Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dla rozładowania napiecia yntelygenty dowcip kazi szczEki- taki tolerancyjny, no |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dla rozładowania napiecia yntelygenty dowcip kazi szczEki- taki tolerancyjny, no |
Co za mentalność... Powinni wszystkich tych 'lokalnych patriotów' w worki powkładać i potopić w Siemianówce.
|
|
Re: dla rozładowania napiecia yntelygenty dowcip kazi szczEki- taki tolerancyjny, no |
Kolega miał to coś mu niebardzo a z jakiego powodu to niewiem VERGISS MICH
|
|
Zainteresuj się może oferta: http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=45
|
|
BYŁEM POSMAKOWAŁEM I..... SZCZERZE MÓWIĄC NIE SMAKOWAŁ MI,- - KEBAB Z KURCZAKIEM JEST OHYDNY BO MIĘSO JEST STANOWCZO ZA SUCHE - BARDZO MAŁO MIĘSA JAK NA DUUUZY KEBAB -NIE WSZYSCY LUBIA CEBULĘ PRAŻONO WIĘĆ WARTO BYŁOBY ZAPYTAC KLIENTA CZY NAKŁADAĆ JĄ -SOS MIESZANY BEZSMAKOWY -I CO NAJWAŻNIEJSZE KEBAB BYŁ ZIMNY:(((( PLUSY TO TAKIE ŻE JEST BARDZO DUŻO WARZYW,JEST OGROMNY I PRZYNIOSĄ DO STOLIKA!!!!!!!! WIĘĆ MOŻE JESZCZE KIEDYŚ TAM WPADNĘ ....JAK COŚ ZMIENISZ BO CHOCIAŻ MASZ DOBRE CHĘCI TO WEDŁUG MNIE TO NIE JEST TO NA CO OCZEKIWAŁEM....
|
|
millenium - jesli jestes studentem, to bezplatne prowadzenie, jesli nie, to wystarczy spelnic jeden z warunkow zawartych w regulaminie ( spokojnie do spełnienia). przelewy wew. bezplatne, zew. 0,50 . bezplatne bankomaty millenium i euronetu (5 w lomzy). placowka w lomzy na dlugiej http://millenet.pl moim zdaniem najlepsze rozwiazanie VERGISS MICH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |