Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moralność Jacka Kurskiego. Czy człowiek ten jest OK? |
Ciekawy pomysł. Trzebaby określić ilość startów, regulamin punktowy lub liczenie sumy czasów, potrzebni organizatorzy, sędziowie. Tylko kto by popilotował ten pomysł, stowarzyszenie rekreacyjno - sportowe, czy ktoś jescze? Może podchwyci ten pomysł któreś ze stowarzyszeń rekreacyjnych, może te które dysponuje kajakami? No i jeszcze musiałaby być określona ta przysłowiowa "pietruszka" , która motywowałaby do rekreacji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moralność Jacka Kurskiego. Czy człowiek ten jest OK? |
ty SG1 czy jakoś tak od kompów to z daleka.
|
|
To nie wina SG1. Poprostu tamtej strony nie olewają pewnie z tego powdu że gdzies tam meiszkają, albo mają swoich kolegów ;]
|
|
Ja też mam pieska najmądrzejsego - bo kundelka i nie pozbędę się go mimo podatków choc mi się to wcale nie podoba... zgodziłbym się - na podwyżkę-pod jednym wszakże warunkiem: że z tej podwyżki podatków Magistrat zakupi i zainstaluje kagańce, albo kneble na facjatach niektórych radnych! Wszak milczenie jest złotem... ... & vice versa!
|
|
Kaska garsoniero, kaska - przeciwnicy hiper i supermarketów (drobni 'byzmesmeni') potrzebują $$$ na futro dla żony. Co tam czyjaś ręka, jakby co, to winny jest chiński producent. Pozdrawiam.
|
|
Widziałem buraków, a niech im ręce pourywa -- żal nie będzie. Z chęcią bym wsadził im po "BigJumbo" tam gdzie trzeba, odpalił i patrzył się na ich uśmiech od ucha do ucha. Rzucanie petard pod samochody to rzeczywiście, wieeeelka frajda.
|
|
-Eeech, ta Polska! Latają i strzelają...banda gówniarzy...-rzekła pani w kiosku,nabijając na kasę 6.50,- ,za sprzedane przed momentem petardy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |