Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Lech Aleksander Kaczyński |
Hmm ztego co ja widziałem,a mieszkam niedaleko i wszytkoz okna widze to pracujajuzod kilku niedziel, tyle ze w dni świąteczne mniejsze ekipy. A do tego z bliżej nie określonych źródeł dowiedziałem się że TPSA ma podąłczyć im kable do 4 Grudnia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Lech Aleksander Kaczyński |
otwarcie 20 listopada?? a ja slyszalam ze 4 grudnia... wiec juz sama nie wiem kiedy :) w kazdym badz razie watpie zeby sie wyrobili do 20 listopada...
|
|
Blachy : Zbyszek (nie pamietam nazwiska, a zaklad na poczatku Szczepankowa), elektryka: Sosnowa (os .Maria), mechanika: pan Biedrzycki w Piatnicy przy rozjezdzie na Bialystok i Drozdowo. Zycze jednak, zebyscie odwiedzali wszystkich mechanikow jak najrzadziej i pozdrawiam.
|
|
Firefox za bardzo przypomina mi IE, i nei dobrze mi sie robi jak na neigo patrze ;]
|
|
http://www.elpro.nieruchomosci.pl/index.php?action=showfrms&wid=9&mid=0&oid=0&page=2 ...... i wszystko jasne.....
|
|
flin bez komentarza - dla mnie liczy sie jednak konsekwencja wypowiedzi i nie tylko zreszta. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Flin - spox :)
|
|
...a schrony?:)) Zbych
|
|
Hura, niech nam żyje 4 grudnia. Wreszcie część zakupów zrobię w Łomży nie tułając się po śledziowie. A może wszystko uda się kupić na święta.
|
|
>>>WIESNIAKI!!!!<<<<<
|
|
heh..."warszafka"... ...sdzia ślimak..pięknie ku**a,pięknie!
|
|
Skoro nie znasz, to po co gadasz?:>
|
|
Zakończenie budowy nastąpi 15 listopada, a otwarcie 4 grudnia ( w Barburkę ). - tak pisali w gazecie Bezcennej. bigi2004
|
|
Do prawdy nie rozumiem zdziwienia ze pracują przy wykończaniu go w święto 11XI i w niedzielę. A jak oddadzą do użytku to może w te dni będzie zamkniety??? Napewno nie ! Obawiam sie czy uszanują chociaż pierwszy dzień Bożego Narodzenia i Wielkanocy. Chociaż nie wiem komu sie dziwić?Wypowiadał się młody chłopak pracujący za marne grosze w takim markecie, twierdził ze jest nie wierzący i tym bardziej byl oburzony obłudną postawą katolikow twierdzących że handlu w niedzielę powinno nie być - więc dlaczego tłumnie walą po wyjściu z kościoła na zakupy? Mówil że gdyby te 90 % wierzących zakopów nie robilo w takie dni, to dla tych 10% pozostałych nie opłacilo by się tych sklepów otwierać. Jeśli wyznajemy naszą wiarę, to czy jedynie zamknięte drzwi marketów i brak innych pokus czy okazji zmusić ma nas do prawidłowego sposobu spędzenia wolnego czasu w niedzielę i święta??? Czy sami nie potrawimy rozróżnić gdzie powinno być wtedy nasze miejsce? Czy w takim układzie możemy nazywać naszą wiarę - wiarą? Czy to nie jest ta ewangeliczna sól pozbawiona swej wartości i właściwości? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
W Kisielnicy jest dobry warsztat.Młodzi fascynaci motoryzacj,ambitni ludzie,którzy lubią to co robią-a robią to świetnie.Kiedyś byłem świadkiem tego,jak jeden z nich w ciągu jednego dnia zrekonstruował podłogę w "maluszku",której praktycznie tam już nie było.Następnie z "maluszkiem" i jego właścicielem wynikły pewne "szopki",o których za długo by tu opowiadać,ale fakt faktem,auto oparło się u rzeczoznawcy,a ten stwierdził,że podłoga jest nienaruszona i w oryginalnym,fabrycznym stanie(hehe-niezły rzeczoznawca,ale to chyba lepiej o blacharzu świadczy :-)) Tak na marginesie tylko dodam,że właściciel i szef w jednej osobie(mój kumpel z resztą :-))ma za sobą kilka lat praktyki w warsztacie samochodowym w Szwajcarii(gdzie wszelkie normy i rygorystyka ich egzekwowanie jest nawet bardziej surowa,aniżeli w solidnych Niemczech) Bądz co bądz,nie słyszałem jeszcze,aby ktoś wyjechał od niego niezadowolony...
|
|
To, że są otwarte 25 XII to rozumiem (jest to święto religijne), ale 11 XI to juz przegięcie... Zibi 1: tak, masz zupełną rację. W Polsce ok. 1,5% ludzików to katolicy :) i w większości są to zakonnicy i zakonnice. Ale w telewizorze mówili, że to prawdą nie jest :) Lubię Polaków, to taki fajny naród.
|
|
No to jak bedzie otwarcie 4 grudnia to ja jestem zadowolony :) Bo 4 grudnia mam urodziny Jestem ciekaw jak to bedzie wygladac
|
|
24 sierpnia 1903 r. odbył się pierwszy turniej wioślarski w którym sterniczkami trzech osad męskich były kobiety. Odbyło się sześć biegów na dystansie 2000 m. ze startem i metą na przystani. Zwycięzcy: W. Kacprzycki i S. Piotrowski osiągnęli czas 14 min. 19 sek. . W nagrodę otrzymali oni srebrne żetony, a pozostali uczestnicy pamiątkowe znaczki. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
słyszałem o tej ofercie Tlenu ale nie korzystałem jeszcze. bigi2004
|
|
porównałem prędkości otwierania stron www dla przeglądarek Firefox 1.0 i Opera 7.54 - wyniki Firefox - 544.72 Kbps(68.09 KBps) Opera - 614.48 Kbps(76.81 KBps) przy jednakowych parametrach łącza i tej samej stronie www
|
|
budynek Ladny oszwem tylko , że w środku będzie dziadostwo okraszone miejscowymi kupczykami w wynajetych przez nich boksach. Nie wróze nic dobrego temu sklepowi jezeli tan scenariusz sie spełni. Łomżyniacy szybko się zorientują ,że to te samo kupieckie dziadostwo ubrane tylko w nową scenografie. osobiście wierzę tylko w duży hipermarket na rohu Zawadzkiej I sikorskiego prowadzony przez znana markowa firme.
|
|
Ludzie, a wy dalej to samo!!! nigdy wam nic sie nie podoba. gdyby tak wszyscy, którzy jadą na yam'e stosowali sie do swoich dezaprobaty, to klub świeciłby już dawno pustkami. zastanówcie sie zanim coś napiszecie. poza tym nie jest to jedyne miejsce w łomży. powiem szczerze, że do yamy chodze tylko i wyłącznie ze względy na fajne laski, choć czasem śmiech mnie ogarnia gdy widzę jak lanserka przeradza się w groteskę... heh... DZIEWCZYNY, OGARNIJCIE SIĘ TROSZKĘ... jeśli chodzi zaś o poziom muzyczny to jest lepiej, ale i tak pod tym wzgledem rampa jest wyżej... reszta lokali nie miesci sie w żadnej skali...moze poza 54 ale to bilardownia... dzieki
|
|
Lalka jak nie pijesz to przynieś ty piwa dla mnie ;)
|
|
Wiadomo - poetka!!!. Będzie następczyni Szymborskiej. Pozdrawiam.
|
|
ryskago: :))) Taki już ze mnie przekora !
|
|
Ptysiu ty nie masz z Vectry ! ja ma w Vectrze i jakoś wszystko wporzo gra moze 2 razy nie było przez pół godziny netu i tyle :)
|
|
Zobaczcie jak ładnie wygląda Hotel Zbyszko. Romi
|
|
mam na mysli rozklad wszystkich linii np. w fomie malej książeczki - tym bardziej ,że Łomża nie jest duzym miastem.Naprawde nie wyssalam tego pomysłu z palca tak np. jest w szwecji i jest to napawde udogodnienie. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
DaSto: myślę, że już pora na Ciebie - chłopie. Pora ! wracać do kraju. Olej to miasto, olej jego wietrzną duszę. Masz swoją, dla której warto żyć !! Zbych
|
|
Mylisz się, Adallo... A jak Ci się widzi wszystko białe to ... uruchom wyobraźnię... No i dobrze, że klamek ni ma, bo przynajmniej nie będziesz miał okazji się powiesić, a co za tym idzie dalej bedziesz tutok właził i płynął pod prąd, co mnie cieszy jak nie wiem co :)
|
|
Wawel do dzisiaj stoi jak widać...
|
|
Nie wiem tego, choć też mi jej brakuje... Przypuszczam, że jest baaaardzo zajęta, a nie to co my NIEROBY!!! News, Miłej pracy i bywaj u nas z doskoku! HEJ
|
|
Pewnie firma z Kielc, która spartoliła Szosę Zambrowską, spartolą stadion, ale to nie istotne bo wiedzą z kim gadać i komu dawać. Zbych
|
|
śmiać się czy płakać - oto jest pytanie ... Czy niektórzy ludzie biorący udział w casting'ach nie mają pojęcia o swoim beztalenciu? Narażają się przy tym na gremialny śmiech, kpinę i szyderstwa. Na miejscu niektórych wyprowadziłbym się chyba z rodzinnego miasta albo do końca swych dni chodziłbym w płóciennym worku na głowie :D Pozdrawiam (rozbawiony i zdegustowany zarazem*) *zarazem - choroba polegająca na braku chęci śpiewania mimo zapewnień Stuhra, że śpiewać każdy może
|
|
Przecież MPK jako Zakład Komunalny nawet nie ma swojej strony w Internecie, a ciekawy jestem czy oni wogóle mają w zakładzie komputery, bo jak sie patrzy na te autobusy dwudziestoletnie powiązane na druty to się dziwie, że to wogóle jeszcze jeździ, a te parę nowych autobusów to nie świadczy o tym, że u nas jest jak w Szwecji mimo, że autobusy noszą nazwę Volvo .
|
|
Ojjjj Organizator widze ze spisz napisz cos nam tutaj bedziesz cos dzialal?? Pozdrawiam
|
|
MRS jeśli chce se krytykować to mnie krytykuj ale jeśli admin zablokuje mnie to sie mówi trudno i zyje sie dalej a ja tu niejestm zeby kogos krytykować !! Pozdrawiam Zbych
|
|
Tak jest. Inwestują w Olsztynie , Warszawie i innych większych miastach. Dochody z Łomży tam właśnie idą.
|
|
Też uważam że ludzie nie chodzą w Łomży do kina bo wolą jechcać do Ostrołęki gdzie za takie same pieniądze obejrzą dobry film w warunkach nieporównywalnych do tego czegoś czego już nie można kinem nazwać... A dobre, porządne kino na pewno przyciągnęłoby widzów, już nie mówię o takich wodotryskach jak Dolby Surround ale chociażby normalne foltele, czystość i repertuar troszkę bardziej aktualny... Napewno każdy za te same pieniądze poszedłby do normalnego kina w Łomży a nie jechał do Ostrołęki chyba że czegoś tu nie rozumiem... Pozdrawiam...
|
|
Tak a bedą tam pracowali ci co dadzą w łape.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |