czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo Panie Jarosławie

a gdzie bylas u optyka u okulistki czy prywatnie na gorze?>?> ja od lat chodze na gore i jest ok. przyjmuja tam 2 okulistki to nie wiem do jakiej moglas sie umowic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo Panie Jarosławie

oglądałem "Galerianki" na kino polska, powinni to puszczać w szkołach to może niektóre ludkowie wierni by zobaczyli swe odbicie lustrzane i zapobiegło by takim ala błyszczkom w pupalu itd. itp. ... a fe

hm no co wy przeciez to normalne ,ze łomzynskie chłopy to nic tylko dziewczyny z penisami

Zmywarki nie masz bo na jeden tależ i kubek się nie kalkuluje...
Urządzenie bardzo proste, jak twoje odbicie w lustrze w kształcie mlotka...

Above & Beyond - Good for me (radio edit)
Scooter - Posse, I Need You On The Floor 2009 (v1r00z Remix)
Big Ali Feat Dollarman - Hit The Floor (Main Mix Cutee B)
Spit - Falling (Radio Vocal Edit)
Reflekt - Need To Feel Loved (Adam K & Soha Vocal Mix)
Transcore Project - Mohicans (Club Mix)

macie racje, jeszcze sie na sobie nie zawiodlem

pewnie chodzi o slowa to nie sklae dla pan puszystych?? hehe

Dj.Twój stary - Twoja stara zmywa gara ;-) a to słyszałeś?

Alchemist Project - Daydreamer (Radio Edit)
The Rivers - Beautiful (Radio Edit)
Wawa feat. Fabal - Sombrita (Wawa Club Mix Edit)

Do Mara 25. Na Ms musisz być po prostu sobą. Nie kłam nie udawaj kogoś kim nie jesteś. Może napisze Ci na co kładziony jest szczególny nacisk podczas testu (chodzi o cechy, predyspozycje etc). A mianowicie: umiejętność pracy w grupie , wpływania na ludzi, kreatywność-bardzo dużo ( nie wiem po co ), wartości materialne czy niematerialne,rozwiązywania problemów, spostrzegawczość, dobra pamięć, abstrakcja w myśleniu, inteligencja( tu radze porozwiązywać testy na IQ jak tak robiłam). Zróbcie sobie tez testy osobowości Hipokratesa i Bergera to wam może pomóc. Apropo samego testu, spodziewałam się trochę czegoś innego niż to co dowiedziałam się tutaj na forum.Zadania na sześciany były jak dla mnie najtrudniejsze, chociaż mam techniczne wykształcenie, ale odpowiedzi tutaj można poprawić. Najgorzej przy badaniu predyspozycji, tutaj już nie możesz skorygować odpowiedzi, także radzę się dobrze zastanowić-kumpel sobie zaprzeczył i oblał.
Jeżeli chodzi o atmosferę podczas MS u mnie było OK. Były dwie Panie psycholog. Usiądziesz naprzeciwko nich i będę Cię lustrować z każdej strony . Patrzą bardzo na ręce (możesz gestykulować ), mimikę twarzy. Jedna miała kamienną twarz, z drugą było trochę lepiej.Zachowuj się naturalnie , DUŻO MÓW WTEDY ONE JUŻ NIE WNIKAJĄ, JA OBRAŁAM SOBIE TAKA STRATEGIE I WIDZIAŁAM ,ŻE BYŁY ZADOWOLONE.STWÓRZ DOBRa ATMOSFERĘ, UŚMIECHAJ SIĘ I PATRZ IM SIĘ PROSTO W OCZY.
Pytania jakie miałam:
1. Przebieg wykształcenia
2.Dlaczego do policji
3.Trzy zalety i 3 wady
4. Gdzie chciałabym pracować w policji(chodzi o pion)
5. Największe sukcesy i porażki(i tu trochę wnikają)
i chyba tyle

odpowiedz miałam już na drugi dzień, chociaż wiem , że Ci co również zdali mieli do 2 tygodni , nie ma reguły.Nie powiedziano mi dlaczego zaliczyłam ten test , dopiero na WS dowiedziałam się ile dostałam punktów za niego

Jakby coś to pisz

pomogę

pozdrawiam

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Ja nie podam calej swojej playlisty, wyslalem na maila:)

Takos

KOnto usuneła haha

dla tych glupkuw co juz plakali ze jej nie zobacza:
http://209.85.229.132/search?q=cache:6_Ah64T3ItEJ:www.fotka.pl/profil/Nati2329/+Nati2329/&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl&client=firefox-a

<twoje dane>……………………………………….
…………………
ul.
………………….
tel.
Do
Komendanta Wojewódzkiego Policji
w ……………………….

Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do służby w Policji w Komendzie Powiatowej Policji w ……………………………………
Prośbę swą motywuję tym, iż zawsze zależało mi na tym by stać na straży prawa, móc walczyć z przestępczością oraz eliminować wszelkie przypadki zakłócania porządku publicznego. Jestem osobą o wysokiej kulturze osobistej, którą cechują uczciwość i odpowiedzialność.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Z poważaniem
…………………….
Załączniki:
…………………….
…………………….
…………………….
…………………….

DxxxD
''Ty p@wcio niewiedzialem ze pajacow z takim ograniczonym slownictwem przyjmija do Klubu ACLomza ''

Kolego a zwróciłeś uwagę na swoją ortografię ?? Nie to **********!! A ni mi tu ***** o mojej pisowni wykłady robisz.

caractère allemand

Czyli na pokaz:) Ehh ... Codziennie trzeba być wyjątkowym:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org