wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tajne zeznania prokuratora

witam !
również polecam Relax
chodzisz kiedy chcesz i ile chcesz za 65zł

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tajne zeznania prokuratora

Siemka. Mam problem, założyłem konto youtube.com i mimo tego niektóre filmiki są niedostępne dla Naszego kraju. Patrzyłem w ustawieniach, ale nigdzie nie mogie znaleść wyłącznika dla tego filtra. E-mail potwierdziłem, może wie ktoś, gdzie w opcjach można wyłączyć ten filtr.

ps. temat był wałkowany, ale nie mogłem znaleść tematu o youtube, sorka, że ten temat leci jeszcze raz. Plis na skupieniu się na problemie a nie na docinani MI. czekam na odp.

Treść jest ukryta

15 lepiej

Takos

porostu trzeba by to bylo obejrzec bo tak na odleglosc to trudno cos konkretnego powidzec....Bugi jezeli odetniesz zasilanie z centralki alarmu a jest to jaks zestaw allegrowy to bardzo watpie zeby central nadal dzialal (Z PILOTA) pomimo iz centralka od zamka i od alarmu ma oddzielne zasilanie to wszystkim steruje centarla alarmowa i to ona odbiera sygnal z pilota potem daje sygnal do centralki zamka a nastepnie centralka zamka na silowniki a jezeli ona(c.alarmowa) nie bedzie miala zasilania to co da ten sygnal?No ale moge sie mylic....No chyba ze mowimy o sterowaniu zamka z kluczyka...To wtedy bedzie dzialac na 100%

do KGB, chcesz byc mondry to czytaj:
http://www.nil.org.pl/xml/oil/oil57/gazeta/numery/n2007/n200706/n20070621 punkt a

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

powalone to hollera jasna !!!!!!!!!!!

matik800 jaki masz cel w tym żeby zaśmiecać to forum
nie neguje tego co robisz i zamieszczasz swoją ofertę na forum ale nie rób tego w takiej formie. Wstawisz niezliczoną ilość swojej oferty, zapewniam cię, przynosi to odwrotny skutek niż oczekujesz

Adam Kamiński jest dobry,jego żona też kręci. Kręcił na moim weselu i jestem bardzo zadowolona. Numer to:604-62-80-90.

Witam,

bardzo dziękuję wszystkim za pomoc.
Czekam wciąż na Wasze opinie.

Muszę się Wam przyznać, że bardzo trudno jest mi podjąć decyzję i ostatecznie wybrać którąś z tych sal, dlatego chętnie czytam Wasze uwagi.

Pozdrawiam
Monika R.

Do lomza23
Jeśli Bog pozwoli to też doczekasz (60+) , amoże nawet (70+). Myślisz, że ludzie w tym wieku nie mają już prawa do własnego zdania- jakiś Ty niedobry człowiek. A tak na marginesie mam(40+)- bo jak widzę bardzo Cię to interesuje, chociaż nie powinno.
Mimo wszystko pozdrawiam

Czyja to wina, że Łomżę wiochą nazywają ? Mają na to też wpływ niektóre osoby co na forum się wypowiadają. Jeśli ktoś ma inne zdanie, to trzeba go koniecznie zdeptać i zgnoić.

DO masa viv - cos mi sie wydaje ze od obciagania to ty tu jestes !!!! kurduplu jeb,,y !!!!!!!!!!!!!

bendzie sie nazywalo: "autanazja"

drogi panie kreatorze a raczej kreaturo heee szkoda czasu na taką gnide jak ty ale trudno poświęce tą minute zeby napisac cos a mianowicie ze jestes zerem i hieną ŻĘGNAM cie człowiecze bez honoru z tego forum i mam prośbę żebys juz tu nawet nie zaglądał bo jestes zalosny cały czas cisniesz na forum publicznym na wójta jak masz cos do niego to powiedz mu to w oczy a nie tu sie żalisz ŻAŁOSNE....

Ja pije lomze,bo mi smakuje,ale jezeli browar przestanie lks sponsorowac to napewno nie bede kupowal,ewentualnie wypije jak ktos mnie poczestuje :)

Żeby Kazik przyjechał do Łomży i dał koncert było by coś ;))

VERGISS MICH

tak samo normalna jak i Ty, kto normalny chodzi do tej speluny ?? głupia jakaś jesteś i naćpana

w lesie jednaczewskim za free

czy mialy breloczek ?bo jesli tak to ja zgubilam

---posluchajtego----
nie nie mam zadnego problemu

umiesz liczyc? licz na siebie

VERGISS MICH

nie możecie pisac takiego czegoś jak nie będziemy pic piwa to jest żałosne możecie wnosic różne proźby ale nie takie hehe ostre groźby że stracą klientów na 100 buteli rocznie hehe trochę więcej myślenie !

wspieram wasze proźby ale nie groźby !

VERGISS MICH

Kołek tempy to Ty jesteś ;) Ja pokazuje regulamin jak wół i zawsze czytam przed podpisaniem czego kolwiek, a ty (celowo mała litera) próbujesz tu kogoś cytować kto nie umie czytać ze zrozumieniem.
Fakt jest jedyny minus mając konto w Aliorze w porównaniu do SBR, to że w Aliorze dokunjąc przelew w oddziale banku do obcego banku płaci się 6 zł, podczas gdy w SBR 3 zł. Jest to jedyny minus, i to w dodatku nieistotny. Ale tylko matołki nie potrafią tego zrozumieć ;)

nie nie tylko jednego :P pewnie sam przyjdę i zapewne mnie rozpoznasz

miałam tez w orange i byłam bardzo zadowolona a póżniej nie wiem co mnie podkusiło zebym wziela w play to nie zastanawiaj sie nawet i wez w orange przez 3miesiace mialam tylko promocje ze placilam polowe abonamentu i na tym koniec minuty drogie

tragedia

@RapLomza
po prostu żenująca argumentacja
łomża lada dzień też pewnie nie będzie miała klubu piłkarskiego.
wtedy wyjdzie że i Łomża jest zacofana i Alexxx będzie musiał złośliwie (i zupełnie bezrozumnie) dodać że i żydowska też

Do asioniusi22. Jestem z Drawska Pom. Niestety nie napisze do Ciebie na gg bo go nie mam. Mogę Ci podać nr telefonu na skrzynkę. Jak reflektujesz to odpisz

pozdrawiam

Analfabetyzm rosnie w sile...

...odebralem hiphopowe prawo jazdy... :]]

w Probudzie na poligonowej maja płytę OSB ale nie wiem czy przycinają na miejscu.raczej nie.

twój jest śmieszny

To był sparing... Wypróbowują wszystkich itd. Zresztą dobrze że choć przystąpią choć nie wróżę dobrych wyników...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org