Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy zapowiedź postawienia przed TS liderów PiS uczynni ten organ władzy? |
Wejdzcie sobie na tohttp://barnio.wordpress.com/2007/03/13/jasiu-smietana-czyli-idioci-z-onetu-na-onecie/ _____ w życiu są lepsze i gorsze dni :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy zapowiedź postawienia przed TS liderów PiS uczynni ten organ władzy? |
Popier*olone jak walentynki. Kobiety codziennie powinno się szanować a nie tylko 8 marca "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
I to jest wlasnie to łączycie Boga z kościołem!!! a to nie jest to samo, modląc sie do Boga nie musisz dawac na ofiare czy takie tam. Troche czytałem różnych rzeczy i nigdzie nie pisze ze trzeba dawac na ofiare grosze czy wiecej! Pozatym nie musisz sie modlic czy wychwalac, wystarczy rozmawiac z Bogiem. Wszystkie te modlitwy co uczyli nas w szkole na religii, czy babki klepią byle klepac jak jaks mantre, to napisał człowiek a nie Bóg!
|
|
No ok ale to nie znaczy że od razu przekreślą mnie bo mam D,po za tym uważam że powinno to być zakazane oni sami maja oceniać jaki jest stan mojego zdrowia....I uważam się za całkowicie zdolnego... Drugie BARDZO WAŻNE- w książeczce jest tylko kategoria, nie ma przyczyn czy zatem lekarz badający nie będzie znał przyczyn tak?tylko ze mam kategorie D-proszę o odpowiedź...tzn,że mogę wymyślić coś co było przyczyną kat D??????????
|
|
Ja kiedys wgrywalem mape do tego wynalazku dla kolezki, robiac to pierwszy raz motalem sie pol wieczora, az znalazlem odpowiednie programiki w necie, potem jak juz wiedzialem co i jak to same wgranie mapy zajmowalo pare minut
|
|
Przeciez juz dawno byl artykul o znalezionych zwlokach na spokojnej, cos fakt sie spoznil, a tak odnosnie tragedii to faktycznie na swiecie dzieje sie coraz gorzej
|
|
Hej ja na swoje wesele też ich biorę. Grają super, byłam na sylwku w koronie jak oni grali i wszyscy bawili się rewelacyjnie. Pozdrawiam "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
tel 0 606 416 156---ul Księcia Janusza 13
|
|
Zgadzam się z serialowym skalpelem ze polsce nie ma mafi jako takiej! Mafia to była na Sycyli i to była prawdziwa mafia która kierowała sie zasadami. A co do Polski to nie ma mafi są osoby które kombinują jak zarobic na innych np. po przez sciąganie haraczy z klubów nocnych a co do tego to mają racje! Jak dają z siebie własciciele tych małych przydrożnych burdelików ściągac to dobrze! Alfonsi zarabiają na tych dziewczynach które dobrowolnie tam idą albo pod przymusem i taka kontrola i haracze dla "MAFI" to jest dobry pomysł bo te alfy czują sie też bezkarnie! :P
|
|
Jak w temacie tutaj macie prawdziwy hip-hop ! http://www.wrzuta.pl/search.php?type=A&words=kierol&header_search-submit.x=0&header_search-submit.y=0
|
|
ja nie śmieje się z ŁKS-U !!!!!!!!!! nie liczy się wynik liczy sie jak sie gra !!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |