Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LEWICA I POLICJA BIJE LUDZI _DZICZ? |
????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LEWICA I POLICJA BIJE LUDZI _DZICZ? |
my oddaliśmy naszego syna do grupy żłobkowej gdy miał 11 miesięcy.teraz ma trzy lata i chodzi do przedszkola.żona też bardzo przeżywała przez pierwsze dni ale potem poszło jak z płatka.możesz być spokojna o opiekę nad brzdącem.
|
|
moze nie marnuje bo czasem podwozi swoich znajomych lub odwozi w rozne miejsca
|
|
glosujcie na mnie.. :- P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hehe zwiedza miasto;D Riposta
|
|
albo za duzo talonow na paliwo dostali chlopaki i musza wyjezdic
|
|
Nie wiem po co te KRUKI sa chyba ,ze Familjanci to sorry. Powinni latac z kamasza po calej Lomzy i weszyc z samochodu nic nie zobacza, Ja tu widzialem te zasrane towarzystwo od kwietnia ubieglego roku 2 razy ras na swiecie Spoldzielni mieszkaniowej i teraz nie dawno samochodem PATROLOWALI ulice . Co oni robio???????? Wiem robia pod siebiehhhhaaa.
|
|
powibijajta sie nawzajem i bedzie spokuj o... Riposta
|
|
wolnosc slowa.. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
idiotów z siebie :))))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kochana Rado Miasta. Oto apel do Ciebie. Tacy jesteście bogaci, że szastacie publicznymi pieniędzmi? Pogłębia się kryzys. Domy dziecka nie mają pieniędzy. Ci co naprawdę tego potrzebują. Szpitale także nie mają pieniędzy. Jeśli macie tak dużo pieniędzy to pomóżcie biednym dzieciom lub oddajcie te pieniądze dla hospicjum. Z pewnością bardziej się te pieniądze przydadzą. Ja jako mieszkaniec protestuje. 200 000,00 zł to stanowczo za dużo. W Łomży znajdzie się o wiele więcej podmiotów potrzebujących. Natomiast Pan Sroczyński jeśli jest tak bardzo hojny to bardzo proszę może oddać swoją całą pensję w ramach darowizny na ŁKS. Ludzie opamiętajcie się!
|
|
Idz i mu to sam powiedz ;]
|
|
Szkoda bo z tego co pamietam to ten sklep do 22.00 czyny ? a czesto tam podrodze wracam to czy piwko czy coś kupić a tak kolejna stokrotka nie za blisko siebie ?? a ODP. mi na jedno pytanie ? CZEMU wszystkie sklepy są otwarte do 21:30 ??? Stokrotka,Biedronka,Polo Market itd ??? a nie np do 22:30 albo nawet 22:00 ???
|
|
Cała rzecz polega na tym żeby kasa wędrowała tam gdzie jest najlepszy ror, oferta sie zmienia to zamykam konto i ide dalej... i tak dalej, konto to tylko cyferki.. Nie powinno byc przywiazania do marki. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Auto służbowe co dziennie rano i popołudniu zabiera pracownika straży miejskiej z ulicy Rycerskiej więc straż TAXI z naszych podatków ciekawe czy mają w aucie taxometr i kase fiskalną a wszystko za nasze podatki ..... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Zgadzam się ja również twierdzę, że nasze miasto się nie rozwija. Inwestycje są blokowane. Zaś nasi Włodarze zarabiają krocie za nic nie robienie. Przykładem jest np właśnie sprawa ŁKS, który już dawno powinien nie istnieć. Zajmują się i chcą wspomagać ŁKS niby po co patrząc nawet z ekonomicznego punktu widzenia natomiast Moja wypowiedź dotyczy tylko ŁKŚ. Nie dotyczy innych kwestii.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
DxxD ale naszym burakom jest szkoda wydać kilka euro albo stówkę za sprawdzenie auta u dilera po VINie. Każdy szuka książek serwisowych. Książek serwisowych można kupić na allegro starczy wypełnić. I jest to samo i unas i w niemczech. Ja sprzedaje autka i jak słyszę o książce to mnie krew zalewa, proponuje zawsze sprawdzenie auto po vinie to nie panie bo to drogo u dilera. Jeśli auto naprawdę ma przebig 120 150 czy nawet 300 i było serwisowane jak zapewnia nas sprzedawca to sprawdzamy to po nr VIN, u każdego dilera jest historia auta do ostatniego serwisu.
|
|
bo trzeba by wprowadzic system trzyzmianowy ,albo zatrudnic ekipe do sprzatania sklepu ,która po 22 by sprzatała ......a tak dziwczyny koncza o 21.30 ,maja pól godziny na sprzatanie ,rozliczenia kasy i do domu
|
|
gdzie mieści się ten żłobek?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sen jest odzwierciedleniem stanu psychicznego pacjenta:)życzę miłych snów.
|
|
Kochani!!! czy zona może bronić męża ? :))))) A może to jakaś "Isabel" prezia Wik, nie bądź taka przyznaj się :))))))))))) Ta ekipa nie ma nic czym mogłaby się pochwalić. Za to jest wiele śmierdzących spraw. VERGISS MICH
|
|
Do wypowiedzi piotii - Połowa?!...3/4 !!!
|
|
słyszałem ze mają ponownie odworzyc klub Atom czy to prawda????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |