poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lustracja majątkowa.

Najlepiej żeby zrobili w nowogrodzie hehe taki żart :) ale tak serio to mój wujek jest biznesmenem w Augustowie ma sklep w centrum miasta w calutki centrym gdzie turystów tam w wakacje jest po *** ma tam knajpke,salon ERY GSM,Salon papierniczy jakieś gazetki i playboye to tylko sklep a czerpie z niego nawet dobre piniadze to ostanio kupił wiekaszą knajpe obok żeglugi augustowskiej i też nie mało kase czerpie z tego ma jeszcze kilka sklepów w Augustowie i Suwałkach i kase zbija że *** dobrze mu sie wiedzie jedzi mercem najnowszym chate ma na obrzezach miasta wszystko pod dostatatkiem a zaczynał od zera i sam teraz to ma wykupić chyba Jaki zakład w Augustowie i bedzie robić co chce a mu sie dobrze wiedzie bo ceny ma wieksze niż w Łomży a co mówić o Białymstoku a w Augustowie nie ma HIper Ani Super Markieta To mu sie wiedzie dobrze tylko są Biedronki Plus i inne ale to malutki może niedługo sam zrobi taki sklep nic nie wiadomo.A w Łomży kupcy tesz tak samo żyją ale i tak benda zarabiać np. taki grandmarkiet bo rano nie bende biegał gdzieś do centrum miasta po bułki albo masło i wedline zeby zjeść sniadanie a co mówić jak bedzie na obżerzach to wogóle nikt nie bedzie latać tam to nasi kupcy jeszcze tak nie zbakrotują np. taki Sklep Zodiak na Piułsudskiego ( żydek ) to tam idze bo jak sklep otwarty od 6.00 do 22.00 od poniedziałku do soboty a w Niedziele od 7.00 do 20.00 i w świeta również.A nie powini pracować w niedziele w Niemczech jest tak że w soboty i niedziele sklepy sa zamknięte tylko stacje paliw są otwarte no tam to są same duże sklepy to nie dziwie sie czemu takie przepisy sa my to nie niemcy ale powini zrobić że w niedziele jeden sklep na miasto jest otawarty np.w Łomży by zrobili ,,Auchon'' nie pamietam jak sie to pisze ale cos podobnego w Białymsotku jest to ten ,,Auchon'' by zrobili gdzieś np.tam gdzie sa tory na Poznańskiej albo gdzieś za zawadami no nie wiem dzieś zeby było kazdemu wygodnie i tam by zrobili ten sklep i on by był otwarty tak jak ten Zodiak prawie cały czas . a reszta sklepów zamknieta to by było moze jakis pożadek ?????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lustracja majątkowa.

Pasja,

nie wiem czemu czepiasz sie prawników?
Wiem, ze prestiz tego zawodu pozwala wielu ludziom zwac sie prawnikami, ale nie kazdy kto skonczyl fakultet prawa jest prawnikiem...

Zbych

Wez Zadzwo Po Sideya Polaka ona za pare złotych zaśpiewa ja jak coś to bym wzioł AbraDaba i bym niezle sie bawił z dziewczyną :)

Dobre, dobre... setnie się ubawiłem. Do obsługi MDeka nie trzeba być wyedukowanym muzycznie, a przejść się z saksem między stołami i "polecieć po skali" to też nie za wielka sztuka. No tak , ale co kto lubi... Po paru głębszych i tak mało kto zwraca na to uwagę, oby "brzęczeli" ;-)

Ja tam bym jednak na Metallikę postawił. ;]

hehh, skończyły się stare dobre czasy....
ja np. boję się umieścić jakiś post, bo zaraz ktosik zbeszta mnie, że to przeca ważne i mundre bardzo forum :)
Ale spox Graboś, aby stara gwardia nie pomerła :)
No i żeby wreszcie zrobił ktoś z tego czegoś FORUM :)
Pozdro

Raczej nie skompromitował, ale jest krokiem w dobrym kierunku. W USA lekarze co kilka lat zdają egzaminy i nikt nie robi afery z tego powodu.
Wielu lekarzy gubi rutyna i brak szkoleń, zapytajcie pierwszego z brzegu lekarza, kiedy ostatni raz kupił za własne pieniądze czasopisma fachowe ( szpital nie kupi bo nie ma pieniędzy) lub kiedy pojechał na szkolenie.

Pewnie już słyszeliście, że dzisiaj Dzień Tolerancji.
Po ostaniej nagminnej krytyce tego forum, że takie smętne, mało ambitne itd. myślę, że to dobra okazja do tego, aby odpowiedzieć sobie na pytanie,
jak rzecz się ma z tolerancją u każdego z nas.
Uważamy się za takich, czy nie?
Jak dalece można być tolerancyjnym, żeby nie przegiąć w drugą stronę i stać się nadmiernie pobłażliwym dla problemów społecznych, na które nie powinno się zamykać oczu?

Zbych

frotka częściowo masz rację. To właśnie przez tą słomę co mi z butów wystaje, a konkretnie przez to, że mnie uwiera i utrudnia chodzenie chcę mieć sklep blisko, bliziutko, a nawet bliżej.
Nie gdzieś na wsi. Może ciebie na wieś ciągnie, bo mnie nie. Jak poczuję smród z Zawad, to wręcz od wsi mnie odrzuca.
I gwoli ścisłości ja zakupy chcę robić w Łomży, a co i skąd będę kupował to inna sprawa. Pomarańcze mogą być z Hiszpani, banany z Kanarów, wino z Bawarii, koniaki z Francji, śledzie z Bioałegostoku, buraki ze wsi.

Wróciełem ziomale na te forum jak widać cały i zdrowy nawet mam juz internet w tej samej firmie co kiedyś i znowu poklikamy na forum :) Cieszycie się ? bo ja bardzo !!

bigi2004

NIe zły bilbord jak to wstawić ? mam fajno fotke na[pewno każdy sie zrzyga :) a co do radia jest super ja lubie to radio i ksiedza prowadzącego całuski dla was...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org