Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tupet posła Hofmana |
pkgryf z tego co mi wiadomo to ty szukasz wrazen i dziury w calym... zycie ci sie znudzilo czy co ze atkie bzdury wypisujesz.... a na c ido wasze pieniadze?? na pomozpotrzebujacym.... kurde jak sie sciaga koy zdrzew slupow to nikogo tam nie ma aby pomoc a tutaj zauwazyl cos juz mu sie nie spodobalo... rzyjmij ze to byly cwiczenia takie a nie inne... a i pamietaj mniej wiesz lepiej spisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tupet posła Hofmana |
Witajcie, czy ktoś może mi powiedzieć jaka kawa najmniej drażni żołądek? Tylko musi być kofeinowa.Gdzie w Łomży mozna napić się dobrej kawy?
|
|
chyba nie ma w lomzy dobryh kawiarenek. nic mii o takowyh nie wiadomo.
|
|
P@wci, a czy w dniu mezczyzny ona Cie gdzies zabrala? 95% kobiet nie wie nawet kiedy on jest ;) cos ze szkoly pamientajo o dniu chlopaka, ale nie o tym dniu muwie
|
|
Dobrej kawy można napić się w domu. Kup sobie express za 3 tysiące i zaopatruj się w dobrą kawę (Polecam włoską Lavazze mniam;d) i lepszej kawy nie ma.
|
|
lol spytaj na komendzie policji :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |