poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Suwałki ponadregionalne a Łomża regionalna

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20041110/REGION05/41109006

Trzeba się z tym było liczyc bo:
tam był niewielki ruch kołowy, wczesniej to była taka sobie ulica i nikt nie zwracał uwagi na jej wygląd , teraz jest z tych ładniejszych i już trzeba o nią dbać. Druga rzecz to to że tam sa ławeczki i woda dla przechodnia, a kto usiądze na ławeczki jak i tak paskudne wystawy sklepowe zasłoni auto z dostawą ,

Skoro autor tekstu Pan K. kiedyś namawiał i robił akcję by Farną zbrukować, to niech teraz podsunie pomysł rozwiazania problemu o którym sam pisze

Powodzenia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Suwałki ponadregionalne a Łomża regionalna

Policja nie ma jako takiego prawa przeprowadzenia prowokacji - musi to być zorganizowana akcja, z pozwoleniem z "góry", co wiąże się z kupą papierkowej roboty i sporym czasem oczekiwania. Petardy bez żadnego problemu można kupić w hurtowni papierniczej przy dworcu PKS (za sklepem "Gośka").

garsoniera: a co powiesz na ciąg prowokacji po wszystkich sklepach z alkoholem i papierosami, z ukrytą kamerą?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

.......po reinstalacji systemu......... www.numion.com a teras na tym teście mam 70kbps (tydzień temu 145kbps) niby mieli jakeś zmianu na leprze :-\
http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp a tu 45.75kbps (tydzień temu 97.78) połowa do dołu to lekka przesada.
normalnie simiech nic więcej. raczej zrezugnuje z tego dna IST s.c. !!!!!!

Sa tunele pod Łomżą i to dużo nawet na skarbie na Zjedzie jest taki tunel że sie zawala skarpa i co mało tego ?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org