wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ODWIECZNE PRZESŁANIE Jana Pawła II dla Polaków

dokladnie kup starsze volvo a bedziesz zadowolony, s40 98 zlota maszyna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ODWIECZNE PRZESŁANIE Jana Pawła II dla Polaków

Ostatnio byłem w nowo otwartej Stokrotce. To jeszcze takiego debila nie widziałem. Jest tam długi prosty korytarz przez całą galerię. Idę, a ten wywala na mnie gały, jakbym chciał jego zabić. Chodzi tym korytarzem tam i z powrotem. Wychodzę ze sklepu na korytarz to samo, coś podobnego do tego

Nawalony, naćpany czy czubek ;))

Ty też kola za ciecia robisz? hehehehe

jasiu śmietana mały cwelu ryj suko

prawie rok tam budują budynek piekarni wiec nie wiem czemu dopiero teraz zostal dostrzezony

Takos

Aquapark w Łomży :)

poprzednicy mają racje VOLVO to były te stare , te takie śliczne do którego się przymieżarz to renuwka 19 pod ładną pokrywką volvo

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Autor: panidomu (---.lomza.mm.pl)
Data: 24-02-09 18:16

Ojej dzis moje oko dostrzegło kolejny budyneczek na ul.Ks.Anny/obok parkingu strzezonego/ ciekawe kto i za ile kupił ten kawałeczek spółdzielnianej ziemi.

DiDi

ale zes spostrzegawcza naprawde szok, dzisiaj snieg stopnial to zobaczylas conieco hehehe jak interesuje to idz do sm i zapytaj to poweidza tobie. Skad ludzie na forum maja wiedziec za ile poszedl moze za 1 pln?

Riposta

Witam. Jeśli mowa o wykończeniu to będzie ono wychodziło z czasem tak jak wszędzie. Co dało się zauważyć to bezsensowne daszki na balkonach, które nie zasłaniają całego balkonu. Jest to widoczne w szczególności teraz, kiedy to śnieg z owego daszka spada bezpośrednio na balkon. Proponuję więc od razu zrobić większy spadek, żeby woda nie zalegała na balkonie w czasie ulewy porą wiosenną. Druga sprawa związana jest ze stolarką okienną. Nie są one dobrej jakości, można to zauważyć poprzez skraplanie się pary. Poza tym brak trzeciego mocowania w drzwiach balkonowych (chodzi o brak środkowego bolca trzymającego drzwi w futrynie). Futryny pomocowane (przykręcone) bezpośrednio za pomocą wkrętów nie zabezpieczone niczym- przynajmniej dziwnie to wygląda. Problemy były także z elektryką, po zmianie rozmieszczenia ścian elektrykę zrobili ze starego projektu (jak im pasowało). Po zwróceniu uwagi wykonawca składał winę na inwestora, a ten na wykonawcę. W każdym bądz razie nie poprawiono tego. Na uwagę zasługują wykończenia blacharskie, kiedy spojrzymy na elewacje, nie zachowują liniowości, zaobserwować można uskoki. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale chyba nie dokładnością wykonania?....

Józef Piłsudski

Moze i miala byc budka z pieczywem. akurat mieszkalem w bloku obok i naprawde dobrze ze cos tam powstalo a nie stara zaniedbana trawka z polamanymi drzewkami. Lepsza duza budka z pieczywem niz jakies drewniane dziadostwo co tego pelno na targowicy w lomzy-to jest karygodne a nie jakis ladnie wkomponowany budyneczek

www.beatport.pl polecam

Józef Piłsudski

Czy znajdę jakąkolwiek w Łomży ? Dzięki za info.

Józef Piłsudski

skąd posiadasz takie informacje , ale dzięki. Czy można tego rodzaju usterki zgłosić przy odbiorze mieszkania?

Autor: Bemol (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 24-02-09 12:36

Zrób coś w pracy "na gęsto, a nie na żadko". Mi się wydaje, że twojego szefa wku*wia brak podstawowej wiedzy na temat ortografii u jego podwładnego. Popracuj nad pisownią, może pozwoli Ci na więcej. Chyba jednak zalewasz, że ktoś Cię zatrudnia z taką znajomością polskiego ? !

kolejna grupa rozbita. Czyżby gangsterskie miasto?

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17892

Strach się bać.

Józef Piłsudski

denver czeczen czenowic tutaj, mam was juz dosc i sie smeje z kazdego slowa ktos pierd,,,,, ze dostajemy 2000 zl, drugi jakies sery co wam w domu sery nie daja;], piszcie co chcecie mnie po hu,j, a jezeli powiedziec prawde to wy ktorzy nic nie robie siedza w domach i wypowiadaja te guwno na ten temat.

o właśnie studia to dobre zaczepienie - weź ze sobą index ;] i jak kolega powyżej mówi trzeba po prostu być sobą i udawać, ze Ci tak bardzo na tym nie zalezy..dokładnie tak zrobiła moja mam i dostała na 10 lat ;]
PS> Daj znać jak Ci poszło ;] powodzenia!

Czy ktoś mi może odpowiedzieć co ci policjanci wyprawiają?
Nie jeden raz widziałem sytuację gdy ul.Polową od małego ronda H. Bielickiej w stronę Al. Legionów jedzie sobie radiowóz dosłownie może 20km/h i patrzy w lusterka wsteczne czy ich nikt nie wyprzedza. Wiem że tam jest zakaz wyprzedzania ale czemu to służy, co tacy idioci se wyobrażają .Jak nie mają zajęcia to niech ruchem steruja bo coś dziwnego w tej Łomzy sie ze światłami dzieje , a nie ludzi w pracy wku....
dziękuje

Takos

BAAARDZO NIE POLECAM FIRMY GRANIMAR W ŁOMŻY PRZY UL. AL. LEGIONÓW!!!!!!!!! WŁAŚCICIEL NIE ZNA SIE NA TYM CZYM SIE ZAJMUJE, OSZUKUJE I W TRAKCIE PRACY PODNOSI CENE, WYMYSLA JAKIES NIESTWORZONE RZECZY, W MOIM PRZYPADKU DOPISAL DO FAKTURY OKOLO 2 TYS. JESTEM NIE ZADOWOLONY Z JEGO PRACY. NIE DOKLADNIE, NIE STARANNIE I BARDZO NIE PROFESJONALNIE. NIE DAJCIE SIE OSZUKIWAC. TEN SAM ELEMENT KOSZTUJE O 200 ZL DROZEJ NIZ W INNYCH SKLEPACH!!!

Takos

nie stac mnie na zaden:( predzej na nowy ale nie od lomzynskiego komisu:( panowie skad te ceny za odre jest 1000km w zachodnie niemcy i mozna naprawde wybrac cos o 30%taniej

Takos

właśnie dlatego poszerzyli i wydłużyli WIT-POLa ,
Obserwator napewno nie będzie....?
Szybko wspomnisz mój post,i wtedy przyznasz mi rację.Pozdrawiam.

darmozjadów. Katowice sie pozbyły a pan przyjmujesz w 60 tysiecznym miescie okolo 1000 czecznów co to ma byc????Polak na zasiłku a wiekszosc bez prawa do niego a czeczen za nic ma okolo 2000 tys, przesiadujac w barze lub wozac sie beemkami. SKANDAL

HEHEHEHE DOBRE .aDAMOX JAK SIĘ ŻALIC TO DO RADIA MARYJA ........... HEHEHE .9
pS .TYLKO KSIĘDZU RYDZYKOWI DAJ NA TACE TO CIE WYSŁUCHA HEEH

goldman88 tak, powiedzial rowniez ze jestes normalny..mam mu wierzyc?

www.mobile.de
www.autoscout24.de
www.gratka.pl

Sprawdzcie sami i przestancie chrzanic, ze auta tutaj sa tanie.

Na to pytanie porawidłową odpowiedź uzyskasz tu:
Parafia pw. św. Michała Archanioła - Katedralna
ul. Dworna 25
18-400 ŁOMŻA
tel. (086) 216 76 36

kancelaria czynna:
pon-pt: 9.00-11.00
oraz 15.00-17.00

Tak panie Wtorek - słuchajcie sie palacza on prawde wam powie..:) a zwłaszcza jeśli chodzi o palenie w kominkach lub c.o.

DxxxD a kto mowil o dobrej i taniej furze?? Fura ma byc nie bita przede wszystkim. A niestety u nas tego brak. W Niemczech jestem raz na pół roku i wiem co mówię. Fury są tylko trzeba wiedzieć gdzie je szukać a nie odpalić strone i się dziwić ,że droższe niż w Polsce-bo za tę cenę kupujesz pewność nie bitego auta oraz ,że nie była pięć razy szpachlowana a blacha nie wygląda na nim jak tarka. Ceny są u nas z kosmosu popatrz chociażby Poznań-tam już są ludzkie ceny. Nawet jakbym miał wydać tyle samo w Niemczech a w Polsce to jednak wolałbym tam zapłacić za niewytłuczone auto :) pozdro

Treść jest ukryta

polecam kupowac odzywki na allegro,jednak tylko od renomowanych sprzedawcow, maja naprawde o niebo lepsze ceny szczegolnie odzywek z USA ktore sa najlepsze i warto zainwestowac, ceny zawsze beda mieli nizsze poniewaz nie placa z anie podatku np. jak zamowisz przez aukcje w sklepie to jezeli bys chcial pojechac i kupic normalnie cena bylaby juz inna chyba ze spod lady by wyciagnal, przysylaja im ze stanow za grosze i moga spzedawac duzo taniej co jest jak najbardziej dla nas korzystne

jak sie krecisz troche to zbierz 100 osób i załatw ten kurs w łomzy. www.ocsm.radom.pl ta firma robi takie kursy u siebie i na wyjazdach przy odpowiedniej ilosci osób ja robiłem na koparko ładowarki ale robia wszystko inne nawet na wiertarke jak ci potrzebne :D

minimaxi - jeśli widzisz na oknach skraplającą się parę to oznacza nie mniej ni więcej, że okna są szczelne, a Ty nie wietrzysz mieszkania. To nie problem stolarki, tylko niewiedzy w temacie użytkowania stolarki PCV.

PRZEPRASZAM P. JARKA Z FIRMY GRANIMAR. POMYLILEM SIE CO DO NAZWY I ADRESU WYKONAWCY PO PROSTU ZBIERZNOSC IMION. MAM NADZIEJE ZE NIE WPLYNIE TO NIE KORZYSTNIE NA DZIALALNOSC FIRMY PANA JARKA. CO DO FIRMY GRANIMAR TO NIE WIEM JAKIMI SA FACHOWCAMI BO NIGDY NIE MIALEM Z NIMI DO CZYNIENIA ALE PRZYPUSZCZAM ZE SA SOLIDNA FIRMĄ.

Skarbulenka
Jestem z Radomia i staram się do tutejszej policji.
Mam nadzieje, że pójdzie dobrze i spotkamy się na szkole.
Ty rozumie masz wszystko za sobą GRATULUJE

Pozdrawiam

Widać bardzo szybko nastąpiła u Pana amnezja. Najpierw takie oszczerstwa pod kirunkiem człowieka a później
- przepraszam"ups pomyłka"
Szkoda tylko że adres Pan podaje bo ja sam prowadzę obok Pana Jarka sklepu też sklep z kominkami i mam nadzieję że słowa które Pan napisał nie wpłyną na to że ludzie nieświadomi będą omijali to miejsce szerokim łukiem.
Niestety wyrządził Pan mi i Panu Jarkowi wielką szkodę.

podpisano: MKZ Marcin D.

"adamosxx" popieram, miasto pomaga nie wiadomo komu i to wszystko z wspólnej kasy podatników, niech się wezma do roboty darmozjady a nie tylko na datki liczą. Po co dawać takim cudzoziemcom, to juz lepiej pomoc naprawde biedym rodzinom w Łomży a takich myśle nie brakuje. A na czeczeńców niech łoży ich państwo a nie nasze...

Lady Pank podobno ma być gwiazdą na tegorocznym gościńcu

A jeszcze nie tak dawno pełno było narzekań na miejscowych "kupczyków". Teraz , gdy likwiduje się sklepiki i większe sklepy - też narzekacie. Chyba łomżanom nigdy nikt nie dogodzi.

ja za połowę mniej niż oni dostają zasiłku muszę utrzymac 4 osob. rodzinę, w tym dwoje dzieci w wieku szkolnym, i żadnej pomocy z pomocy społ. niech radni spojrzą na ten problem,jesteśmy gminą z biedniejszych regionów, jak chcą pomagać to niech to finansuja bogatsi ,a nie ta bieda północno -wschodnia .Jak mnie dochód na osobę przekroczył 5ZŁ, to nie dostałam stypendium socjalnego na moje dzieci, które bardzo by pomogło w wydatkach szkolnych,a oni taką kasę dostają za nic,a co to za obywatele jak nawet polskiego nie chcą sie uczyć, będzie to samo co w innych krajach np. Włochy napuścili Rumunów .Chińczyków itd, a teraz mają z nimi tylko problemy, i to co najgorsze z biedy bo lenie rozboje, kradzieże,itp, więc póki nie jest za póżno ograniczać ,deportować niech rządzą,ale u siebie, przecież cały naród nie wyjechał, tylko ci co mieli kasę ,cwaniaki jedne!!!!!!!!

jako puentę możnaby przypomnieć stare przysłowie: "dasz palec........, wezmą ...................................."

Jeżeli jestes zainteresowana uzywanymi, to mam bardzo duzo ladnych ubranek (dla chlopca)

do aniołek24 :
a do mnie nadal nic...ja juz niewiem co mam o tym wszystkim myslec....zycze powodzenia napewno sie uda :) a i po napisz jak bylo....
pozdrawiam

Do "kaku" jaka cena za te Twoje ubranka dla chłopca?

OjciecR dziwne że to tobie tak przeszkodziło , hm a morze prezerwatyw tobie zabrakło i postanowiłeś że z rossmana pożyczysz skoro tak sie wstydzisz i krępujesz jak sie ludzie na ciebie patrzą to co mowa przy kaserce :D , nieudana kradzież gumek , bez niezbendnego spalania sie ze wstydu przy kasjerce , spowodowała że OjciecR niezaznał pamiętnego dnia sexu i bedzie prawiczkem dopuki sie nie przełamie i odkryje że karzdy patrzy na karzdego a kupywanie prezerwatyw to całkem coś normalnego ;D

>Jeżeli czujesz na sobie czyjeś spojrzenia to morze lepiej kupuj na allegro
>Karzda praca jest niewdzięczna , co powiesz o inspekrorach , sanepidu , BHP ,kerownikach ,karzdy patrzy karzdemu na rece , (a ty masz czyste)????

Takos

zimex. Patroluje to się najlepiej "z buta" , a utrudnianie ruch w nieuzasadnionym przypadku jest wykroczeniem.

ja tez bylabym zainteresowana ubrankami dla chlopca rozm 104-110

Kedyś byłem przejazdem w Wołominie , tam jest rossman troszke mniejszy niedaleko Kauflandu, miałem kupić pieluchy to niepchałem sie do marketu poszłem do rossmana, dwuch cwaniakuw wesło do tego rossmana , pijanych i postanowili zrobic zakupy za darno , na ochronie stał chłopaczek tak około dwucziestu lat chucherko chcąc dobrze dla sklepu i luczi co w nim byli dostał nożem w grzuch. Niemam nic do tych ochroniarzy ciekawy jestem co ty bys robił.

Józef Piłsudski

Ta historyjka jest jakby nie na temat, ja mogę opowiedzieć kilka gdzie ochroniarze bili niewinnych ludzi ale tu chodzi o brak profesjonalizmy takiego "ochroniarza" który nie zna taktu i tyle...

Wczoraj ich widziałem jak za nasze pobatki przegrywali kase w Admirale na "jednorękich bandytach".To prawda że oni mają 2tysiące na głowe za nic?!Bo zastanawiam się czy obywatelstwa nie zmienić;P

Co do stanu technicznego to sie zgodze ze mozna kupic na zachodzie jeszcze dobre auto ale od niemca prywatnie.Reszta to sami kombinatorzy jak u nas.Co do cofania licznika to sam mam kumpla w niemczech co sie tym zajmuje i cofa liczniki w salonach(auta na wymiane na nowszy,ale na export).Nowy soft do merca kupil za 8tys euro(do paru modeli),ale mu sie zwraca.Zwroccie uwage ze tam czesto auta jezdza blisko 200km\h.Na ten czas i tak sie nie oplaca po kursie.

Takos

w maszyny to nałogowo graja!

Kaku - daj do siebie jakiś namiar (najlepiej mail). Ja bym była zainteresowana ubrankami na 2-3 latka (92-98).

Z tego co jest na ich stronie to mają dość ciekawą ofertę no i mają gwarancje w bankowym funduszu gwarancyjnym

Witam. Ja właśnie tydzień temu otworzyłem konto w Spółdzielczym Banku Rozwoju, jak dla mnie mają dobre warunki, jest promocja do końca roku 0 zł za konto potem 3 zł miesięcznie, dostęp przez internet, karta do bankomatu, można też mieć kredyt w rachunku ja tego nie brałem akurat. Jak się dowiadywałem w różnych bankach o konta i wybrałem ich(u nich było najtaniej), pytałem o lokaty to mieli dwie myślę że przyzwoite, mają też gwarancje bankowe.
Ja też pytałem znajomych o ten bank, powiedzieli że to polski bank, który należy do grupy Banków Polskiej Spółdzielczości, mają w łomży jeden oddział i punkt obsługi na Zjeździe. Ogólnie nic złego nie słyszałem, są w łomży od stycznia. Najlepiej iść do oddziału po info.
Możesz zrobić rekonesans, ale myśle żę i tak mają dobre warunki.
Osobiście polecam!!!

Może Kochankowie Gwiezdnych Przestrzeni z Wawy?

www.myspace.com/kochankowiegwiezdnychprzestrzeni

matołek zapomniałeś sie podpisać: Właściciel

Ja też założyłam parę dni temu w tym banku konto(oddział na Piłsudskiego),za prowadzenie konta do końca roku nic nie płacę(!!!),a póżniej tylko 3zł.Chyba taniej w żadnym banku nie ma!Warto ten bank polecić!Miła obsługa,poświęcają Ci dużo czasu-wszystko wyjaśnią-naprawdę spoko!Polecam

Puchatek, Matołek, oferta Alior Banku jest o wiele korzystniejsza, ze wzgledu na oprocentowanie roru jak i karte ktora wyplacisz kase z kazdego bankomatu...

Takos

W Aliorze nic godnego uwagi mi nie zaproponowali.Właśnie w SBR-oferta była najlepsza ni i nikt się tam nie spieszył.Każdy ma prawo wyboru.Ja zawsze interesuję się w paru bankach i wybieram tam gdzie jest najlepiej.Tym razem wybrałam ten bank i już!

pokrzykujecie jak moherowy elektorat przed siedzibą swojej rozgłośni

Czeczeni zniknijcie z naszego pięknego miasta!!!!! To my powinniśmy dostawać więcej zasiłku to nasz kraj! Co ma powiedzieć np. gracja, która ma 2 dzieci i to jeszcze w wieku szkolnym?! Wypad!

To jest wina naszych łomżyniaków bo wynajmują im mieszkania i dlatego oni są w Łomży.

zna ktoś osobę udzielająca korepetycji z języka polskiego proszę o namiary z góry dziękuje

A jesli wypłacam pieniadze z bankomatu innego niż mój bank, to ile płacę/

to moj mail: karola.tuch1@wp.pl , ubranka sa dla chlopca do ok 1,5 roku

mysla o otwarciu tam nowej komendy ;)

a tak poważnie.... ciekawosc to pierwszy stopień do piekła, wiec nie wnikaj :)

Kto ma zdjęcia tej dziewczyny? hehe

Nadnarwianska rulez:) chyba ktos przy projektowaniu zapomnial o maksymalnym pochyleniu niwelety sciezki rowerowej z dostepem ruchu pieszych:) ktos to zaprojektowal ktos to zatwierdzil w urzedzie i ktos to wybudowal:) kazdy bez zastrzezen:) albo poszla kasa na boku albo po prostu 3ogniwa to nic nie warci partacze

o ile dobrze mi wiadomo to wasz pan prezydent to potrafi tylko likwidowac wszystko i hendlowac nieruchomosciami ze swoimi wybranymi biznesmenami . Chyba najwiekszy zaprzedawczyk jaki byl do tej pory

tak a ktoś ci każe na prywatne chodzić.
se płac jak tam poszedłeś ich interesy polepszać.

Rozsądek...
Wez bo się zaraz ze..ram ze śmiechu hehe

hej iguana77
prosze o maila fotkami ubranek, jestem zainteresowana ubrankami z usa w tych rozmiarach
emzet83@o2.pl
pozdrawiam

koszmary

A ja polecam dr śliwecką jest super

A kogo Smuda miał wprowadzić - bramkarza ????? Tutaj problem polega na tym że niema wartościowych zmienników.

witajcie wszyscy! pilnie potrzebuje wydrukowac dokument ale padla mi drukarka w zwiazku z tym mam pytanie gdzie w Łomży mozna to wydrukowac, z gory dzieki za odpowiedzi.

inhalacje!-podstawa rewelacyjny efekt! mucosolwan i pulmicort

przez YPbPr masz tylko przesył video, do audio podłącz dodatkowo "czincze" z tunera do telewizora.. i będzie git.. :)

Takos

skoro jesteście bezrobotni to któreś z was możne się przejść do Pomocy Społecznej i tam uzyskacie szereg informacji na temat przysługujących wam praw do zasiłków , a dziecka wam nie zabiorą no chyba zęby dochodziło do bicia zaniedbania , głodzenia czy narażenia na utratę zdrowia to owszem

ja nie uwazam rzeby zaoczne byly platne. bo niby czemu? to wlasnie osoba studjujonca zaocznie rzeczywiscie odprowadza podatek na szkole. dzienny jedzie z pieniendzy rodzicuw. zaoczne tez powinny bez bezplatne tak jak dzienne, szczegolnie na panstwowym

Takos

A ja ostatnio wlasnie czytalem w gazecie o suplementach, ze wlasnie bialko serwatkowe jest do niczego, zamiast budowac mase dziala odwrotnie. Po dawce tej serwatki odechciewa sie. Tylko nie powiem jaka gazeta bo nie pamietam, ale moze ktos zna. jest "dwustronna" hehe z jednej strony jest o suplach dla mezczyzn a z drugiej o dietach dla kobiet i takich tam bzdetach.

VERGISS MICH

a wracając do artykułu "Na miejsce zdarzenia musiała przyjechać nawet karetka pogotowia, bo żona tego mężczyzny zasłabła i upadła na ziemię"karetkę wezwała policja, a babcia po przyjeżdzie zerwała się na równe nogi!komedia!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org