piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tupet posła Hofmana

pkgryf z tego co mi wiadomo to ty szukasz wrazen i dziury w calym... zycie ci sie znudzilo czy co ze atkie bzdury wypisujesz.... a na c ido wasze pieniadze?? na pomozpotrzebujacym.... kurde jak sie sciaga koy zdrzew slupow to nikogo tam nie ma aby pomoc a tutaj zauwazyl cos juz mu sie nie spodobalo... rzyjmij ze to byly cwiczenia takie a nie inne...

a i pamietaj mniej wiesz lepiej spisz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tupet posła Hofmana

Witajcie, czy ktoś może mi powiedzieć jaka kawa najmniej drażni żołądek? Tylko musi być kofeinowa.Gdzie w Łomży mozna napić się dobrej kawy?

chyba nie ma w lomzy dobryh kawiarenek. nic mii o takowyh nie wiadomo.

P@wci, a czy w dniu mezczyzny ona Cie gdzies zabrala? 95% kobiet nie wie nawet kiedy on jest ;) cos ze szkoly pamientajo o dniu chlopaka, ale nie o tym dniu muwie

Dobrej kawy można napić się w domu. Kup sobie express za 3 tysiące i zaopatruj się w dobrą kawę (Polecam włoską Lavazze mniam;d) i lepszej kawy nie ma.

lol
spytaj na komendzie policji :)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org