poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRL a RP

ryskago taką wieś o której piszesz ja też kocham. Ale takiej wsi niestety coraz mniej. Tym bardziej chore jest wpychanie tam hipermarketów. Wieś niech będzie wsią, przedmieścia przedmieściami, a miasto miastem.

P.S.
Z Zawad to nie daje smrodkiem od krówek czy konika tylko WALI SMRODEM od stada świń co nic wspólnego z prawdziwą wsią nie ma, tylko z produkcją przemysłową (na potrzeby himermarketów).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRL a RP

nie rozumiem oczym ty piszesz ? może o lalce barbi ?

Ja na teście numion uzyskałem 179 kbps :) ale to nie otym chciałem tu napisac mianowicie jest pewien szczegół zostałęm poblokowany na forach :sieciowym i łomżyńskim tylko dlatego że ten webmasterek miał zły humor on widac się wogóle niezna na swojej robocie niewiem poco zatrudniają takich lamusów jeśli tacy nieumieją wogóle pomagać ludziom a tylko pogarszać sprawe zreszto tak naprawde niepotrzebne mi jest te forum bo czego można sie tam dowiedziec ??? że komuś znowu obnizyli przekaz ??? albo że kogos zablokowali na forum ??? ehheh spójrzmy prawdzie w oczy jeśli by wszystko było ok ludzie by niepisali takich postów jak npo ten mam nadzieje że ta firma trafi na zaje..... konkurencje tkóra uzna że klient nasz pan i ta firma zbankrutuje a ja tym lamusom pracującym tam bee smiał sie w ich ryje !!!!!!!!

Peja. ale nam brakuje Peji - tego oryginała. Bez kropki ;)
Chociaż Ty też możesz rządzić :)

Łomża jest jedynym mi znanym miastem, gdzie fotoradary stają głównie na drogach wewnątrzmiejskich (płacą czasem miejscowi) a nie na tranzytowych (płacą przejezdni i czasem miejscowi).
Szczególnie dziwnie pod tym względem zachowuje się straż miejska.

najlepiej w domu albo u kolegi :)
albo wynajc sale w klubie (tylko forsa potrzebna)

slyszalem cos o Sniadeckiego ;))

sory peja,ale czy Pizza Hot to jakiś tajwański "podjep" Pizza Hut?
;-)

a ja sznownym państwo proponuje zdrowe puknięcie się w głowe młotkiem. I to w sam srodek czoła aby skutek był natychmiastowy i murowany tzn samoistne zejście debila z tego świata. Ja osobiście drogówce życze aby skutecznie wzięła się za takich pamietających - co zapominają jakie wykroczenie popełnili a za to szukają okazji do odgryzienia się i poniżenia policjantów. A to na litośc poprzez stojąca staruszke , a to poprzez przypisywanie lenistwa itp I bardzo prosze nie udzielajcie swoich głupich rad nowemu komendantowi bo on lepiej od was wie co ma robić. A te fotoradary to widze ze,to wrzod na dupie piratów drogowych a nie normalnych kierowców.

A ja jeszcze raz podkreślam - LEP to egzamin teoretyczny, dobry dla studenciaków, nie dla lekarzy. Wszystko winien zweryfikować wolny rynek. Dobry lekarz utrzyma siebie i swą rodzinę, zły - nie. No, ale najpierw muszę Was przekonać, żebyście do cholerki nie głosowali na partie socjalistyczne (SLD, PSL, UP, LPR, SamaBrona etc.). No i żebyście przekonywali tłumoków, że nie jest sprawiedliwym, aby pracujący legalnie utrzymywali pracujących na czarno.
Pozdrawiam (trochę oszołomsko mi wyszło).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org