Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska flaga - płachta na byka |
Cześć jestem tutaj nowa :) Mam pytanie dotyczące gry The sims 2 ale PC- DC ROM a nie DVD. Czy w sklepie Media Expert mogę dostać tą gre ? Chodzi mi konkretnie o sklep w Tarn. Górach... A jeśli nie to w jakim sklepie mam jej szukać ? (najlepiej w Tarn. Górach i okolicach) ? Czekam na odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska flaga - płachta na byka |
a co to jest NAWIGACIA hehe
|
|
załoz sobie konto na forum w swoim miescie i tam pytaj, bo tu watpie zeby ktos Ci umial pomoc. mozliwe ze w internecie mozna kupic, szukaj...
|
|
Tylko OC. Mam 30 lat 12 lat prawko samochód z 2003 roku.
|
|
Straż jak sama nazwa wskazuje służy do STRAŻENIA ....
|
|
Witam serdecznie..... Zauważyłem już pierwszy temacik motocyklowy, - zapytanie o Rozpoczęcie Sezonu 2009. Oświadczam niniejszym iż .... Sezon rozpoczynamy 25 Kwietnia /sobota/ Więcej informacji postaram sie wrzucić w najblizszych dniach a po konkrety wpadajcie do Max-bike'a.........a jeśli ktoś ma jakies ciekawe pomysły lub chcialby w jakiś sposób pomóc przy organizacji zapraszam, ......a i jeszcze jedno Sponsorzy oczywiście bardzo mile widziani. Pozdrawiam Krzychu Riposta
|
|
Po przekładce prędzej czy później coś wyjdzie, odradzam... Ale jeśli już to przejedź się do Krzyśka w Piątnicy, on przekładał już parę aut Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |