sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
teczowa flaga biedronia

TYLE MIESZKAN WYKONCZONYCH NA RYNKU JEST PO CO SIE BAWIC Z DEVELOPEREM I NA STARCIE MIEC USTERKI JAK W STARYCH KAMIENICACH,PSEUDO NOWE MIESZKANIA A JAK CO DO CZEGO PRZYJDZIE :KUPA POPRAWEK,CZYLI DO REMONTU....NIC DODAĆ NIC UJĄĆ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: teczowa flaga biedronia

Mnie oni nie przeszkadają.

A swoją drogą polacy też uciekali za granicę pod pretekstem prześladowań.

Pozdrawiam wszystkich Czeczenów

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

policja to idioci.... ruchem sterowac na piłsudskiego z legionów... barany a nie na mc donaldzie kawke pic

VERGISS MICH

znam człowieka który pracuje (bo musi) w "ich" ośrodku. Uwierzcie mi (wiem że mówię pewnie o nie więcej niz 15-20% obywateli tego Państwa) ludzie naprawdę się ich boją i gro podejrzeń (broń, komórki , dobre samochody i.t.d.) to szczera prawda. Trzeba na to zareagować aby móc wyjść spokojnie z domu po zmroku. Niemniej rola Pana Brzezińskiego w tej sprawie jest bardzo mała. Myślę że mieszkańcy osiągnęliby dużo więcej szukając pomocy u jakiegokolwiek posła NAszej ziemii. Fakt jest taki że to prawo pozwala im (obywatelom Czeczenii) na zachowania jakie mają miejsce. W każdym normalnym kraju za podobne historie zostaliby wydaleni . Jeszcze raz powtarzam iż nie mówie tutaj o wszystkich uchodźcach, ale tych którzy łamią prawo.

Jestem pewien jednego: jeżeli Nasi włodarze (i ci miejscy i ci z "centrali") nic w tej sprawie nie zrobią , to ludzie sami na to zareagują prędzej czy póżniej, czego przykładów w historii można znaleść tony.... (tylko skutki będą opłakane)

pozdrawiam wszystkich!!!

ja uważam podobnie biernośc władz miasta w końcu doprowadzi do poważnego konfliktu poniewąz zachowanie i obecnośc tych ludzi nie ejst do zaakceptowania przez miszkańców miasta. Więc jak sądze dopiero tragiczne wydarzenia otworza chyba oczy Panu Prezydentowi.

na Słowackiego obok sklepu "wszystko po 5 zł" jest odzież używana tylko same dziecięce rzeczy, równierz w Jantarze możesz zobaczyć no i w nowej "Stokrotce" w 5.10.15 i tym drugim sklepie <nie pamiętam nazwy>

ziomex zablysnal , a co do tego kieorwania ruchem to macie racje ***** jak na skrzyzowaniu legionow z pilsudzkiego wylaczyli swiatla to w srodku dnia tamtedy przejechac to mozna kurwicy dostac ale nasza policja jedyne co umie robic to malolatow za pierdoly sciagac zero jakiejkolwiek pomocy spoleczenstwu ktore im placi

taa pan prezes juz ladnie musi byc zarobiony jak go widze czasem to glowe tak wysoko zadziera ze czasem az sie boje o jego kark xD swoja droga ciekawe czy rozwala nam te boisko na ks janusza jednak ,jakby tam byl potrzebny jeszcze jeden sklep , a jak to bedzie biedronka to juz wogole konanie...

ja osobiscie nie slucham PIHa ale cale szczescie ze ktos wogole przyjedzie i zrobi cos w tej lomzy , tak zawsze trzeba jezdzic do bialegostoku na koncerty a jak ktos byl to wie ze zbyt pewnie sie tam poczuc nie mozna wsrod tylu sledzi i oczy trza miec dookola glowy =]

DO majka3:
zadzwonili już do mnie...W poniedziałek mam MS! Szybko to idzie...;)Jeszcze nie minął tydzień od tsf i tw!
Ale się boję...!!!

w witpolu taniej. kolejna stokrotka. niedługo bedą sie ścigać czy to miasto biedronek czy stokrotek. jak narazie prowadziłaby biedronka z wynikiem 4:3

Z tego co wiem, w bardzo dobrym stanie sa przy ABC, a właściwie przy KONTAKTACH- tóż za przystankiem. Cena jest przystępna:)

ziomex -pała heeh

maruda,mowisz ze Tobie oni nie przeszkadzaja,zobaczymy co powiesz za rok jak tak dalej bedzie

nostradamus pierwszy post, czyżby bronił swojej dupy hehehehe troche dyskrecji chłopie a nie łazisz za ludźmi jak byś był seryjnym mordercą :)))

"Maruda" to pała wygląda mi na czeczena brudasa !!! Brudasy won "gracja" i "krwawyedward" popieram Co nasze władze sobie mysilą brudasów nasicągali h** wie z kąt i traktują ich lepiej od nas!!! Co im do głowy strzeliło to ja niemam pojęcia zeby z naszego pięknego miasta syf robić NIECH ICH DO DOMÓW PRZYGARNO JAK ICH TAK KOCHAJĄ ALBO LEPIEJ NIECH ADOPTUJĄ PO 2 BRUDASÓW I KARMIĄ ZA SWOJE PINIĄDZE A NIE ZA NASZE. Dajcie spokuj co wy robicie !!!!!!!!!!!!!!!! Żal serce ściska jak na to wszystko sie patrzy!!! :-( :-( :-(

VERGISS MICH

witam ma ktos moze dziecko w tym zlobku chodzi mi o opinie ,opieke i wogle poniewaz moj syn 2 letni bedzie uczeszczal do niego za kilka dni strasznie to przezywam szkoda mi go odawac ale niestety z powodow finansowych musze wrocic do pracy

bardzo prosze o wszelkie informacje za ktore dziekuje

Majka3.... Do mnie zadzownił facet z komendy i zapytał się dlaczego nie zadzwoniłam i powiedziałam,że zdałam tw i tsf! Powiedziałam,że ja czekałam na tel.od nich... Może i Ty sprobuj zadzwonic?

VERGISS MICH

Finq kreca na calym swiecie:) taka ludzka natura ale ryzyko wpadki jest mniejsze niz u nas:) wole auto 6letnie z 200tys przebiegiem niz niebitego 10latka 150tysi przejechane i serwisowane od dziadka. Nie dajmy sie nabijac w butelke o to mi chodzi-co innego jak kupuje sie auto od turka z komisu a co innego jak u niemca w domu podpisujesz umowe

kazdy by chciał kupic samochod tanio z dobrym wyposazeniem- co bywa naprawde zadką okazją, a bywa tak ,ze chwali sie jeden z drugim, ze kupil tanio furke a to , ze wsadzil w nią potem kupe kasy to juz sie nie pochwali :)

Myśliciele roku, ja tu widzę jednoznaczne odowłanie do nieuchronnego i jedynego pewnego faktu-śmierci. I tak wszyscy spoczniemy w tym samym łożu-ziemi. Spotkam tam nawet kiedyś przystojnego sąsiada spod 7. ;]

lisek19822@wp.pl

ktoś tu wymienił nazwisko v-ce prezydenta S.Rzygać mi się chce,jak go widzę albo jak czytam to nazwisko.Już dawno powinien wylecieć na pysk z ratusza.

Marnuje paliwo?

darfil- błoto, to Ty masz zamiast muzgu. Po 1, to stadion nie miał być TYLKO piłkarski, ale i lekkoatletyczny + korty tenisowe, a nawet gdyby był tylko piłkarski, to prędzej czy później, będziemy mieć dróżynę w Łomży, a stadion będzie stał, a po 2, to Ty i tak tych pieniędzy byś nie dostał do ręki ani na konto, więc ciesz się, że w Łomży będzie ładny stadion a nie tylko same Biedronki!
Tylko nażekać potrafią. Jak nie ma stadionu, to wszyscy że źle, ale jak powstanie, to jeszcze gorzej. Weźta się ludzie za robotę, bo widzę że się nudzi!

Treść jest ukryta

Nie u nas dobrego komisu,no może 1 ale tam są tylko drogie wózki nie na każdego kieszeń. A co do reszty to albo ceny wysokie albo wszystko bite, liczniki cofane i nie wiadomo co jeszcze. A z doświadczenia wiem że jak sprzedawcy zależy na swojej marce to znajdzie i samochód 10 letni nie bity w dobrym stanie i przyprowadzi dla klienta. A ci nasi komisiarze to ściągają byle co i potem to stoi i stoi i nie ma komu kupić, bo dziś ludzie byle czego już tak nie chcą jak pare lat temu. Chyba że liczy się na klienta buraka co można mu sprzedać wszystko

tłoku

ELJOT 121 - jestes kozak !!! lepiej tego nikt nie mogl opisac - szacunek !!!!!!!!

VERGISS MICH

No to tłumów bym się nie spodziewał :P

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org