Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chorzy psychicznie? |
Co do techniki przewozu to kwestia drugoplanowa. Osobiście wolałbym busa ale jak nie będę miał innej możliwości to i przyczepka dobra :D Ile taki transport może kosztować?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chorzy psychicznie? |
Przyczepka 50zł doba
|
|
google.pl popytaj w firmach przeprowadzkowych, albo u jakichs handlarzy motocykli/samochodow, moze akurat bedzie jakis kurs z trojmiasta ;)
|
|
I znów te kosiarki się zaczną na drogach.... To sezon motocyklowy czy motocyklowo-kosiarkowy??
|
|
po czesci sie zgadzam... skuter to podgatunek i powinno sie to gowno z fabryki na zlom prowadzic
|
|
Ja na jego miejscu bym już dawno olał tych zrzędzących ku_tasów jak WY!!!
|
|
Witam A czy ktoś może wybiera się na Moto Bazar do Warszawy w dniu 14.03 na zakupy :). Jeżeli tak to proszę o info. Chodzi o ewentualny wspólny wyjazd. Pozdrawiam MoTek
|
|
z cytrynką podobno najlepsza na kaca
|
|
czy ktos widzial wypadek dzisiaj po godzinie 20 przy stacji paliw w chjnach?wie ktos co sie stalo?
|
|
Stawia się znaki ograniczające prędkość i sprawa załatwiona. Dokładnie....nic dodać, nic ująć!!
|
|
tak jak kolega pisał 1zł od kilometra kolego Yanek. Ja bym sie podjal tego;)
|
|
Ja chodzę na aerobik z elementami tańca do max Dance na Polowej i jestem bardzo zadowolona.
|
|
no skrócony akt urodzenia musi być ale ja np umówiłam sie z pania z kadr ze doniose go w innym terminie nie wiem czy u ciebie też sie da tak zagadać z paniami z kadr.... u mnie to taie miłe babeczki były to z ankieta poszło szybciutko:))
|
|
zagubiona w terenie kobito na allegro zajrzyj
|
|
koło 2tys ale byly spore zwolnienia
|
|
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4354517
|
|
niekumaty, w aku jest siarkowy ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak pisałem wybiorę się tam raz jeszcze, tylko ze światłem. Jeżeli byłbyś zainteresowany i miałbyś chęć poopowiadać o fortach w trakcie wędrówki to zapraszam do współpracy. Można zrobić krótki dokument. Skupiam sie na ścianach z prozaicznego powodu. (słabe światło i kamera traciła ostrość) Jeżeli jesteś zainteresowany możesz pisać na e-maila: sz4k4l-85@tlen.pl ale to wszystko po 30 marca
|
|
Witam serdecznie... Jakią salę zespół i kamerzyste polecilibyście mi na wesele... macie może odrazu namiary jak można się z nimi skontaktować i jakie są ceny? z góry dziękuję za informacje rudy błazen z druhem
|
|
witam w piatek jade do Las Vegas i mam dwa wolne miejsca moge kogos zabrac za drobna oplata powrot w sobote wieczorem jest ktos zainteresowany??
|
|
:D
|
|
slub.lomza.pl - tam znajdziesz wszystko
|