Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Roman Dmowski był agentem? |
Nigdzie . Polecam gościa w białym 10 minut i po krzyku . Jest dostępny na allegro i na GG.13488053
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Roman Dmowski był agentem? |
A z którego roku to jest Xbox i z jakim napędem. Byćmoże będę mógł Ci pomoc . Odezwij się na dariodario@os.pl Pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przy Diavolo
|
|
ja juz zdalem :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zdawałem w Radomiu i dzisiaj zadzwonili
|
|
pedros Gratuluje Tobie! Ja mogę pewnie się pożegnać z wynikiem pozytywnym, bo pewnie już bym miała telefon, a tak to mogę już tylko czekać na pocztę i wynik negatywny. Trudno, może za rok spróbuję ponownie. Napisz jak będziesz po WZ jak było i jakie pytania. Ok Pozdrawiam
|
|
Hi..Ten sklep Panie i Panowie to się nazywa bodajże ''Comax'' a jak już jesteśmy przy temacie wykańczania mieszkania to powiedzcie gdzie najlepiej się zaopatrzeć w inne materiały wykończeniowe typu cekol, gips, farby itp, itd. Pozdr...
|
|
"a argument taka ich praca ,to wogole bez komentarza, łaski nie rob" - tak może wypowiadać się tylko osoba, która nie zna się na prawdziwym życiu...
|
|
E tam, z jednostki remontowej wypożyczyć dwa T72 (ulubiony model w Czeczenii), postawić pod blaszakiem na Bawełnie i na rogu W.Polskiego oraz Wesołej i problem z głowy.
|
|
Jest sens remontowania stadionu który spełnia wymogi II ligowe, choćby po to aby zrabiać na wynajmowaniu obiektu pod rozgrywki II ligowe innym drużynom.
|
|
Nie pajacuj prowokatorze , nie pasuje ci polityka miasta droga wolna , jednej kukły mniej :D
|
|
ale syfffffffffff
|
|
Witam, chciałabym sie dowiedziec o cenę takiego kursu do Olsztyna,skąd jest wyjazd i ile macie jeszcze wolnych miejsc na tę niedzielę? Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedz.
|
|
Moje sny są odlotowe i kolorowe... :D Czego wszystkim Państwu życzę!!
|
|
Co sie stalo w tym mechaniaku? Łomża huczy od plotek. Podobno powtorka z rozrywki z 3Lo?
|
|
jaki żal. ze niby kto ma jego kawalki w telefonie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |