Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Suwałki ponadregionalne a Łomża regionalna |
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20041110/REGION05/41109006 Trzeba się z tym było liczyc bo: tam był niewielki ruch kołowy, wczesniej to była taka sobie ulica i nikt nie zwracał uwagi na jej wygląd , teraz jest z tych ładniejszych i już trzeba o nią dbać. Druga rzecz to to że tam sa ławeczki i woda dla przechodnia, a kto usiądze na ławeczki jak i tak paskudne wystawy sklepowe zasłoni auto z dostawą , Skoro autor tekstu Pan K. kiedyś namawiał i robił akcję by Farną zbrukować, to niech teraz podsunie pomysł rozwiazania problemu o którym sam pisze Powodzenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Suwałki ponadregionalne a Łomża regionalna |
Policja nie ma jako takiego prawa przeprowadzenia prowokacji - musi to być zorganizowana akcja, z pozwoleniem z "góry", co wiąże się z kupą papierkowej roboty i sporym czasem oczekiwania. Petardy bez żadnego problemu można kupić w hurtowni papierniczej przy dworcu PKS (za sklepem "Gośka"). garsoniera: a co powiesz na ciąg prowokacji po wszystkich sklepach z alkoholem i papierosami, z ukrytą kamerą? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
.......po reinstalacji systemu......... www.numion.com a teras na tym teście mam 70kbps (tydzień temu 145kbps) niby mieli jakeś zmianu na leprze :-\ http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp a tu 45.75kbps (tydzień temu 97.78) połowa do dołu to lekka przesada. normalnie simiech nic więcej. raczej zrezugnuje z tego dna IST s.c. !!!!!!
|
|
Sa tunele pod Łomżą i to dużo nawet na skarbie na Zjedzie jest taki tunel że sie zawala skarpa i co mało tego ? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |