Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdechl Kot kaczynskiego (Alik), czy bedzie zaloba narodowa? |
kto pozwolił na wybudowanie takiego szkaradnego bloku na rogu Wyszyńskiego i Mickiewicza. Dosłownie tragedia. Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdechl Kot kaczynskiego (Alik), czy bedzie zaloba narodowa? |
pomocna a jak obleje testy w przychodni mswia to tez rok przerwy nie chodzi o ms
|
|
jakie miasto takie gmachy
|
|
sama jestes tandeta, gość polewka
|
|
Witam :) mam pyatnie, czy może ktoś dostał propozycje pracy na allegro, lub pracował w ten sposób dla kogos?Chodzi mi o wysokość zarobków, napewno jest to uzaleznione od wydajnosci sprzedazy itp. Ale mniej wiecej średnia płaca ile może wynosic, lub jaki % od sprzeday mogą zaproponowac? Osoby coś wiedzące na ten temat proszę o odpowiedz, pozdrawiam ciepło :)
|
|
Chętnie bym się tam zatrudnił. Troche już siedze w allagro i jestem obeznany w tym.
|
|
Nie wiem jak komu ale często sny się spełniają, trzeba w to wierzyć, podobnie jak w coś nadzwyczajnego, lecz współczuję temu co się śniła teściowa z siekierą, w jego przypadku wolałbym być niewierzącym w sny hehehe. Miłych senków.
|
|
Taki piękny temat mi usunięto na tym forum:"Buraki i ich dziewczyny". Wieśniacko-klerykalna ręka wsparta na układach esbeckich tutaj sięga? To nic,są jeszcze ciekawsze fora,gdzie można opisać zaściankowość 4lomza. Takos
|
|
Zrób jej dziecko :-)
|
|
To taki temat nawet był?Gratuluje pomysłowości co po nie którym. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Bo Polacy to narod ktoremu wystarczy obiecac troche wiecej kielbasy niz daja inni a pojda za toba wszedzie. Akcja Donalda w Anglii to bylo cos naobiecywala im ze zrbi duga Irlandie w Polsce, a barany uwierzyli ze i w Polsce bedzie wiecej "zmywakow" i nie beda sie musieli przekwalifikowywac jak wroca do domu. Trzeba byc idiata zeby tak obsadzac np. stanowisko ministra sprawiedliwosci najpierw adwokat gangsterow, teraz jakis przekretas z dlugami:) "rude to i falszywe"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |