Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gowin nadzieją na rozbicie korporacji prawniczych |
no wiadomo ze układ graficzny jest troszke inny ale to chyba już wiesz jak wyglada "forma podania"to nie bede tłumaczyła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gowin nadzieją na rozbicie korporacji prawniczych |
idz ty idz ty...poje.bansu zupelnie co innegow texasie jest. dostajesz na poczatek dwie i reszta tzn trzy karty sa dla wszystkich,licytacje, rivery i flopy i takietakie i royal flush!!! wczoraj pojechalem 130tys :D na bwin :)
|
|
Wy tu gadu gadu ale kto idzie?
|
|
Kobieto za kółkiem nie zrozumiałaś mnie chyba do końca:) A co do lenistwa i braku fantazji to uwierz mi nie w moim kierunku;] rudy błazen z druhem
|
|
to zależy od tego ile ty masz lat ,ile lat ma auto jaka marka ,model oraz tego gdzie mieszkasz . ale jeżeli chcesz to zrobić u profesjonalisty to zadzwoń 602-405-678.polecam nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
"Czy liczy sie też wiek i lata posiadania prawka???" tak "Jeśli pierwszy raz ubezpieczam samochód to gdzie najlepiej ubezpieczyć i ile mnie to będzie kosztowało???" naprawde glupie pytanie. auto, rocznik, wartosc, wlasciciel, osoba uzytkujaca, znizki, zwyzki, czy samo OC, czy pakiet z AC itd. to wszystko ma wplyw na cene. Jaka jest różnica cenowa ubezpieczenia w moim przypadku pomiędzy silnikiem 1.9 a silnikiem 2.0. podejrzewam, ze niewielka. wejdz na www.axa.pl, www.link4.pl, www.pzu.pl lub wpisz kalkulator ubezpieczen w google. Tak, to moze byc az tak proste.
|
|
polecam eurobank i lukas bank
|
|
na przyszlosc jak bedzie cos organizowane to prosze o info troche wczesniej
|