Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miał pobić rekord Adenauera |
na Bernatowicza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miał pobić rekord Adenauera |
Przeciez to to samo tylko w innym opakowaniu plyta podlogowa ta sama zawiecha identyczna silniki tez. Silniczek 1.9 tdi klasa. Ogolnie woly robocze choc to nie to co starsze modele. Tyle ze watpie abys znalazl cos co bedzie mialo w kolch mniej niz 250tys. km. bo juz na liczniku to roznie bywa. Pamietaj tylko ze jak kupisz tanszy to wiecej pozniej dolozysz.
|
|
tez ostatnio bylem i nie [polecam... naprawde malo miesa... wole na dworzec
|
|
To nie wychodź z domu IDIOTKO. "nożowniki", ROTFL
|
|
Jeśli ktoś dysponuje, dajcie popatrzeć i mi :-) Nie ma mnie na miejscu, więc nie mam możliwości podpatrzenia "na mieście". Moje GG: 8683678 "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ciekawe jakie byly okolicznosci zerwania umowy sponsorskiej ??? czy klub chcial za duzo czy znowu browar dawal za malo ??? tak czy owak to jest wstyd dla calej lomzy zeby browar patrzyl sie na ratusz i czekal ile da prezydent , a sami tylko by ochlapy rzucali !!!!!!!! ostatecznie byli glownym sponsorem , a patrzyli sie na innych !!! chcialbym zobaczyc ich miny gdyby na koszulkach klubowych bylo logo zywca lub lecha albo innego browaru ???? ja osobiscie nie wypije lomzynskiego browarku dotad az nie przejza na oczki !!!!!!!!!! to jest moje zdanie - rodowitego lomzyka !!!!!
|
|
Jak pisali inni wcześniej szkoda mi dziewczyny.Ale zgodzę się z resztą.Chłopak ma na srane w łepetynie chyba aż na maxa. Zastanawia mnie co skłoniło to klientkę do zrobienia tej ,tzw ,,przyjemności temu gówniarzowi ( mało powiedziane , a teraz dziewczyna ma wspaniałą opinie w całej Łomży .Dośc że rodzice wychowali, to odpłacili się pięknym za dobre - to jaki będzie miała opinie wobec ich.TO nie ma życia , ciekawe czy znajdzie pracę .?? EH szkoda polemiki ....ABY DZIEWCZYNA TERAZ TRAFIŁA NA PĄRZODNEGO CHŁOPAKA JEST MAŁA SZANSA I NA ODWRÓT .
|
|
panowie z tego co wiem to browar lomza sponsorowac chce nasz ŁKS lecz jest taki psikus ze urzad skarbowy zablokowal konto ŁKS-u i pieniadze przelewane na to konto sa zabierane przez skarbowke.... a po wypowiedzi kuraora ŁKS-u wiadomo ze gdy miasto zaplaci 70 tys. zł dla skarbowki i 30 tys. dla ZUS-u to browar znow bedzie przesylal pieniadze na konto ŁKS-u i od nowa podpisze umowesponsorko...
|
|
A mi sie śniła dzisiaj wielkaaa czarna dziura :)
|
|
mi chodzi o sklep z sprzetem muzycznym np głośniki itp
|
|
Jakie głośniki? Jeśli chodzi Ci o wzmacniacze np. do sprzętu muzycznego to znajdziesz je np. w Bigbeat na Al. Legionów, albo w innym muzycznym w tej okolicy, na Dmowskiego.
|
|
W perspektywie budują dość ładne bloki, np ten http://www.youtube.com/watch?v=bghIjVu0gB8&feature=channel_page
|
|
Halo Adalbertus, czy to może ty jesteś Kupczykiem, tak ostro promujesz się , depcząc inne gwiazdy?
|
|
Jeśli miałbym wybierać ja to wybrałbym Budy, Kisielnica to chyba nie zna powiedzenia , że klient nasz pan, pozatym brak klimatyzacji, jakieś nawiewy z piwnicy. W Budach jest jeszcze jakieś zaplecze, np. Gril, dzieci mają też zajęcie, dmuchana zjeżdzalnia , przejażdzki wesołym pojazdem.
|
|
tego rudego lisa juz dawno nie powino byc....
|
|
Wiesz Samanta59, nie zawsze ktoś kto coś promuje musi mieć korzysci z tego faktu. Też bym chciała, żeby było wiecej imprez na rzecz potrzebujących, ale to nie my je organizujemy. A porównanie przez coq_roque Stachurskiego do Kupczyka to jak... powiedzmy - porównanie fiata 126p do porsche. Adalbertus to ty jesteś Kupczykiem?? Niesamowite!! Kurczę, kogo można spotkać na łomżyńskim forum!!?? :)
|
|
adamos czy ty masz downa ??? zakładasz po kilka tematów o tej samej tematyce i chyba nie oczekujesz ze ci to cos da monotonny dzieciaku idz lepiej do szkoły popieram twoje zdanie na temat czeczenów ale to nie oznacza ze całe forum zaśmiecisz swoimi debilnymi temacikami
|
|
Zgadzam się z Tobą. Sponsor głowny powinien pełnić rolę administratora klubu, a nie tylko kiesy z kasą. Royal Unibrew odcina się na dzień dzisiejszy od klubu nie dlatego że źle grają, lub że nie ma pieniędzy, a dlatego że jest tyle negatywnych opinii, i atmosfery na około. Firma nie może sobie pozwolić na to że ktoś ją z tym będzie negatywnie kojarzył. Coś mi się wydaje że ROYAL UNIBREW ma chęć dalej wspierać klub, bo to doskonałe narzędzie promocyjne. Reklama którą widać, o niej słychać, i kreująca pozytywne wzorce jakim jest sport. Moja rada jest taka aby Royal Unibrew zastanowił się nad przejęciem roli administracyjnej i decyzyjnej w klubie, zatrudnić ludzi i określić cele główne i pośrednie co nie znaczy że trzeba się pchać do ekstraklasy. Wtedy miasto będzie wspierało na pewno taki rozwój sprawy. Pozostaje kwestia długu: Myślę że jak by Royal zdecydował się na taki układ to by wspólnie z miastem można było spłacić dług w całości i tym samym odciąć się od przeszłości i od ludzi którzy tą przeszłość kreowali. Oczywiście Rogal nie dołoży się do długu jeśli nie będzie widział realnych korzyści , wiec u pozostaje kwestia umowy z miastem także na innych płaszczyznach, czy to inwestycyjnych, czy to innych Pytanie tylko czy firma może sobie na takie coś pozwolić, i czy w okresie "spowolnienia gospodarczego " nie lepiej będzie zainwestować w nowa linię produkcyjną lub po prostu wstrzymać się :)
|
|
Pewnie centrala padła, bądź złe masowanie. Żeby odłączyć trzeba zdjąć zasilanie alarmu oraz wykonać mostkowanie przekaźnika odcięcia. Jeśli centralny współpracował z centralą przez interfejs bądź bezpośrednio, to po odłączeniu alarmu central będzie chodził normalnie. Bez zasilania styki sterujące zamkiem zawsze są w takiej pozycji, że centralny będzie chodził manualnie i z kluczyka. itd.....
|
|
Ha, zdekonspirowaliście mnie :) Ale od czasu, gdy Ray Wilson przeprowadził się do Poznania zrobiło się tam zbyt tłoczno. Dlatego przeniosłem się do Łomży - mnóstwo koncertów, płyty sprzedają się świetnie, ludzie bardzo sympatyczni - czego chcieć więcej ?!
|
|
Gdzie w Łomży można naprawić nawigację?
|
|
z legitymacją 50zł w relaksie a ile bez leg.? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Adalbertus i Beth To jedna i ta sama osoba !! Pudło, Samanta 59 :) Dziwi Cię zbieżność poglądów ? To się zdarza, nawet na takim forum jak to... Jak się chce zdobyć jak najwięcej kasy to się wszędzie wchodzi, nawet i na forum, a że na łomżyńskie? To będzie chyba żart marca, he he... Wymyślaj dalej, skoro się nudzisz :)
|
|
ch*j z tym ŁKSem... co by zrobili z tymi pieniędzmi? w następne długi wpadli. Niech spadną jak najniżej się da i stopniowo odbudowują, a nie z motyką na słońce. Prezydenta nie popieram ze względu na inne, WAŻNIEJSZE elementy kultury "miasta", których nawet nie dotknięta(jest ich tak dużo, że nie mam ochoty wymieniać). Więc przestańcie w kółko płakać nad tą waszą wielką tradycją. Podniecacie się 80 latami tradycji... Huragan Pobiedziska - 1937 - Okręgówka, nikt nie płacze Karpaty Krosno - 1928 - IV liga Stadiony mają podobne :P A i tak nie byłbym pewien wyniku konfrontacji któregoś z powyższych z naszą dumą Łomży.
|
|
W 100% zgadzam sie z Benia. Nic doadac nic ujac.Pozdrawiam
|
|
Jaki weterynarz w Łomży jest najlepszy a którego nie polecacie?
|
|
ja osobiscie polecam kisielnice jest tam pieknie w sródu i na zewnątrz podaja bardzo duzo dan ciepłych przystawki czesto zmieniaja talerzyki na czyste bardzo miła obsługa i jest naprawde milusio bardzo polecam kisielnice
|
|
hah ma się ten talent :D ale moze bys cos o usterce poradzil :P
|
|
inteligenci pie r do le ni, wiesniaki. kolezko napewno reczny ci zamarzl. musisz wstawic samochod na kilka godzin do jakiegos cieplego garazu i bedzie spoko. mechanik tu niewiele pomoze, nie bedzie przeciez rozbieral calego ukladu hamulcowego. pozdrawiam.
|
|
Ja recznego w zime nie zaciagam..na ręcznym to on by mi rwal a on skrzypi i ruszyć nie moze..juz wczesniej czasem mi spadal z obrótów na trasie i grzały się kóleczka.. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
My łomżyniacy na emigracji (a jest nas duzo) przyłączamy sie do apelu. Sposrod wileu marek piwa, zawsze wybieralismy Łomże ze wzgledu na wspieranie ŁKS. Jesli browar przestanie wspierac ŁKS, my przestaniemy kupowac produkty browaru. Przerzucimy sie na inne marki, a jest w czym wybierac. P.S. Opierając sie na portalu nasza-klasa stwierdzam, ze ponad 2/3 ludzi, którzy dorastali w Łomzy, wyemigrowało. Częsc porozjeżdzała sie po Polsce, reszta szuka szczescia poza granicami kraju.
|
|
Polecam panią Kamińską, naj naj naj!!!
|
|
ahaha idzcie im obciągnąć najlepiej :D Cytat:"My, kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego, wyrażamy głębokie niezadowolenie z faktu zaprzestania długiej współpracy klubu z firmą Royal Unibrew, właścicielem piwnej marki „Łomża". A kogo tu obchodzi wasze zadowolenie albo niezadowolenie? haha
|
|
pismaku juz nie liz mu tyle dupy, tylko napisz co on dobrego miastu zrobil. to rze go chwala to karzdy napisac moze takie ogolne stwierdzenia. Lepiej uzasadnij za co mieliby go hwalic. dlaczego mieliby na niego glosowac. Milo by tez bylo jakbys napisala jak widzisz nasze miasto za 20 lat. Walisz pustymi swierdzeniami o nienawisci. Nit tu nikogo nienawidzi, my tu tylko oceniamy jego dokonania
|
|
a ja umiem czytać i to właśnie przeczytałam na stronie Aliora: Rodzaj czynności Opłaty Prowadzenie rachunku 0 zł Wydanie karty Maestro 0 zł Korzystanie z karty Maestro 3 zł / mies. Przelewy: pierwszy przelew w miesiącu 0 zł każdy kolejny przelew do innego banku w placówce Alior Banku 6 zł każdy kolejny przelew do innego banku za pośrednictwem bankowości internetowej 5 zł Wypłaty w kraju: pierwsza wypłata w miesiącu w placówce Alior Banku albo w bankomacie Alior Banku, Euronetu lub cash4you 0 zł każda kolejna wypłata w placówce Alior Banku 5 zł każda kolejna wypłata z bankomatu w kraju 5 zł
|
|
luśka i inne..... czytać ze zrozumieniem, mowa o KONCIE Z LOKATĄ NOCNĄ, a NIE KONTO OSZCZĘDNOŚCIOWE
|
|
U KAZIKA na dwornej 3 jest za 950zł i dobrze uczą jezdzić maja najlepszych instruktorów
|
|
U górskiego na dmowskiego dobrze uczą i chyba za niewielką kasę VERGISS MICH
|
|
a na czym to wogóle polega?
|
|
pan Borkowski 1000 zl badania 80 zl no i egzamin...polecam warto...
|
|
czemu?? mi akurat bardzo smakuja ich produkty. moze nie o tej samej cukierni myslimy ja o tej na nowogrodzkiej obok przedszkola
|
|
asiuniusia jesli zapyta o poprzedni rok to moze lepiej powiedziec prawde.... myziorek a jak bylo w PZP? pytania takie same jak na MS? wnikal bardzo psycholog w odpowiedzi????
|
|
No ja też słyszałem ze na wojska polskiego to i mózg wyzerują jak trzeba..) mają też świetnych specjalistów od chorób reumatycznych , mają świetne przyżądy do leczenia kiedyś te urządzenie nazywano " blądyną" ale chyba sie przefarbowała i teraz jest bruneta ...:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |