniu bedzie cieplo. Ja chce sniegu, mrozu, slonca! Wczoraj bylam na koncercie grupy "Stare dobre malzenstwo". Ich muzyka i teksty naprawde nastrajaja pozytywnie, przenosza cie w inny swiat. Lomzynska publicznosc trudno nazwac spontaniczna i rozruszac, ale ostatni utwor spiewala prawie cala sala. Jesli macie ich plyty, to w taka pogode w domku discman na uszy, zamkniete oczy, kocyk i herbata z cytrynka. To mile. Lubie tez wieczorem ubrac sie cieplo i isc na spacer z kochanym facetem, albo pobiegac z psem. Przy okazji porozmawiac z sasiadem, ktory wezykiem wraca do domu, kupic w sklepie cos slodkiego albo dobre wino do kolacji i takie to zwyczajne zycie. Czy lepsze, czy gorsze niz maja inni? Nie wiem. Cieszmy sie jesli jestesmy zdrowi, bo to najwazniejszy powod do radosci. ( Ale truje, jak moja babcia). Ja ciesze sie, ze mieszkam w Polsce, a nie na Bialorusi, w Czeczenii, czyw innych dziwnych krajach. Wszystko zalezy moim zdaniem od pozytywnego podejscia do zycia. Pozdrawiam wszystkich wesolkow i ponurakow. P.S. Przepraszam, ale gdzies mi uciekly polskie znaki. (........)
|
|
Czy ktoś z użytkowników tej sieci otrzymał zwiększony transfer x2 po starych cenach? Bo ja nie. "Promocja" miała być dla klientów regularnie opłacających abonament. Czy w ogóle ma ktoś z nimi kontakt? ;) Więcej: http://interneo.pl/cennik.php http://interneo.pl/
|
|
Pozdro!
|
|
hehe...
|
|
Właśnie znalazłem sklep internetowy w którym zamówiłem sobię super płytę Al Di Meola. Poczekam 2 tygodnie, wybulę 80 zł. ale nic nie będzię sie "pętlić". Dzieki za komentarze.
|
|
Zepsuta Polonia |
Pasja - kulturalni ludzie nie urządzają sobie wędrówek po trawnikach i szanują zieleń.
|
|
No u mnie jest 2 x szybciej :) Dzwoń na 504660544
|
|
A nie prosciej autobusem? Skoro i tak sie masz dorzucac!
|
|
a swoja droga dostawcy wjezdzaja prawie do sklepu nie baczac na nic. Taka praca, ja wiem... ale bez przesady! Az taka wilka to ta ulica nie jest, mozna sobie poradzic, a te knajpki... no no no... pomysl dobry. Popieram
|
|
Wykonałem jeden telefon i wszystko załatwione ;)
|
|
Niestety nie :(
|
|
gdyby przypadkowo znalazła się jakaś uprzejma osoba, co powie mi jak najprościej pokazać dla wszystkich zainteresowanych na forum scany dwóch kartek a2 na których są odręcznie odrysowane czy może na podstawie jakiś informacji narysowane kierunki i umiejscowienie tuneli niektóre przypuszczalne, inne w jakiś sposób potwierdzone. Uprzedzając z góry wszelkie głosy krytyki i drwin informuje , że nie są to żadne plany czy 100% dowody, ot takie tam stare szkice i bazgroły zagwarantować mogę na 100-we tylko to że są w moim posiadaniu od ponad 20 kilku lat, i pewnie dalej by gdzieś gnily żeby nie mój serdeczny kolega, tu ukłon do aborygena i jego pasja do odkrywania tajemnic.(pozdrawiam) Szkice te lub raczej fakt, że dane z wielu wypowiedzi pokrywają się z danymi na rysunku może być kolejnym śladem potwierdzającym słuszność wielu opowieści. pozdrawiam wszystkich.
|
|
Dobry Wieczór |
Z podniesienia przepustowości Neostrad nie wynika i tak nic dobrego - wprowadzone zostaną (jeśli jeszcze nie zostały - nie wiem, bo nie mam Neo+) limity ściągniętych danych (bodajże 15gb w przypadku Neostrady 1024). Kondolencje, dla ludzi korzystających z Neokur*y...
|
|
Gdzie znajdował się dawny ratusz? Między halą targową, a murkiem, bliżej przystanku, jest wyłożony inny kolor kostki polbruku który zakreśla krawędź dawnego ratusza. Wyznaczona na podstawie odkrytych fundamentów - jeśli dobrze pamiętam. Flin.... dwie kartki formatu A2... można przeskanować. Jeśli ktoś miałby skaner A3, to byłyby to tylko 4 skany. Ja osobiście mam A4 - trzeba by zrobić 8 skanów - i jest wszystko w postaci elektronicznej. Ewentualnie można zrobić zdjęcie :D Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Bilbord wymiata. TxTy zreszta też ;]
|
|
Służę aparatem, w dużej jakości, będize można później kroić na mniejsze. Jakby co prosże o maila. MM
|
|
hehe... a.j. chyba częściej na monitor rzuca okiem niż do książek :-) Pozdro!
|
|
Najprościej i najsensowniej byłoby takie przedsięwzięcie zrealizować w domu,ale z tego co zrozumiałem,jest to awykonalne w Twoim przypadku.Nie rozumiem więc gdzie chciałbyś tego dokonać,jeśli kluby również odpadają :-) Z tego co słyszałem,to w "Starej Rzymiance" można niedrogo zorganizować urodzinową imprezkę.Ta knajpa z resztą cienko ostatnio piszczy,więc nie sądze by właściciel robił jakieś problemy typu:wygórowana cena etc...Zapytać zawsze warto,w mordę nikt cię za to nie naleje :-) Poza tym może jakieś lokale,jak "Pod Łosiem",czy coś w tym stylu...ale nie sądze,żeby twój portfel wyszedł po takim "melanżu" bez szwanku,gdziekolwiek byś to zrealizował,wykluczając własną chatę... :-) Pozdro!
|
|
Wpadłem na pomysł żebyśmy zrobili nasz liste przebojów.Podawajcie tytuły i wykonawców swoich ulubionych i na topie piosenek może tak sie rozwiniem ? bo forum sie baza ogłoszeń i biurem doradczym a naszo liste przbojów to można chyba zrobić ? to podawajcie tytuły i wykonawców zobaczymy jakie mamy gusty w tym świecie muzyki ! POZDRO kasa_Łomża
|
|
JA to niezle sie bawiłem w domu u kumpla ma dużo 2 piętrowo chate zaproscilismy z 14 osób albo wiecej i sie bawilismy przy muzyce i piwku i innych artykułach do sporzycia :-) POZDRO Dla Klubowiczów !
|
|
Można kupić petardy w prymusie ? wow jakieś dziwne ale spróbuje jutro i postrzelam se ale nie na osiedlu tylko u babci za stodoło se postrzelam bo kiedyś se zrobiłem tam baze jak byłem mniejszy to tam sie bawiłem w wojsko hehe teraz to bende miał prawdziwe wojsko :D karabin granaty i petarny to lux uzbrojenie :D:D POZDRO DLA WOJSKA I PODPALACZY !
|
|
to juz bylo :D
|
|
kosmos chodz ci o ten przebuj Maryli Rodowicz "ale to już było i nie wruci wiecej ...." ;)
|
|
To co innego...Nie musisz raczej umieszczać tego akurat tutaj.Załóż sobie darmowe konto np. na www.lycos.com,lub www.republika.pl(jest jeszcze sporo innych stron),umieść tam scany,i podaj na forum linka do nich,a każdy już sobie to przejży,bądz zrzuci...i już :-) Pozdro!
|
|
Witam, Zabrzmi to trochę jak reklama ale rewelacyjnej jakości kolorowe ksero posiada drukarnia Libra Print przy Pilsudskiego zaraz za Eskulapem w kierunku PKS. Nie dość, że można tam kserować materiały to jest możliwość wydrukowania i powielania z formy elektronicznej bezpośrednio z komputera do formatu A3 oczywiście obustronnie. Pozdrawiam Jacek Sawicki
|
|
Róbta |
Sie ma! Może przyjdzie Komuś z Was pomysł, w jaki sposób pokazać łomżyński Finał WOŚP w telewizji ogólnopolskiej (krótkie dwuminutowe wejścia) albo w regionalnej (do 15 minut). Na wypowiedzi czekam do wtorku 16. 10. 04 do godz. 16. Może z nich skorzysta Łomzyńska Orkiestra Serc. Jak i które nasze lokalne klimaty, instytucje, inicjatywy, ludzi et caetera przedstawić jako promujące miasto i Ziemię Łomżyńską, a przy tym oryginalne, niekonwencjonalne i atrakcyjne w dniu, kiedy wszystkie ośrodki będą chciały się pokazać. Dzięki! MRD
|
|
Ja robiłem na plaży w szablaku ale ja mam urodziny w lipcu ;)
|
|
|
|
buhahahahahaha
|
|
Witam wszystkim. Mam pytanie.. Gdzie najlepiej kupicz części do samochodu. Jestem wlasciecielem auta niemieckiego marki mercedes i tak sie zastanawiam gdzie najkorzystniej zrobic duze zakupy czesci w Łomży. Slyszalem ze powstał ostatnio jakis nowy sklep ale nie wiem gdzie sie znajduje. Prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam.
|
|
:) Ale z tym PKS to chyba trochę nie teges? Miało być "od ponad 20 lat"? The truth is out there :)
|
|
kazdy orze, tak jak moze - generalnie obiekt ciekawy - tyle ze nie podobaja mi sie te zielone szyby.... Zbych
|
|
Nie oglądałem, i średnio mnie interesuje jak ta walka przebiegała. Wolę ŁKSowi kibicować.
|
|
LEP pokazał jakich mamy lekarzy, ludzi którzy mają ratować nasze zdrowie. Fragmenty art. z onet.pl """Zdecydowanie lepiej wypadli stażyści, wśród których egzaminu nie zaliczyło zaledwie 38 osób. Gorzej, co jest dla mnie zaskoczeniem, wypadli lekarze, którzy mają już kilkuletnią praktykę; nie zdało aż 128 z nich" - powiedział prof. Orkisz, koordynator egzaminu. .... "Średnia krajowa wyniosła 142 punkty; żeby zdać egzamin należało zdobyć ich 111. Uważam, że to dobry wynik. Najgorszy wynik w Polsce zanotował lekarz, który zdobył zaledwie 64 punkty" - zauważył Orkisz.""" I to wszystko przy 56 % progu zaliczeniowym. A więc wystarczy odpowiedzieć prawidłowo na trochę więcej niż połowa pytań !!! Runął mit, że mamy znakomicie wykształconą kadrę lekarską.
|
|
tak więc idea egzaminu się sama obroniła i jak widac jest on bradzo i to bardzo potrzebny. Taki sam powinien obowiązywac prawników , notariuszy.
|
|
Masz rację Pasja. A na potwierdzenie również art. z onet.pl """Uniwersytet Gdański po raz kolejny odrzuca zarzuty o nieprawidłowościach przy rekrutacji na wydział Prawa i Administracji. Takie wątpliwości ma m.in. Rzecznik Praw Obywatelskich. "Gazeta Wyborcza" od dwóch miesięcy opisuje przypadki osób, które nie dostały się na prawo mimo wysokiej liczby punktów z egzaminu. Uczelnia przyjęła natomiast z odwołania dzieci m.in. znanych na wybrzeżu prawników. Władze uczelni zwołały dziś konferencję prasową i przez prawie dwie godziny przekonywały dziennikarzy, że przy rekrutacji nie było żadnych nieprawidłowości. Nie chciały jednak odpowiedzieć na zarzuty, że przyjęły na prawo dzieci "notabli", w tym prokuratora okręgowego w Gdańsku. Pełnomocnik uczelni mecenas Roman Nowosielski przekonywał, że uniwersytet nie ma prawa ujawniać danych studentów przyjętych z odwołania. Powiedział, że jeśli sąd administracyjny wyda uczelni polecenie ujawnienia nazwisk, to szkoła to zrobi. Wojewódzki Sąd Administracyjny ma rozpatrywać skargę "Gazety Wyborczej" na nieujawnienie przez uniwersytet informacji o rekrutacji. Dziekan wydziału prawa Jarosław Warylewski zaatakował dziś dziennikarzy, że próbują zniszczyć rektora, wydział prawa i cały Uniwersytet Gdański.""" Zbych
|
|
Tak,tylko jak się wszyscy 4-tego rzucą na ten "hipermarket",jak to przewidujesz,to czy jedenastego pójdziesz tam jeszcze kupywać,czy już tylko pooglądać? ;-) Pozdro!
|
|
Nie wiem co jest grane,ale zauważyłem ,że ostatnimi czasy forum podupada.Jakiekolwiek wpisy jeśli się pojawiają to strasznie rzadko.Zaglądam tu praktycznie codzień i z dnia na dzień jest coraz mizerniej.Hmmm... czemu to tak? :-) Pozdro!
|
|
Trolle zapadły w sen zimowy.
|
|
No dobra, pogadajmy poważnie. 1. Ile waszym zdaniem kosztuje wybudowanie 10m tunelu umieszczonego choćby 2 m. pod ziemią? 2. Dlaczego wszystkie tunele na świecie (oprócz tych łomżyńskich) są znane nie tylko z legend, ale z badań naukowców (nawet pseudo)? 3. Dlaczego "Strefa 11" jest oglądana głównie przez kobiety i dzieci? Nie oceniajcie mnie źle, nie czepiam się, ale plizzz... UFO ni ma :(
|
|
a może tak pod Ratuszem, jak co roku?
|
|
dzisiejszy pomiar : Firefox - 611.36 Kbps(76.42 KBps) Opera - 730.8 Kbps(91.35 KBps) przy jednakowych parametrach łącza i tej samej stronie www, robione jeden bezpośrednio po drugim
|
|
No to zróbta z tego czegoś FORUM!!!
|
|
nieprawdopodobne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.numion.com a teras na tym teście mam 340kbps http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp a tu 788.48kbps zobaczymy czy tak będzie całyczas. kazańska???
|
|
krzywy: cos chyba z Toba nie tak. Wesze tu jakies gleboko ukryte kompleksy. Albo niedawno,albo dziecieciem bedac przeprowadziles sie do Lomzy, albo rodzice Twoi tuz po przeprowadzce splodzili Cie juz tu i wmawiaja Ci zes miastowy. Tylko ta slomka w bucikach kluje... Idac Twoim tokiem myslenia nie powinienes jesc wcale, chyba, ze wieprzowinke z wlasnej balkonowej hodowli, mleko tylko od krow pasacych sie w granicach administacyjnych Lomzy i to tylko wlasnego przerobu, bo mleczarnia niestety w Piatnicy. Kartofelki i warzywka jedynie sluszne to nasze, lomzynskie, bron boze nie zza znaku. "jestem z miasta, to widac, slychac i czuc " P.S. Czy ze mna cos nie tak, bo mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem postow kogos o nicku kasa. Zbych
|
|
grabos, nie obrazaj ludzi wyksztalconych nazywając ich gromadą lamusów. Moze miałbys inne zdanie gdybys skonczył którys z wyszydzanych przez Ciebie kierunków. Jak widze krytyków tu nie brakuje, ale zeby ktos cos mądrego napisał.... to juz ze swiecą szukac
|
|
A ja dla odmiany bardzo lubię ten wiejski smrodek, z krówkami, konikami, kurkami, świeżym mlekiem prosto od mućki, masłem domowej roboty i chlebem na zakwasie prosto z piekarnika... Kojarzy mi się z moim całkiem szczęśliwym dzieciństwem. Jestem ze wsi i jestem z tego powodu baaaardzo szczęśliwa, wręcz załuję, że dalej tam nie mieszkam...
|
|
<jupi> Bedzie Sklepa a z czym on ma być ? może z komputerami ? to se kupie nowy komp bo ten już zipie.A może zrobio jakoś niezło restauracje może KCF albo Pizza Hot i takie inne ? ja bende zadowolony :) Zbych
|
|
Chcieliście mnie to jestem lubie was ze pamietacie omnie :) SIE MA WAM !! Zbych
|
|
taka jest policja :( i nic sie nie zmienia . PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC....................................
|
|
hehh trudno nie przegiąć. Ogólnie wydaje mi się, że Polacy są baaardzo nietolerancyjni. Szczególnie wobec tych, którzy tolerancyjni są :)
|
|
k.. mać wezme motolotnie dwa karnistry benzyny i sie rozbije o budynek Vectry za to że znów Ci neta podłaczyli Jeśłi mamy wrócić do poprzedniej "ery" Dj-ów i Peji to ja dziękuje znajde se forum na poziomie z adminem
|
|
Czyli: czy tolerancja dla nietolerncji to jeszcze tolerancja czy juz nietolerancja...
|
|
Mad_Blunted_Jazz!! Jak jestes tak uzdolniony to idz na starowke,poloz czapke i zacznij grac,moze uzbierasz fortune.... Jesli znasz sie "graniu" lepiej niz inni to powinienes zalozyc wlasny zespol muzyczny i grac...Juz widze te kolejki ustawiajace sie do Ciebie..Powodzenia zycze..
|
|
ja chce swiatlowod ! moze ktos wie czy takowy kiedys sie pojawi w Lomzy ?
|
|
Lomzynscy policjanci???co robia??najczesciej to nic nie robia,jedynie stoja z przenosnym fotoradarem lub tzw. "suszarka" gdzies,gdzie najczesciej sie chowaja co jest niezgodne z prawem!!potrafia stac na ulicy osiedlowej z fotoradarem...dla mnie to juz jest niedorzeczne....najlepiej dla nich byloby jakby na wszystkich ulicach postawiony byl fotoradar!! Mieszkajac jakis czas w Gdansku nie widzialem zeby policja i straz miejsca stala z przenosnym fotoradarem,czasem stal radiowoz i stojacy policjant z radarem-policjant byl naprawde widoczny.... na jednej z ulic widzialem fotoradar taki jakie stoja na lomzynskich ulicach z tym ze kierowca jadacy ulica wczesniej widzial znak-tabliczke informujaca o stojacym fotoradarze!!mial czas aby dostosowac predkosc..... Moze nowy komendat policji w Lomzy powinien lepiej zorganizowac prace policji,bo ich praca najczesciej opiera sie na siedzeniu w radiowozie i czekanie jak komus zrobia fotke... Wg mnie tąk wyglada lomzynska drogowka!
|
|
KFC, McDonald, BurgerKing - jedno badziewie..... Zbych
|
|
mam propozycje :) skoro jest tyle osob, ktore cos wiedza w tej sprawie, proponuje ZGLOSIC przypadek Lomzynskich tuneli do programu Strefa 11 (bo tylko Oni sa w stanie przeprowadzic poszukiwania na szeroka skale) PS1>co do tych map, w sklad papieru wchodzi drewno dokladnie 14C, zatem dzieki wlasnosciom promieniotworczym mozna ustalic dokladne POCHODZENIE tychze map, nie smie watpic, ze moga byc one spreparowane i maja one na celu wylacznie odwrocenie uwagi od prawdziwych tuneli i podziemnej sieci pod Lomza PS2>Rowniez wsrod Nas moga znalezc sie osoby, ktore wprowadzaja Nas w blad, udajac ze cos wiedza. tzw. Zasada - NIE ufaj nikomu. Sorki jesli kogos urazilem. Sadze, iz moga nadal zyc osoby, ktore prawde w tej sprawie, ale boja sie ujawnic. Osobiscie wierze w istnienie podziemnej sieci pod Lomza, gdyz przed wojna rowniez miasto musialo dysponowac przynajmniej jednym bunkrem, zatem i siec tuneli zostala zbudowana, wtedy to tunele pod Lomza stanowiliby CYWILNA czesc podziemnego miasta, a forty w Piatnicy obiekt MILITARNY, o ktorym agresor wiedzial i zniszczyl, zatem jesli czesc MILITARNA i CYWILNA byly polaczone, to Hitlerowcy zniszczyli w znancznej mierze obydwie te czesci, chyba ze przejscie pomiedzy tymi obiekatmi bylo dobrze zabezpieczone. Szukajcie a znajdziecie :)
|
|
proponuje zamienic scyzoryk na inne łagodniejsze narzędzie.bo możesz sobie zrobić krzywdę. A moze ten scyzoryk faktycznie służy Ci do ochronny niewinnych ludzi karanych przez policję bardzo niesłusznie. A może bedziemy udawać ze nic nie widzimy .Policjant jest chyba po to zeby ujawniać wykroczenia nie tylko popełniane przez kierowców ale również i przez pieszych niezaleznie od ich wieku.Chyba nie miałeś jeszcze zdarzenia drogowego w którym uczestniczyła osoba piesza. bo wtedy miałbyś inne zdanie o chodzących po ulicach i to w róznych miejscach a nie koniecznie po przejściach- starszych osób.
|
|
Ja tam nie będę przytaczał na łamach forum swej opinii o Policji,bo każdy ma własną,budowaną przez pryzmat swego życia i osobistych doświadczeń,ale muszę się jednak z wami czymś podzielić.Otóż co powiecie na sytuację,gdy do stojącego na skrzyżowaniu,na czerwonym świetle pojazdu,podjeżdża z boku radiowóz,z którego wychyla się przez szybę policjant i złowrogim tonem,spotęgowanym nieprzyjemnym spojrzeniem,upomina kierowcę o konieczności zapięcia pasów bezpieczeństwa,odgrażając się mandatem...podczas gdy sam nie mia zapiętych pasów,podobnie jak jego kolega za kierownicą... Pozdro!
|
|
News,czytaj uważnie to co napisane.Gdzież tam widnieje niby,że oni wszyscy są lamusami? .Nie przypominam sobie,abym to tak ujął,a na to, że takowi posród nich istnieją,nie poradzi nic nawet twoje uniesienie. Co powiesz na sytuację,w której do "lekarza" z dużym obrzękiem w obrębie węzłów chłonnych odcinka szyjnego przychodzi młoda kobieta,a ten odsyła ją do domu diagnozując "przewianie"-jakiś czas pózniej kobieta nie żyje-nowotwór!Zero podstawowych badań!Zero zainteresowania! Czy nie sądzisz,że lamus to w tym przypadku nieco pobłażliwe określenie? ...a tak na marginesie,to niewiesz przecież kim jestem i co skończyłem,a "najeżdżasz" na mnie... Pozdro!
|
|
W kwesti autentyczności to nie wiem czy jest sens jakiekolwiek sprawdzanie rysunków (nikt nie mówił o mapach zresztą jak widać ) a to dla tego, że greżmolił je chyba mój ojciec. Co do czasu ich wykonania to nie ma problemu jeżeli ktoś chce a co ważniejsze jest w stanie to sprawdzić, mogę udostępnić te kartki żaden problem kwestia tylko ewentualnego spotkania polecam kontakt w firmie administratora speed w łomży mogę je tam dostarczyc i zostawić do wglądu ZA DARMO zaznaczam celem wyeliminowania motywu zysku, pozostaje jeszcze kwestia wprowadzenia w błąd poprzez dezinformacje ale to miało by sens gdyby zainteresowana tym strona dysponowała innymi pewnymi dowodami istnienia tych obiektów albo miała w wyłącznej dyspozycji owe obiekty. ale tak niestety nie jest a wiara, mówią podobno że czyni cuda ale ja w to nie wierze bo też jej nie widziałem zresztą podobnie jak i ufo. Na koniec ciekawostka jaką niedawno wyczytałem- podobno człowiek jest najbardziej niewierzącą istotą na ziemi, bo nawet jak coś widzi to nie wierzy własnym oczom. ja uwierze jak się przekonam a przekonam się jak conajmniej zobacze a jak nie zobacze to też się przekonam, że nic nie ma. ale do tego trzeba jakoś dojść np zbierajc strzępki informacji na dany temat i o to tu chodzi o wyjaśnienie są czy nie a ślepo wierzyć możecie sobie w bogów albo w reinkarnacje bo i tak tego nie udowodnicie pozdrowienia
|
|
Peja, weź coś na początek palnij... wiesz, tak na rozruch Forum, a my to pociągniemy jak stare szkapy worek z trocinami :-) Pozdrówka. Zbych
|
|
Dokładnie!
|
|
Wstąpiła w ludzi nadzieja gdy znowu pojawił się PEJA Dla jednych PEJAratywny dla innych wzór pozytywny Rzecz to wielce oczywista że to wielki optymista Wszystkim wali prosto z mostu nie pominie żadnego postu wszędzie wtrąci swoje 3 grosze oooo proszę: ( tu zostawiam Ci, Peja miejsce na dokończenie....)
|
|
tak jak w radiu mówili to był zrzut projektku ale kto komu zrzucił?
|
|
Prawdopodobnie zrzucający mógł pomylić miasta. Ten projekt może był dla innego, przez pomyłkę dotarł do Łomży. Ponieważ układ drogowy byl podobny, to go władza z zamkniętymi oczami i na pewniaka zaakceptowała i zatwierdziła. A oczy miała ta nasza władza zasłonięte, jak taka pani nazywana Temidą. Kto nie wie, to ma ona na oczach przepaskę, nic nie widzi i powinna bezstronnie rozsądzać sprawy, ale to też nieprawda.
|
|
Gosiu sorry za ten żarcik. Moja kumpela tez kiedyś przekuła sobie język niestety wdało się zakażenie strasznie spuchła miała twarz jak pomidor i język jej zwisał do pępka :P. Lekarze musieli ampotowac jej głowe niestety nie polepszyło jej się. Ps. Ale Ci napewno się uda
|
|
Te kuliste kolczyki w nosie, wargach (tych na twarzy też) i w języku wyglądają jak narośla, kokosianki czy coś podobnego, popatrzcie tylko... chyba, że ten - w języku- ma służyć nie tylko ozdobie.;-) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wracając do wątku Temidy,to ja też chyba sobię oczy opaską przewiążę,i będę miał święty spokój...a tak to trzeba na to wszystko patrzeć.
|
|
Ależ XtraVert! Przecież my jej krzywdy nie robimy, a tylko w trosce o jej zdrowie (jak to ładnie ujął Abcd) staramy się ją zniechęcić do tego pomysłu o wątpliwej estetyce. Wnioskuję, że jest jeszcze młoda, a droga do dorosłości kręta jest i zawiła... Hormony, te rzeczy... Sama jeszcze pamiętam... Gosiu, moja imienniczko, nie gniewaj się, ale pomyśl po co się tak dziurawić??? Jeśli rzeczywiście ze względów estetycznych to co, będziesz cały czas chodzić z wywalonym jęzorem? Wszyscy będą myśleli, że ich lekceważysz, bo język pokazujesz. A jeśli Twój facet tego wymaga, to trzeba by sie zastanowić nad zamianą gościa na... lepszy model. Trzymaj się ciepło!
|
|
Dziękuję |
Skoro masz internet, to masz i możliwość zamówienia ich online. Bo w Łomży to raczej nie dostaniesz... chyba, że "na zamówienie" - tylko gdzie?;)
|
|
No to zaśpiewajmy coś wesołego... ;-) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |