wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Średnie Miasta

ja też mam dosyć TePsy, jak tylkko mogę to z innych korzystam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Średnie Miasta

To może w miejsce tych zlikwidowanych sklepów powstaną małe knajpki, nie koniecznie z piwem. Zgadzam się z Damiano, że do transporu towarów na mniejsze odległości są różnego rodzaju wózki itp. No, ale to zapewne poważny wydatek dla handlujących.

Konkurencja to raczej nie ale mielibyśmy pierwszych kllientów, może wtedy nauczyliby się czytać e-maile oraz posty. Bo jak do tej pory nie dostałem odpowiedzi od webmastera dlaczego wyleciałem z forum. To u nich normalne lepiej nic nie mówić niż przynać sie do błędu. Mozna to określić tlkyo jednym słowem - dziecinada.

Spójżmy prawdzie w oczy jeśli ta firma niezacznie funkcjonowac normalnie upadnie z wielkim hukiem a ja będe tańczył z usmiechcem na twarzy pił piwo itd hmmm i jeszcze jedno wydaje mi się że łącze ist od jakiegos czasu jest wspóldzielone miało niebyć ale widac jest no cuz kradzież to kradziez

Dlaczego tylko 24h ?

Zapomniałem dodać, takie sprawy załatwiasz w centrali i tam też zadzwoniłem (po skierowaniu).

Nie wolno kopiowac czyjejs muzyki, to przestepstwo. Studiuje prawo wiec wiem, ze to przestepstwo.

Jak to co super łącze 32/32. Nie pozstaje nam nic innego jak tlkyo wspierać monopolistów ;)

Witam.
Niedługo zbilżają się moje urodziny i niewiem gdzie można by było zrobić w miarę tanio imprezkę. Kluby itp. odpadają. Zgóry dzięki za posty.

Czy jest w Łomży ksero gdzie mozna na kolorowo cos skserowac??Musze odbic kolorowe folie..Jesli ktoś coś wie na ten temat to proszę o odpisanie. Z góry dziękuję :)

:-C

Wydaje mi się że naprzeciwko pierwszego bloku (po drugiej stronie zawadzkiej) po przekroczeniu poczty idąc od strony nowobudowanego supermarketu jest punkt XERO

Albo na Blogu na onecie zrób to najprostrzej zrobić i w notce umieść te zdjecia rób jak chcesz !

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org