sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sąd w Warszawie skazał na trzy miesiące więzienia dwóch Polaków za napaść na pol

czytajac uwagi głównego sponosora odnoszę wrazenie , że to czesciowa skarga na działalność Klubu a tam jak mi się wydaje przez prawie ostatnie 3 lata zasiadali w zarzadzie albo w komisji rewizyjnej między innymi zastepcy Pana Prezydenta. Wiec teraz Pan Prezydent powinien zawołać do siebie zastępców na bardzo szczerą rozmowę i wyjasnić zarzuty głównego sponsora.

A jesli była by odwaga to konferencja prasowa i wyjasnienie dla kogo bedzie wyremontowny stadion , czyżby dla nowego Klubu o którym pisze Sponsor ? Może jest już ustalone kto go załozy i czy na pewno bedzie miał poparcie władz miasta?. Uważam że ostatni akapit pisma to daleko idący plan - jesli bedzie wdrozony to bedzie swiadczyć że na dzisiejszej konferencji prasowej została powiedziana absolutna prawda.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sąd w Warszawie skazał na trzy miesiące więzienia dwóch Polaków za napaść na pol

legenda rocka...
suuuuper określenie :D

Masz rację coq_roque - Grzegorz Kupczyk to już legenda polskiego rocka.
Śpiewa od ponad 30 lat, nagrał około 40 płyt, autorskich i z innymi wykonawcami. Stachurski ? Masz na myśli tego znacznie młodszego od Kupczyka gościa, który już nie daje rady śpiewać na żywo ?
Zabawne porównianie :)

Re: Sąd w Warszawie skazał na trzy miesiące więzienia dwóch Polaków za napaść na pol

...jak nie interesuje jak interesuje:D

najlepiej na disko o prosze.., a do ksiazek i do szkoly paszol!!!

...a potem bedzie temacik na forum o takiej jednej malej co sie szlajala i du**pe pokazywala...

Masz rację że to nic nieda, ale temat poruszony więc można się wypowiedzieć. Może krawatki poczytają trochę słowa ludu. He tutaj łatwiej bo anonimowo a z petycją wyskoczyć to trzeba z nazwiskami. To są albo debile, albo mają coś z tego że masowo ściągają czeczenów i kolejne bódynki na to przeznaczają. A pomoc społeczną do baraków przenieśli. O swoich by zadbali. Tyle pomysłów czeka na realizację, tyle terenów na inwestycje. Tylko kościoły, biedronki i teraz hotele dla czeczenów. Cała Łomża w trzech słowach.

eh kokoszu ty jeden jestes bez wad...

............................................................................................................
.....................................bez komentarza..............................................
.............................................................................................................

...........................................................................................................
.......glupim sie nie staje, glupim sie rodzi...........................................
...........................................................................................................

Budy Czarnockie u Chaberka. Sala 1klasa. Z twojego pytania rozumiem że chyba nie byłaś na tej sali bo byś nie miała wątpliwości. Własne wesele miałem tam. Wszyscy goście byli zachwyceni i pożądnie obsłużeni. Wszystko cieplutkie bez opóźnień podane. Jedzonko extra. Ja w okresie letnim miałem to i z tyłu na grilla goście wyszli. Taka mała biesiada z piwkiem przy wodospadzie ale warunek - orkiestra musi grać na zywo i musi wyjść razem z gośćmi. Dla dzieciaków mnóstwo atrakcji typu: kolejka, zamek. WYPAS
a w Piątnicy byłem u braciaka to licho, tyle że sala duża ale dla mnie to stodoła z klimą która pochodziła puki goście jeszcze byli trzeźwi ;p Jedzenie? Wyszedłem głodny! masakra nic ciekawego a i jeszcze w połowie sali są schodki można się wyrznąć

O jakim mieście tu mowa. Zabita sztachetami, skołtuniona wiocha i tyle. Byle ćwok może batem i widłami rozp..... wszystko i nikt tu palcem nie kiwnie. Gawiedź pomruczy trochę, skoczy sobie do oczu i za chwilę wszystko wróci w stare koleiny. Zaklęcia o tradycji nie mają sensu, bo prawdziwi Łomżyniacy dawno się stąd wynieśli. To już nie Łomża tylko Nowe Grabowo lub Nowe Jedwabne.

VERGISS MICH

fireblade takie cos to raczej na walentynki czy rocznice a nie na dzien kobiet... mysle ze jakies kwiatki i kino wystarcza

odstaw sikierę i skocz z tym do elektryka samochodowego

JA OSOBISCIE JUSZ KUPILEM SOBIE - ZYWCA - (MUSZE POWIEDZIEC ZE JEST NIEZLE !!!) a ta cala zamaracha jest pod nastepne wybory , teraz klub spadnie o dwie klasy i akurat przed wyborami prezydent ze swita gdy klub bedzie gromil a-klasowych rywali powiedza ze to ich zasluga !!!!!!!!!!!!

VERGISS MICH

Amadeus w Łomży

wypij tego jednego i kładź się do łóżka, piwo szkodzi Ci.)

VERGISS MICH

Witam,

obie sale widziałam, jednak nic poza wyglądem o nich nie wiem.
Chodzi mi o informacje: jak jedzenie, obsługa, czy właściciel jest ok, czy ktoś z Was może spotkał się z taką sytuacją / albo słyszał, że któryś z właścicieli w ostatniej chwili podniósł koszty (Z tego co się orientowałam, na obu salach nie ma jeszcze ostatecznie określonej ceny na rok 2010)

Do UPRAWNIONY mam pytanie czy pisałeś o sali w Kisielnicy, bo tam żadnych schodków nie mam w połowie sali, schodki rzeczywiście są w sali w Piątnicy, ale tej sali nie bierzemy pod uwagę.

Interesują mnie Wasze uwagi na temat sal w Budach i Kisielnicy, gdyż tylko spośród nich chcemy podjąć decyzję.

Z góry dziękuję za Waszą pomoc
Pozdrawiam

Re: Sąd w Warszawie skazał na trzy miesiące więzienia dwóch Polaków za napaść na

mam prośbe może ktoś zna dobrego kamerzystę który fajnie nakręci wesele? cena nie gra roli wkońcu to pamiatka. Będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Zalezy na ile osob robisz, w budach parkiet jest maly

ja znam, ale już na ten rok mają wszystkie terminy zajęte
jeśli nikogo nie znajdziesz to daj znać to kogoś ci polecę (w zależności od terminu)

Masz rację West.Ja jeden jestem bez wad i dobrze,że jestem wśród Was i obserwuję Wasze błędy-robaczki nędzne.

VERGISS MICH

Stefanek , pisałem Ci już że pomimo tego że król i pionek powracają do tego samego pudełka to król pozostaje królem , a pionek pionkiem. Wymyśl coś innego . Paplik , który często gości na tym forum, cieszył by się np. z takiego motta ..... z prochu powstałeś i w proch się obrócisz .

wadziles gdzie protestowali mieszkancy w celu ich pozbycia sie. grzej stolek bo to ostatnia kadencja

nudze siem

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Już skończcie z ŁKS.Upadali już kiedyś i potem się odbudował klub.
To,że klub upadł miejcie pretensje do swoich Kosiorków czy innych cwaniaczków. Na Cypr jeździli ,premie co nie tylko.Potem każdy się odwrócił dupą ale to wina prezydenta. Pokażcie mi klub na który non stop daje miasto i końca nie widać .Kluby z największych miast Polski upadały a nie z takiej Łomży ze śmiesznym budżetem miejskim.
Zero pojęcia o życiu. Miasto płaci czeczenom ? To państwo płaci nie miasto.
Zamiast na kartoniki i konfetti trzeba było zbierać na klub, a nie wchodzić po 2 złote a potem się rzucać. Z każdego meczu to jakies 2-3 tysiące.Miesięcznie za to była by pensja ,której nie ma do dziś jeden z zawodników.

łomżanin: zamiast na stadion trzeba było do szkoły chodzić .Być może byś wiedział ,że nie istnieje słowo "JUSZ" tumanie.

zeby prezydent lubil pilke nozno a nie gre w karty to by cos z tym napewno zrobil

moge ci sprzedac tanio nowki prawie moj tel 692690936

zna ktoś osobę udzielająca korepetycji z języka polskiego proszę o namiary z góry dziękuje

Tez polecam Relax. Czysciutko i spokojnie. Nie polecam Zibiego i Tytana na kazanskiej w obu tych silowniach jest malo miejsca,sprzetu, smierdzi i jest brudno. I pelno w nich jest naszych lomzynskich "top zawadyjaków":)))))

anonimowiec ma racje na poziomie 2 czy pierwszej ligi nie ma mowy by miasto utrzymywało taka druzyne, to jest mozliwe w klasie A lub B, na tym poziomie jakim był ŁKS jest potrzebny konkretny sponsor lub nawet kilku, moim zdaniem to złe zarządzanie i ludzie ktorzy byli tam tylko po ty by sie pokazać a nie mieli nic wspolnego z piłka i nie mieli o niej zielonego pojecia doprowadziło do tego gdzie teraz ŁKS sie znalazł

PS: Myślę też że prokurator lub jakaś komisja śledcza powinny zająć się sprawą dlaczego klub jest tak zadłużony i kto jest za to odpowiedzialny. Bo tak tego nei można zostawić

był taki temat

czesc aniołku24 :) jak samopoczucie??? ja sie boje......... staram sie o tym nie myslec bo oszalec mozna....napisz jutro co i jak

Witam jeśli chodzi o te 2 sale to polecam Kisielnice w tamtym roku brat miał wesele w Budach Czarnockich, a ja na 2010 zdecydowałem się na Kisielnice sala bardzo ładna, bardzo dobrze przystosowana na wesela, klima, altanka, pokoje do wynajęcia duży parking cena 130zk od osoby. Byłem tam kilka razy na weselu wszystko na plus. Pozdrawiam życzę dobrego wyboru!!!!

prawda jest taka że jak była prosba o wsparcie klubu to prezydent się zasłaniał tym że nie może wydawać pieniędzy na ŁKS poniewaz nie jast to sport amatorski tylko profesjonalny. Ale jak trzeba było sobie premie wręczyć to za byle gó**o za przeproszeniem pan prezydent i jego zastępcy zostali nagrodzeni....

Jak się chce zdobyć jak najwięcej kasy to się wszędzie wchodzi, nawet i na forum, a że na łomżyńskie? Co w tym dziwnego? Przecież występ ma być w Łomży a nie np w Ostrołęce. Życzę powodzenia.

z ciebie niezły pokemon pewnie hahahah [ evelinka104 ] hahaa

Best video 0862198002, 0602814085. Polecam

Ten blok koło ambroziaka to identycznie zrobiony jak ten socjalny blok wybudowany przez miasto na Śniadeckiego dla biedny ludzi.

Adalbertus i Beth
To jedna i ta sama osoba !! Super, dobrze pomyślane, pozdrawiam.

A ile dajecie %?

Prawda jest taka, że nikt nie powie złego słowa na wesele swoje, siostry czy brata, bo to chyba oczywiste, że "moje" wesele to było naj!
To prawda, że opinie typu "bo ja tam miałem" to nie są wypowiedziami obiektywnymi, bo nie są.
Nikt z gości też prosto w oczy nie powie, że było coś nie tak, bo nie chce robić przykrości ( z resztą może np. mieć zły dzień i na wszystko będzie narzekał :P))
Poza tym nikt się taki nie urodził, kto by wszystkim dogodził, na 100 osób zawsze się znajdzie taki jeden co powie, że mu się nie podobało.
Moim zdaniem na większości sal weselnych jedzenie jest dobre, a kelnerzy się uwijają. Trudno,żeby każdy był obsłużony w jednej chwili, jak jest ich dwóch, a przyjęcie powiedzmy na 80 osób.
Byłan na weselu w Olsztynku, gdzie mimo, że małe przyjęcie było (do 80 osób) 4 kelnerów, którzy totalnie nic nie robili, a stoły świeciły pustkami, uwierzcie...W Łomży i w okolicy jest rewelacyjnie.

Rusza mi z oporem ...Jak tylko wezme na luz zaraz się zatrzymuje..chamulce sie zablokowały???Kurna co z tym zrobić nawet do warsztatu nie dojade :/ jeszcze i na gaz nie moge przełączyć .Jakieś fatum nad tym samochodem ciązy... :(((

Matik800 DARUJ SOBIE !!!!

POL FORUM MA TESTY OD POMOCNEJ !!!!!

I ONE sa DOBRE !!!!!!!!!!!!!!!

NIKT NIE KUPI OD CIEBIE JAK MOZE MIEC ZA FREE

Dotarło ???

cybesmass jak nie masz nic do powiedzenia to nie zasmiecaj

Możliwe ze ręczny zamarzł lub się zablokował.

bez legitymacji kosztuje 65 zl jest tam duzo miejsca przestronnie sprzet tez dobry tylko czasem w godzinach rannych mozna trafic na ucznow ze szkoly majo tam w-f i wtedy jest ciasniej ale ogolnie jest ok i nie trzba czekac na wolnesprzety pozatym ludzie sa uprzejmi sluzo porado i mozna cwiczyc na przemian co nie sprawia zadnych problemow

jeśli miałeś jakieś dochody w Polsce w tym czasie to masz możliwość odzyskania podatku, a jeśli nie to nic nie dostaniesz ani nic nie zaplacisz, wiem , bo ja tak mialam, ale mozesz ubiegac sie o zasilek, musisz miec do tego formularz E301, wszystkiego dowiesz sie w urzedzie pracy, na parterze pierwsze drzwi po prawej stronie

jeśli ktos chce stare testy z błędami proszę :)

Ojej, odwieczny problem i temat walkowany kilkaset razy. Każdy bedzie wyrazal swoje opinie, a bedzie ich mnostwo. Wiadomo... Niestety zawod weterynarza niesie za soba ryzyko zawodowe i nie kazdemu zwierzakowi da sie pomoc, szczegolnie, ze w łomży nie ma takich warunkow, nie ma sprzetow do diagnozy schorzen itd.
Ja nie polecam juz i nie odradzam. Mam swoje zdanie, ale nie wiem czy jest obiektywne, bo jednemu zwierzakowi dany wet moze pomoc, a innemu nie zdola... Nie lubie tylko lomzynskich zdzieruchow-kazdy wie, o kim mowa:)

Treść jest ukryta

na Nowogrodzkiej pan Rumiński. Mam kilka zwierząt i długo z tym panem współpracuję. Zdarzyło mi się korzystac z usług innych weterynarzy, ale ich nie polecam.

Takos

testiq bo ma media polskojęzyczne za sobą

no właśnie pod biedronka na dwornej he. Mój chłopak też tam dostał a że był ze mną to pan ze straży miejskiej stwierdził że to pewnie przeze mnie i że od dzisiaj może mnie nazywać "moja droga"

ja biegam z gołym dzyndzlem pod płaszczem :)

świetnie Wam wychodzi udowadnianie tezy że głupich jest więcej niż mądrych

:D dziecko

VERGISS MICH

szczerze nigdy nie kupie tam niczego

VERGISS MICH

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org