Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy są powiązania Ruchu Palikota z mordercą ks.Popiełuszki? |
Chcę zapisać 3 letniego syna do tego przedszkola. Chciałabym się coś o nim dowiedzieć, jak tam jest i czy warto. A może lepiej Przedszkole nr 15? Proszę o wasze opinie. VERGISS MICH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy są powiązania Ruchu Palikota z mordercą ks.Popiełuszki? |
Witam, ponad miesiąc temu powstał Serwis Historyczny Ziemi Łomżyńskiej. Do tej pory nie wspominałem o nim ponieważ trwały ciągle prace rozwojowe zarówno pod względem technicznym jak i merytorycznym. Dziś postanowiłem przekazać Wam informację o jego istnieniu i tym samym zapytać się o Wasze opinie lub ciekawe uwagi na jego temat. Można tam znaleźć fotografię archiwalną, współczesną, opisy ulic, zabytków, ludzi, budynków, instytucji oraz artykuły historycznych wydarzeń. Każda osoba ma możliwość rejestracji w serwisie, komentować bez logowania oraz pisać własne artykuły. Może ktoś z użytkowników portalu 4lomza interesuje się historią, zabytkami, fortyfikacjami etc. i miałby ochotę oraz trochę wiadomości aby podzielić się nimi na http://historialomzy.pl ? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
też jak najbardziej polecam best video ;)
|
|
JESTEM DUMNY Z TEGO ŻE JESTEM ŁOMŻYNIAKIEM !
|
|
no to jak nie ma zadnej centralki to ja nie mam pojecia na jakiej zasadzie dziala ten alarm, z czyms takim jeszcze sie nie spotkalem, :D cos chyba musi nim sterowac.....ja ci mowie ze centralka jest tylko poprostu nie wiesz gdzie.....jestes z Lomzy? VERGISS MICH
|
|
- jestes z Lomzy? - tak - aaa to dlatego nie wiesz Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Do Samanta59: jesteśmy małżeństwem? tzn. Kupczyk i ja czy Adalbertus i ja?? :) Na szczęście ani jedno, ani drugie! :) Wczytywać to można się w książki, a nie w to, co ludzie na forum wypisują :) Chyba naprawdę szczerze życzyłaś mi miłego dnia, bo był właśnie taki! :) Może nawet nie będę miała koszmarów nocnych - chyba, że z tym małżeństwem ;) A artyści za koncert powinni otrzymywać wynagrodzenie, bo to jest ich praca - to do cicho_ciemny_ja
|
|
O czym Wy piszecie. Łomża to jest Nasza Mała Ojczyzna. Ojczyzną kocha się na dobre i na złe. Wy tylko oczekujecie na coś od niej Co sami zaoferowaliście jej od siebie? Tylko krytykę. VERGISS MICH
|
|
zbierznosc Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Wpadaj Do CKPiU w Łomzy na przykoszarowej za Mechaniakiem do Pama Andrzeja lub Bekiera ;) VERGISS MICH
|
|
Polecam allegro. W Łomży masz wybór "ogromny" (czytać z ironią). I raczej nie dostaniesz Taniej w sklepie w Łomży.
|
|
najgorszze jest to ze swoimi nieprzemyslanymi wypowiedziami i czarnymi scenariuszami debile z PISu dalej oslabiaja zlotowke co poglebia kryzys, rynki sa teraz tak nerwowe ale kaczka ma to w dupie bo mu zalezy tylko na tym krzeselku....
|
|
ja wszystkie swoje zwierzeta te male jak te duze lecze na wojska polskiego lecznica OAZA wedlug mnie nie ma lepszej lecznicy... i to co najwazniejsze gdy jest doktor Ołdziejewski to nawet moge zosatwic zwierzaka bo wiemze bedzie on dopilnowany i zdorwy jak po niego przyade... a nie tak jak w niekotrych inych wyslawianych lecznicach... sorki ale zeby pies mial góza watroby a jego leczyli na zatrucie... bez senu nikomu nie polecam lecznicy na hipokratesa... majo sprzet a nie potrafi oz niego kozystac... bez sensu...
|
|
z tego co wiem to pisze sie Łomżanin a nie łomżyniak
|
|
wik- prawdopodobnie masz starych znajomych(60+), bo tych to faktycznie w Łomży jest dużo, albo samych legatów którym nie chciało by się iść na wybory, bo widzieć co z Łomżą robi (czytaj NIC nie robi) pan prezydent, to aż szok, że ktoś jeszcze za nim jest i nie potrzebuje zmiany na lepsze! Bo gorzej już być nie może!
|
|
Ja mam 2 telefony jeden w PLAY a drugi w ERZE i polecam play. Play nie oszukuje nawet dodaje minut a w erze nawet na głupich punktach premium kantują.
|
|
Łomżyniski Klub Sportowy Nic dla was nie znaczy Panie brzezinski i Royal Unibrew a dla nas wiele i z tego powodu każdy wierny kibic jest gotowy wyjsić na ulice i zaprotestować przeciw wam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
witam wszyskich agyness chyba cos ci sie pomylio z inna sala z dostarczaniem jedzenia, wiem dokladnie ze wszystko jest robione na miejscu pozatym prowadzony jest bar wiec dziwne by bylo zeby jedzenie bylo doworzone bo kuchnia musi byc, wiec spokojnie, ja bylem i mi sie podobalo a co do jedzenia i wystroju sali polecam KISIELNICE.
|
|
W sumie to szkoda mi tych pismaków zazdrosników- zaślepieni nienawiścią mali ludzie VERGISS MICH
|
|
bozenka - ty mnie rozkladasz na lopatki , spojrz sie w LUSTRO !!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
???????? atom się reaktywuje????????? VERGISS MICH
|
|
O to chodzi ze telefony na karte są drogie jutro przejde sie do orange zobacze a playa to na necie bedzie chyba trzeba sprawdzic. Zobaczymy co mi zaproponują
|
|
Generalnie nie musisz się umawiać. Byłem tydzień temu w jednym z wymienionych zakładów i poczekałem z 10-15 minut by się podpięli. Na pewno nie polecam domorosłych amatorów co ''zrobią wszystko" za "pół darmo", bo po takich pseudo specach już kiedyś miałem kłopoty o wiele większe niż początkowo.
|
|
tak
|
|
a wy zamiast gadac i lac sie po lbach miedzy blokami zbierzcie sie w gromadke i sami ich pogoncie...nie ma co czekac na decyzje pajacow z ratusza...to oni maja sie bac nas a nie my ich...wstyd mi jak na to patrze....POLSKA DLA POLAKOW
|
|
"niektorzy kierowcy do tej pory nie wie ze na zakrecie nie mozna zwiekszac obrotow silnika." a kto ci takich bzdur naopowiadał? Pierwsze słyszę. owszem, przy wchodzeniu w zakręt nie należy dodawać gazu, ale kto powiedział ze w ogóle gazu nie można w zakręcie używać? przy wychodzeniu z zakrętu można a nawet wskazane jest by zachować dynamikę jazdy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |