Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie podpuszczeni przez Kaczyńskiego |
kup jej wibrator tego pewnie jej brakuje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie podpuszczeni przez Kaczyńskiego |
Darujcie sobie w tym temacie jeśli chodzi o pracę, chyba że macie coś do sprzedania to owszem.
|
|
Ja proponuję kolację przy świecach :):)
|
|
Mam nadzieję że SM Perspektywa szybko zasadzi drzewa żeby chociaż w jakimś stopniu odgrodzić od siebie slumsy Zacharzewskiego. Takos
|
|
Nic nie kupuj... ja tez nic nie kupie może w końcu się od niej UWOLNIĘ!!! Tyle w koło pięknych kobiet a ja będę się trzymaj jednej ... to przecież grzech tak ciągle z jedną !!! pozdrawiam
|
|
Swoją drogą to musiała pójść niezła kasa do kogoś kieszeni żeby przepuścić takie inwestycje jak właśnie ta przy ul. Wyszyńskiego, bloki Zacharzewskiego itd...
|
|
to wreszcie czyj to blok jest???
|
|
Doceniam namiętne wysiłki w wypunktowaniu błędów tej społeczności, jednak może skupimy się na własnych wadach fabrycznych? Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Wczoraj czytałem że jakieś tam wydawnictwo daje 30% prowizji od sprzedaży ich produktow via internet. Ale słabe te ich pozycje były, więc nie drążyłem tematu dalej
|
|
A jakie sa ceny w inter cosmeticu i jakie są godziny otwarcia?
|
|
on nie ma wad...
|
|
ooo lepiej zeby sie nie spelnialy bo ten diabel brzydki byl,a ja to ostatnio same koszmary mam sie ganiaja ,zabijaja,kalecza i takie tam i duchy mi sie snia.czasami to sie budze i patrze gdzie jestem.....straszne te sny a wydaja sie takie prawdziwe.... eeee...a wiecie ze to sie wyspac nie mozna jak tak sie zle sni i wogole trudno jest zasnac...i glowa z tego wszystkiego boli ehh....... .....bo zeby to tak gole ladne chlopy sie snily ooo to ja bym wtedy spala bodaj ze i caly dzien:D :P :) hehehehe
|
|
Zdecydowanie lepsze są Budy Kisielnica nie jest chwalona.
|
|
Dziękuję za Wasze opinie. Mam jeszcze pytanie czy Wasze uwagi dotyczą sali w Kisielnicy "Swojska kuchnia", taki nowy żółty budynek. Byłam na tej sali i klimatyzacja wydaje się być ok. Może są jeszcze jakieś inne sale w Kisielnicy? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
pozniej zamierzasz takim pazdzierzem po drogach publicznych jezdzic? :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |